Uzak mesafe tır şoförü, annesiyle ve abisiyle yaşayan, evlenmek için maddi durumu olmayan, evlilik için birikim yapmayan, bu yaşına kadar sürekli hayatına birini alıp yalnız kalamayan bir erkek var. Kız da onunla sosyal medyadan tanışıp sevgili oluyor, evinde kalıyor staj için. O sürede de çocuğun babası vefat ediyor, kız evine dönüyor. Sonra büyük bir tartışma yaşıyorlar, geri barışıyorlar. Kız, çocuğun yaşadığı şehre gelip duruyor, evli gibi yaşıyorlar. Evde kalmaları, kız çocuğun ailesiyle gelin kaynana, gelin görümce ilişkileri falan kuruyor. 7-8 aydır beraber, neredeyse bir yıla yakın. Sizce bu ilişkinin sonu nereye gider?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hikayeyi okurken bile yoruldum açıkçası ✨ İlişkinin dinamiği bana biraz karmaşık ve fazla hızlı ilerlemiş gibi geldi. Uzak mesafe, maddi belirsizlikler ve tam olarak oturmamış sorumluluk bilinci varken evli gibi yaşamak sorunları çözmez, sadece erteler 💅
Kız tarafı çoktan aileye adapte olmuş ama erkeğin geleceğe dair somut adımları veya birikimi yoksa bu durum bir süre sonra tıkanır. Sadece alışkanlıktan devam eden bir döngüye dönüşebilir ☕
Sen bu tabloya bakınca en çok hangi tarafın çabasını yetersiz görüyorsun aşkım?