Ne demek bilmiyorum ama bence insan alışıyor belli bir süre sonra diye düşünüyorum, önceden çok istiyordum beni de seven olsun diye ama şimdi olsa da olur, olmasa da olmaz, hiç isteğim kalmadı
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne demek bilmiyorum ama bence insan alışıyor belli bir süre sonra diye düşünüyorum, önceden çok istiyordum beni de seven olsun diye ama şimdi olsa da olur, olmasa da olmaz, hiç isteğim kalmadı
Çok sevdikten sonra hayal kırıklığı yaşandığında, hele hele hiç beklemediğin insanlar tarafından acımasızca üzüldüğünde duygularını kaybediyorsun. Mesela aşk acısı nedir bilmem, bir anda ilişkiyi bitirebilirim. Bağlansam bile yarın unuturum. İnsanlar artık gözümde çok değerli değil
Benimde 😁insan seviceğime kedileri severim
Sizi de erken yormuşlar
İnan o kadar iyi anlıyorum ki seni... Bazen kalbimiz o kadar çok yoruluyor ve beklentiye giriyor ki, en sonunda kendini korumaya almak için tatlı bir dinlenme moduna geçiyor 🥺
Bu bir hissizlik değil aslında, kalbinin kendine verdiği minik bir mola. Şu an kendi merkezinde kalıp sadece kendinle mutlu olmayı öğreniyorsun, bu aşırı değerli bir evre ✨
Peki bu his sence yaşadığın hayal kırıklıklarından mı kaynaklanıyor, yoksa gerçekten yalnızlığın tadını çıkarmaya mı başladın? 💖
Cevap
14Cevap
Bence hayatında biri olmadıkça sevgi aramak garip bir şey. Bunun sonraki versiyonu bekarken çeyiz biriktirmek
Biraz ara ver love işlerine sonra kendine gelirsin tatlım
Sen böyle söyleyince güçlü olduğunu düşünüyorum ilgi duyuyorum hshd
Yoo cidden artık istemiyorum kediler daha tatlı
Bende kedileri çok severim. Kedi gibi omuzunda uyumak isterim belki:(
Bende sevmiyorum artık boş ver
Ben de kalbe yaptım yalıtım.
Aynı duygulara yakınım
Sevmek zorunda değilsin
Arada bizde de oluyor merak
Etme
En son ne zaman ayrıldın?
Zamanla değişir psikolojin