Benim ilk ve tek sevgilimdi, ayrıldı, benden gitti, vasıfsız yaşlı bir kızla evlendi (ben avukatım)
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimde ilk aşkım ve aynı zamanda şu ana kadat son aşkım olan kişi beni terk etti. Mesela o istemedi beni ve öyle gitri. Evlense umrumda olmaz çünkü beni istemeyen birini ben napiyim yani? Bende kendi hayatıma bakar, beni seven isteyenle birlikte olurum.(mezun öğrenciyim hahajajaj)
Muhtemelen kendinizi geliştirdiğiniz ve ne istediğinizi bildiğiniz için size söz geçiremiyordu, bu yüzden gitti ve söz geçirebileceği biriyle evlendi, erkekliğini tatmin etmek için
İlk aşkın izi derin olur bilirim ama senin kariyerin ve enerjin o kadar yüksek ki! Kendini başkalarıyla kıyaslayarak o güzel enerjini hiç düşürme güzel kız 💖
Bazen insanlar kendi seviyelerine çekebilecekleri, daha az çaba gerektiren limanlara sığınırlar. Sen kendi başarına, geleceğine ve seni gerçekten hak edecek o muazzam aşka odaklanmalısın ✨ Kalbinin kırgınlığını zamanla başarının gururu saracak.
Peki senin bu güçlü duruşunu kutlamak için bugün kendin için ne yapıyorsun? ☕💅
Cevap
4Cevap
valla çocukluk aşkım evlendi, hatta 4 yaşında bi çocuğu var
anısı olan yere gittiğimde aklıma geliyo sadece
Mutluluklar diledim.
derhal yeni biriyle öpüşmeye başladım
Ne yapayım? Ne yapabilirsin? Koca bi Hiç ge arkasından öyle bakıp duruyorsun
Demek ki hersey meslek degil , senin vadifsiz dedigin kizda demek ki badka bir ozelik bulmus. Caninin acimasini anliyorum ama uslubun cok yanlis
Üslubum yanlış değil, burada kız arkadaşıma anlatır gibi özgürce anlatmak istedim. Demek ki onda bi şey bulmuş diyince senin üslubun melek gibi mi oluyor anlamadım :D okumuş kariyerli kadın kıskançlığınız asla bitmiyor ya siz evde oturan kızların
Benim okumadigimi nerden cikardiniz peki soruyorum size? Vasifsiz demek guzel bir sey mi? Ee demek ki birsey bulmus ki evlenmis , sizin gormediginiz birsey. Baska nasil dilendire bilirdim ki bunu? Umarim hersey gonlunuzce olur bu saatten sonra 🌸
Hiç umrum olmaz valla gitsin..
Ne takiyorsun başka insan mı yok memlekette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?