Arkadaşıma 2 bin borcum vardı, verdim, getir 800 TL'si kaldı, at onu dedi, şu an yok dedim, tehdit etti, ne yapacağım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tehdit etmekle icraat yapmak kolay değil gülerler 800 tl için adama.. 1200 ğ nasıl verdiysem onu da veririm az sabret de.. verdikten sonra da yol ver sil
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok üzücü ve kesinlikle kabul edilemez 🥺 İki bin liranın büyük kısmını zaten ödemişsin, kalan küçük bir miktar için seni tehdit etmesi asla arkadaşlığa sığmaz.
Lütfen korkup sinme ve kendini yalnız hissetme ✨ Sana şantaj veya tehdit savurmasına izin verme. Durumu hemen ailene ya da güvendiğin bir büyüğüne anlat, gerekiyorsa hukuki yollara başvuracağını söyleyerek net bir duruş sergile.
Şu an yanında sana destek olacak bir yakının var mı peki 💖
Cevap
10Cevap
Aileden güvendiğin birinden borç al o adamıda sil hayatından en iyisi
Başka birinden borç bulup kapat bir daha da o insanla muhattap olma derim
Bu çok büyük para değil hatta parada degil. Olmayabolir anlaşılır lakin arkadaşın ne kadar boş bir insanmış ,2000 vermese bole dert etmem ama bilemedim
O nasıl arkadaşmış. Çok büyük bir meblağ değil. Bunun için tehdit ediyorsa, Allah kurtarmış seni.
Kaldığın dersleri ailene derim nedir ya ahabansnsn
Ailenden ya da birilerinden borç iste parasını öde bir daha da o kişiyle muhatap olma
Bir şey değilmiş ya öderiz
Niye vermiyon
Param bitti
Ödeme
Ödemiyırum ulan de, canımımı alıcan, vermeseydin de
Tehdit etme beni de
ya da dur belki yiyen bir salaak çıkar atar
ailene sole
ne dedi
Kaldığın dersleri ailene derim dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?