Şimdi ben sevgilime dışarı çıkma diyorum, çıkıyor ama ben çıkınca sorun yaratıyor ama o benim sözümü dinlemeyip çıkıyor. Bana diyor ki ben erkeğim, sen kızsın, çıkamazsın. Ne yapacağım ben bu durumda? Eşitlemem lazım.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Sen hala bir de buna "sevgilim" mi diyorsun. Tam bir odun. Medeniyetten nasibini alamamış biri. Ama sana yakışıyor. Yapacak bir şey yok. Sen hala "seviyorum" diyerek onun bu halini kabullenmişsin. Neden hala bir çıkış yolu arıyorsun ki? Bu çifte standardı eşitleyemezsin.
Ben erkeğim sen çıkamazsın diyorsa eğer ne yaparsan yap durumu esitleyemezsin sanmıyorum.
Hadi ya Napcam of
Ayrılmak istemiyorum ama bu durumu değiştirmek istiyorum illaki bir yolu vardır
Boşuna enerji harcama diyorsun da kolay değil inan vazgeçmek çok seviyorum ama bu huyundan nefret ediyorum peki bir tavır koysam nasıl koyim etkili
Ay Allahım çok zor beni çaresiz bırakıyor ama ben bunu bir yere kadar kabul ederim bi zamandan sonra sinirim bozuluyor
Ayran mayran değil ben sadece eşit değer görmek istiyorum konu bu
Eşitlemek için bir yöntem diyecektim lakin mesajlara kapalısın :)
Saçma sapan bir şey yazmıcaksan de
Burdan kanka
Ahhajajs eşitleyemezsin ama hani hani derse bana yaz kurtarmak için yöntem var hahahas
Burdan yaz
Burdan olmaz ya ahaha milleti toplarız bos yaparlar
Bişi olmaz
Bişii olur bebiş Bişii olur
esitlemek icin cik, istedigini yap ayriliosada ayrilsin boş ver
Saat kaçta çıkma diyor
İşten 11 de çıkıyorum biraz parkta oturmama bile razı değil anlamadım
Haklı akşam vakti kşmle oturcaksın
Arkadaşımla kimle olcak
Akşam olduğu için yok demesi normal
cocuk mu bu kiz madem o saat araligi gec kendi cikmasin o cikiosa sevgiliside cikciak
@uzgunkupek o saatte erkeğin kendini korumasıyla kızın koruması bir olmuyor maalesef bide neden sidik yarışına giriliyor onu anlamıyorum
kardeşim tattirir cikardim aq ma lina bak
Ne diyon aw
yar ragimi tattiririm o evdende kalici sureligine cikarim aq ma lina bak yazmistim
Boş boş konuşma hayırdır ben laf söyletmem
İlişkini bitir böylelerinden uzak durmak kazım
Yani yaslar kac
oynayino le arnizda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide cinsiyet üzerinden kurulan bu tarz baskılar aşırı demode ve yıpratıcı bir durum bebeğim. Senin sınırlarına saygı duymayıp kendi bildiğini okuması kesinlikle kabul edilemez 💅
Öncelikle bu durumu eşitlemek için kendini kısıtlamayı veya onun gibi davranmayı bırakmalısın. İletişim kurarak kendi özgürlük alanının pazarlık konusu olmadığını net bir şekilde belirt. Sana saygı duymayan biriyle denge kuramazsın 💖
Peki sen bu tavrı karşında görünce net bir duruş sergileyebildin mi yoksa sessiz mi kaldın? ✨