Herseyden kaçıp gitmek istiyorum?

25 yaşındayım eşimle 1 hafta içinde tanıştık evlendik ailemin psikolojik baskısıyla, o yaşta artık evlenmemi istiyorlardı. İlk zamanlar ben sevmeye çalıştım eşimi ve ilgiliydim de ona, ama sadece evliliğimin ilk zamanlarından beri sürekli dayak, sürekli kavga tartışmalar oldu beni hiç savunmazdı. Ama ben hâlâ ona karşı onca şeye rağmen bırakmadım… Bu son 1 yıldır. O kadar soğumuşum ki zerre sevmiyorum tek kelime etse bana batıyor, şimdi çok iyi bana karşı her şeyiyle çok iyi hem de ama benim için bir faydası yok çünkü gözümde var, yok aynı evde yabancı gibiyiz kaç kere boşanmak istediğimi söyledim aileme de söyledim ama kabul etmediler olmaz dediler, yine beni yargıladılar sen ne istiyorsun başka biri mi var diye, neyse ne böyle böyle yine zaman geçti ve ben eşimi aldattım, görüştüm biriyle pişman mıyım evet, ama sadece evli olduğum için böyle bir durum içinde yaşadığım için pişmanım, size de yardımcı olun diye yazmadım, sadece içimi dökmek istedim. Eşimi de suçlamıyorum çünkü ben istedim, bilerek isteyerek yaptım. Ona bunu da söylemem asla tekrar boşanma konusunu açmak istiyorum ama yine de kabul etmeyecek sadece aklımda her şeyi bırakıp çok uzaklara gitmek istiyorum. Ben böyle bir evlilik hayal etmedim istemedim de :( üzgünüm

Herseyden kaçıp gitmek istiyorum?