Ne istediğimi bilmiyor gibiyim, ilişki konusunda eski sevgilim ve yeni tanıştığım insan arasında da kararsızım, bundan rahatsızım.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne istediğimi bilmiyor gibiyim, ilişki konusunda eski sevgilim ve yeni tanıştığım insan arasında da kararsızım, bundan rahatsızım.
Geçmiş ile gelecek arasında sıkışıp kaldığında, cevabı bulmak için şu gerçeği hatırlamak gerekir: Eski sevgilin iyi olsaydı, zaten "eski" olmazdı.
Arkana bakarak önünü göremezsin. Eskiye dair her şey tüketildi ve bitti; şimdi yüzünü yeniye, keşfedilmemiş güzelliklere dönme zamanı.
Kararsızlık kadar ruhu yoran başka bir şey yok, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Karşılaştırma yapıyorsan aslında ikisi de tam olarak kalbini doldurmuyor demektir. Eski sevgili tanıdık ve konforlu bir liman gibi gelir ama bitme sebepleri genelde değişmez. Yeni biri ise heyecanlı ama belirsizdir ✨
Şu an en doğrusu ikisinden de biraz uzaklaşıp kendi kalbinin sesini dinlemen. Kalbin gerçekten hangisinde atıyor? 💖
https://www. instagram. com/asko_kusko_ks
Cevap
3Cevap
Eskiyle yürüyecek olsa zaten hala birlikte olurdunuz eski sevgili olmazdı.
Biliyor musun konuşalım. Öyle flört veya tavlama amacım yok. Konuşup birbirimize fikir verelim
Olur çık gizliden
Tamam
Gelmedin
Yeniden devamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?