Arkadaşlar en son sıkıntılı toxic bir şekilde beni ilgisiz bırakan dengesiz davranan egoist sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım ve oda zaten olmuyor vs şeyler söylemişti sonrasında kuzenime arkadaşı yazıyordu bizde kuzenimle dışardaydık ve kuzenime kimlesin dedi oda beni söyledi sonra eski sevgilimle arkadaşı yanımıza geldiler ve konu bize döndü arkadaşı arayı bulmaya çalıştı eski sevgilim hatam yok falan dedi en son arkadaşı siz yeniden tanıyın birbirinizi diyip gittiler ve 1 gündür benden de ondan da ses yok amacı ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Belliki kendine yedirememiş sonrasında yaptıklarının acizliğiyle yazamayıp arkadaşından yazdırmış, arayı bulmaya çalışmaya çalışmak resmen olursa olur olmazsa olmaz demek veya kafasında seni bitirmiş ama son kez bi denemek istemiştir. Ya başkası var ya da mál gerçi iki türlü de mál
030 Yorumla
Soran+1 yılCidden de öyle peki sence ben adım atmalı mıyım
Soran+1 yılAtma diyorsun
Soran+1 yılYa o tamamen gitsin istemiyorsam
Soran+1 yılSen hiç sevmedin mi
Soran+1 yılEn azından elimden geleni yaptım diyebilmek önemli değil mi
Soran+1 yılboş ver o kaybetti
Soran+1 yılO zaman kendine de saygısı yoktur
Soran+1 yılBencil birisi
- +1 yıl
Belkide yediğim lokmaya belkide giydiğim donun rengine belkide attığım adımın sayısına kadar yaşadığımız her boku da kelimesi kelimesine annesine gidip iletmesi de ayrıca itici hatta savunma olarakta o benim annem hayırdır demesi de iğrenç bir şey ki. Sanki annesine sövdük annesine bir şey yaptık
Soran+1 yılSen çok kalitesiz birine denk gelmişsin inan dengin değil
Soran+1 yılKüsme hayata sana diyorum da bende inanmayı bıraktım ona inanmıştım ben senden gitmem demişti yalanmış rol yapmış
Soran+1 yılYazık ona ciddiyim senin soğuman lazım bak o kaybetmiş kendini çok düşürmüş
Soran+1 yılEn iyisi
Soran+1 yılKeşke benimde hevesim kalsaydı şu an ondan başkasına ilişki anlamında yazmak bile beni iğrenç hissettiriyor
Soran+1 yıl😂😂😂
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerek yok bu tarz konularla meşgul olmaya. Olmuyorsa olmuyordur. Arkadaşlarınız ve kuzeniniz iyi niyetli lakin her ilişki devam edecek diye bir kaide yok. Yeni insanlar yeni hayatlar..
00 Yorumla
Kesinlikle bırak git. Bunları sana yaşattıysa ve hala hatam yok diyorsa o zaman senin adım atmanı bekliyordur. ha bilemem sende hatalı olabilirsin. Ancak olaylar bu şekilde çözülmez.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç zorlama… toxic ilişki öyle saçmadır ki, olmayacağını biliyorsun ama bedenini sarmaşık gibi sarmıştır çoktan. Zehirli işte ne de olsa. Karar senin yine, çok basit bir şey söyleyeceğim ama istese kendisi çabalardı. Arkadaşına bile gerek kalmazdı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamana bırakın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı aeni huzursuz etmek gadası
00 Yorumla
+1 yılBurada bir amaç aramamak gerekir ama bir amaç bulmak istiyorsan senin eski flörtün ona ondan habersiz birileriyle buluşmanı gezmeni istemiyor diyebiliriz kişi kendi hatalarını hiç bir zaman görmeyecektir her zaman seni suçlayacaktır ilişkin bittiyse arkana bakmamalısın onunla tekrar barışmaya çalışmamalısın unutmayın ki ayrılık eylemi bir cevap değildir bir noktadır ilişkiniz de sorunlar var ise bunu ilişki içerisinde çözmeniz lazım yoksa böyle ayrıl barışlar ilişkinin çizgisini bozacaktır ayrılan kişinin sonraki davranışlarını da anlam yüklemeye çalışmayın mesaj ya da arama yaparsa cevapsız bırakmalısınız cevap verirseniz kendinize olan saygınız da kalmaz çizginiz de kalmaz çizginizi bozmayın taviz vermeyin hiç bir insanın vaatleri sizin kendinize olan vaatlerinizin üstünde olmamalıdır
20 Yorumla
+1 yılBence takma kafaya hayatına bak herşeyi kafaya takıyosunuz anlamıyorum erkek şöle yapmıs amacı ne bunu dedi amacı ne nefes alkyo amacı ne nefes verdi amacı ne herşeyden bir şey çıkarmaya calısmayın düşinmeyim hayatınıza bakın kendin söyliyon toxic ilişkiydi diye ne yapmaya calıstıgını niye önemsiyorsun sal
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ve merak ediyorum?
- +1 yıl
Toxic ilişki diyosun kendini yakarsın
- +1 yıl
Toxic ilişkiden umut besliyosun ne diyeyim hakkında hayırlısı
+1 yılBu kadar egoist biriyle hayat yaşanmaz bence sende kendini çok yıpratmadan görüşmeyi kes kurtul
119 Yorumla
Soran+1 yılKeşke söylediğin kadar kolay olsa
- +1 yıl
Neden olmasın
Soran+1 yılSeviyorum ondan
- +1 yıl
Peki egosuna katlanmaya devam edebileceğini düşünüyo musun
Soran+1 yılBen sadece benden ne bekliyor onu merak ediyorum hala istiyorsa katlanırım fedakarlık yapmak gerekir oda yapar biliyorum sadece ne düşündüğünü merak ediyorum
- +1 yıl
Barışmak istiyor olabilir ama egosundan taviz vermediği için bunu bile arkadaşı aracılığıyla yaptırmaya çalışmış gibi görünüyor. Eğer denemek istiyorsan bi şans daha verebilirsin ama aynı hataları tekrarlamaya devam ederse katlanıp katlanamayacağını yeniden gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Soran+1 yılHaklısın çok güzel yazmışsın sorun şu ben ona inanırsam denerim ama şimdi kim adım atacak kendisi geldiğinden çok büyük adım attı kendince benden bekliyor ama ben yazmayacağım ne olacak
- +1 yıl
Eğer seni gerçekten seviyorsa egosunu bir defada olsa yok sayarak sana bi adım daha atabilir. Ama o adımı atmıyorsa maalesef bu kendi egosunu senden önde tuttuğu anlamına gelir. Adım atmazsa üzgünüm ama sanırım ona olan sevgini bitirmen gerekecek.
Soran+1 yılKeşke böyle olmasaydı haklısın ama acıtıyor şu an söylediklerin
- +1 yıl
Sadece olasılıkları söylüyorum niyetim seni üzmek değil, umarım her şey beklediğin gibi çıkar ve mutlu olursun 🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zaman ayırıp fikir verdiğin için umarım 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim, başka sorun var mı
Soran+1 yılSon olarak sence ben adım atmalı mıyım
- +1 yıl
Bunun cevabını ilk yorumda vermişim ama o biraz sert olmuş. Ona karşı olan içindeki sevgiyi ve aranızda yaşanılanları bilemem ama onu çok sevdiğin her halinden belli oluyor. Eğer ondan emin değilsen ilk adımı sen atma, ama seni sevdiğine değer verdiğine eminsen son şans olarak adım atabilirsin. Seni seviyorsa zaten tekrar aynı hataları tekrarlayacağını düşünmüyorum.
Soran+1 yılTamamdır bunu düşüneceğim tekrardan teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim ve mutluluklar dilerim 🌹
Soran+1 yılUmarım sende mutlu olursun🌹
- +1 yıl
Bende çok teşekkür ederim bu güzel dileğin için 🙂🙏
- +1 yıl
🌹
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Saygı yoksa bir ilişkide dönüp dolasıp hep aynı noktaya gelirsiniz sonunda özsaygınızı yitirirsiniz. Bir karar aldıysanız bence vazgeçmeyin, dönmeyin kararınızdan kimse bulunmaz Hint kumaşı değil.
10 Yorumla
+1 yılÇok net konuscam. Baska kiz vardir yoktur diye genelleme yapmak istemiyorum. Ama exten next olmadığı gibi toksik iliskinin de hayatinda yeri olmasin lutfen. O kadar konusasi olsa o görüşülen gun yazardi ki bence o da iyi bir senaryo değil. Seviyor ve ozluyor olabilirsin ama yapma. Uzulursun ve gercekten gecer. Onsuz yasayamam dedigimiz arkadasimiz ve partnerimizle aylardir gorusmedigimizi fatk edince anlıyoruz. Sana yazarsa cevap verme. Sinirlendirip kiskirtirsa dahil.
00 Yorumla
+1 yılNe senle nede sensiz yapamiyor belli ki. Senin düşüncen ne istiyor musun? Sana iyi gelecek biriyle flört et
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istiyorum
+1 yılBöyle adamlara şans veren sizsiniz ve genelde hep ilginizi böyleleri çekiyor bak hala da unutamamışsın hoşuna gitmeyen özellikleri olmasına rağmen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eskilerden yeni olmaz eskiler eskide olduğu sürece güzeldir bir defa hata olduysa 2. Hata da kaçınılmaz olacaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa bel bağlama o zaman baştan yapsaydı Kamil madem suçu yoktu açıkçası ondan bi yol olmaz sana tavsiye hayatından çıkar yoksa daha çok üzülürsün bu yazdığımı unutma
00 Yorumla Huylu huyundan vazgeçmez, bugün toxicse ve bunu kabullenmiyorsa yarın yine aynısı olur. Kısacası kafanda bitir zorlama
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz.
00 Yorumlabelki ilk hamleyi senden bekliyordur.. olursa olur olmazsa olmaz gibsinden.. tahmini yazıyorum.
00 YorumlaEgolu ise ondan hayır yok kank boş ver salla gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEgolu ama gururunu yiyip arkadaşı bahanesiyle yanıma geldi ve konu bizdik amacını anlamaya çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim soruda o yüzden dobarlanamıyorum dedin hea anladım
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha evet ya yordu
+1 yılbence boş ver... kesinlikle yeniden baslamaya gerek yok
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Egoist ve ilginize zorla güzellik olmaz başka birine bak
00 Yorumla
+1 yılToksik ilişki=dünyada cehennemk yaşamak. Bir halt olmaz. Yoluna bak kısacası.
00 YorumlaMidem bulandı nası bi ilişkiniz varmış öyle. Sendeğiştir bunu olmaz bundan
00 YorumlaAmaç resmen dalga geçmek başka bişey değil ve planlı bir durum yapmışlar yani uzak durmanı öneririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSönmüş ateşi harlamaya çalışma eskisi gibi ısıtmaz.
Tabi tercih sizin.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşındaysan artık toksik değil mutlu olacağın ilişkileri kovala derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılBence şans verme. Sonunu bildiğin kitabi okursun sadece.
00 Yorumla
+1 yılsen ayrılmak isteyince gururu yüzünden aynen falan demiştir bence sana karşı hala ilgili fakat adım atmaya gururu el vermiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte istediğim yorum😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıldenedin ve olmadıysa zorlama hevesinde kırılır isteğinde...
kafanda bitir kendi iyiliğin için00 Yorumla
+1 yılSize zarar veren bir ilişki eninde sonunda bitecektir en iyisi six erkenden bitirin zamaniniz gitmesin
00 Yorumla
+1 yılBence eskiye hiç dönme, benim 2.5 yıllık ilişkim vardı ve sürekli ayrılıp barışıyorduk. Ama bi kere koptumu o bağ bir daha asla eskisi gibi olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi etmişsin narsist olan erkek hiçbir zaman düzelmez bunu bil
02 Yorumla
Soran+1 yılNarsist olduğunu yüzüne vurmuştum zaten
- +1 yıl
Hanımefendi zaten nasıl ister narsist olduğunu asla kabul etmedi zaten her zaman inkar ederler her zaman senin suçluğa kendilerini temizle ve suçsuz olduğunu kanıtlarla kanıtlamaya çalışırlar hatta sana şunu diyeyim narsist bir insanla olmak bilerek zehiri içmek gibidir bunu unutmayın
Aklını karıştırmaya gelmiş asla bulaşma yalnız kalıp geri dönüyorlar
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıp bıraktı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmadı
- +1 yıl
İyi bari
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorlamayla olmuyor Bırak giden gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üzerinde eski defteri kapatıp önünüze bakınız
00 Yorumla Eskiye dönük yaşama sende zormu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönüne bakacaksın denenmiş olmamış ısrara gerek yok
00 Yorumla Önüne bak eskilerden fayda yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır gelmez ondan
00 Yorumla
+1 yılSende ses çıkarma
00 YorumlaOlsadaaa olur olmasadaaa olur
00 Yorumlabence asla görüşme şans da verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTaksit ise bosvet bitir gistin
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim bir söz vardır exten next olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelirsizlik değersizliktir. Sohbeti kes gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu güzelliğe bak seni üzen de ne bileyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyorsa devam ettirme gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler neden düz mantıksınız yahu amacını soruyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılAmaci basit işte o da olmayınca olmuyor görüşmemizde mantikli değil demis olabilir
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir ilişkisi olabilir
+1 yılOndan bir yol olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKafasında ne dönüyorsa
Yeni ilişki yap
00 YorumlaOlmasada olur
00 YorumlaÖnüne bak derim
00 Yorumla
+1 yılYeni manita
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı
00 Yorumla
+1 yılUnut... yenisine bakacaksın
00 Yorumlaİki sevişin geçer..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYelken aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kafayla evde kalırsın
00 Yorumla
+1 yılSor ona sebebini
013 Yorumla
Soran+1 yılSorarsam ona adım atmış olacağım
- +1 yıl
At sonra kendini geri çek beni dinle
Soran+1 yılNe demem gerek mesela
- +1 yıl
Sen çocuğu seviyor musun ilk onu sorayım
Soran+1 yılSence sevmesem buralara gelip bunu yazar mıyım seviyorum hemde hiç istemeden
- +1 yıl
Bak bu herif senin sevgini hissedip cepte görür yapacağın şey şu Instagram kullanıyorsan bol bol story attip hiç takmıyor gibi davranmak aşırı zoruna gider bu ve mutlaka sana yazar dene gör
Soran+1 yılTakipleşmiyoruz diğer ayrıldığımızda çıkartmıştım ben
- +1 yıl
Profilini aç mutlaka bakar
Soran+1 yıl800 tane istek var açarsam otomatik kabul olur açamam ki ben sadece saf sevgisini sevmiştim kendi halimde bir kızım asla çıkar arayan bieş değilim ona inanmıştım şimdi kaldım öylece
- +1 yıl
Senin gibi kızlar da hep pije deni gelir
- +1 yıl
O zaman wp da durum felan at
Soran+1 yılŞu halime bak ya bu duruma düşecek kız değildim ldpdpdpd cidden halime gülüyorum
- +1 yıl
İşte seni etkisi altına almış bir kendine gelsen düzelirsin yavrum
İyi yapmisssin
06 Yorumla
Soran+1 yılSence amacı nedir
Soran+1 yılEee benden mi adım bekliyor anlamadım
Soran+1 yılÇok saçma değil mi
bir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılBence sena 18 lazim
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski ilişkimden dolayı belirsizlik yaşıyorum, ne yapmamı önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler