Bir erkek 'sen benden ayrılamazsın' derse ne yapmalı?

Dün akşam kız kardeşimin başına gelmiş. Çocuk ısrarla yok efendim senden benden ayrılamzsın filan demiş. hani kardeşmin onu çk sevdiğini asla onsuz olamicağını ima etmiş. bunu bi kaç deyince kardeşimde rahatsız olmuş. ayrılamaz mıyım demiş. o da ayrılamazsın deyince. tek lafıma bakar demiş. Çocukta der misin gerçekten demiş. Kardeşimde ayrılmak istiyorum demiş. çocukta telefonu suratına kapatmış. Şimdi yani bu nasıl bi ukalalıktır allah aşkına. Kardeşimin yaptığını yemin ediyorum taktir ettim. kime çekmiş bilemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Tahmin edilen üzere bugün aramış. canm cicimli konuşmuş napıosn nediyosn filan. resmi bi konuşmaymış. işi bitince aramasını söylemiş ama cümle şu. ' işi bittikten sonra ara; aklını alıcam senin :) ' sonra bizimkide hıı demek öyle diip teefonu kapatmş. sonra işi bittikten snra cafeye gitmş aramamış. baya takıldıktan sonra aramış 2 saat sonra. geç aradığı için fena bozulmuş. aradım işte diye laf etmiş bizmki(aferin) sonra konuya geçmişler yüzyüze konuşma krarı alınmış. ama
Güncellemeler
+1 yıl
benden ne kadar kolay ayrılabileceğini gösterdin demiş kız kardeşime telde. niye aramadın demiş. telefonu suratıma kapattın niye arim ki demiş bizmki. o da hak ettin demiş. sen niye aramadın demiş bizmki. sen bulunmaz hint kumaşımı sanıyosun kendini demş snra bizmki. ahaha :D böyle kırıcı bi telefon konşması geçmş yüzyüze konşcaklarmş snra.. bana kalırsa yüzyüze konşcaklarsa bunlar yine ayrılmicak
Güncellemeler
+1 yıl
ayrılmak için ayak yapmamış arkadaşlar . çünkü ayrılmak istememiş. :D
Bir erkek 'sen benden ayrılamazsın' derse ne yapmalı?