yaklaşık 2,5 yıldır sevgilim var 10. sınıftan bu yana bu sene YKS'ye girdim o da mezuna kalmıştı bu sene tekrardan girdi ben 95k o da 130k yaptı ama benim hedefim hep tıptı ve bir kez mezuna kalmak istedim bu yüzden 2 aydır kavga ediyoruz. Tıp okumamı istemiyor hep ders çalışacaksın erkeklerle çok iletişimde olacaksın meslek gereği falan diyor o yüzden bu sene beraber gidelim diye ebelik yazmayı düşündüm ama tıp içimde kalır diye vazgeçtim çünkü potansiyelimin olduğunu düşünüyorum. Sevgilim kıskanç biri bu seneler boyunca da zaten tek kavgamız bu yüzdendi ama bu kadar yapması beni çok endişelendiriyor. Konuştukça kendimi haksız bulmaya başlıyorum senin önceliğin ben değilim tıp okumak istediğin için beni kenara itiyorsun falan diyor 2 kez de ayrıldı bu sebepten buraya içimi dökmek istedim ne yapacağım bilmiyorum çünkü normalde bana cidden değer veren biri ben de onu çok seviyorum ama sırf tıp okumak istedim diye ayrılmak çok saçma geliyor. Ayrılsam da nasıl atlatıp ders çalışırım bilmiyorum lütfen biraz kendi fikirlerinizi söyler misiniz özellikle erkekler sevgilisinin tıp okumasına bu kadar karışır mıydı yani cidden sorun mu
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer