Ailesi bana karşı olan 5 yıllık ilişkimi bitirip yoluma mı bakayım yoksa bekleyip savaşmaya devam mı edeyim?

5 senelik bir ilişkim var, devamlı her akşam buluşuyoruz, evime geliyor gidiyor, ben yurtta büyüdüm, annem babam yok, yaşım 33 ve kızla birbirimizi çok seviyoruz, evlenecektik, başından beri annesi bana karşı ve en son tartıştık kızla, ailene söylemiyorsun evleniyoruz, sevsen beklemeyiz bu kadar filan diye, sonra ailesi kavgamızı öğrendi, telefonundan beni engellediler, dükkanını kapatırız, seni evlatlıktan reddederiz filan demişler, karşısına çıktım, gördüğü yerde kaçıyor, ailesi adam takmış, takip ettiriyormuş akrabalarına filan işte, onu benle gören olursa diye, kız ben çok uğraştım, ailemi ikna et, kavgalarımız oldu, 15 gündür uyuyamıyorum, neredeyse yeme içme işi mesleğimi bıraktım, düşünmeden edemiyorum, uzaktan göreyim diyorum, yine de ailesi zarar verir kıza, yasak koyar diye gidemiyorum, bugün cesaretimi topladım, dayısının dükkanına gittim konuşmaya daha, akrabalarının filan, ben yağmur altında ıslandım, sabah akşam sokakta bekledim, uyumadım, bana bugün 1-2 ay bekle, her şey soğusun, görüşmeyelim konuşmayalım dedim, ailesi kızı dövüyor, takip ediyor demiş akrabalarına, asla öyle bir şey olmadı, kıskançlık, telde kavgalarımız oldu sevdiğimden, bugün bana yapma dedim, uyardım seni, ailem duydu diyor bana, ailemi ikna et dedi, ailesi vicdan yok, olmaz, istemiyorum deyip duruyor benim için

Ailesi bana karşı olan 5 yıllık ilişkimi bitirip yoluma mı bakayım yoksa bekleyip savaşmaya devam mı edeyim?