Saçlarıma keratin bakım yaptırmak istiyorum. Açık renk kullanıyorum diye çok yıpranmış görünüyor. Daha önce gittiğim kuaförden çok memnun kalmıştım, yine ona gitmek istiyorum ama kuaför erkek diye sevgilim başka kuaför bul diyor. Buna hakkı var mı? Erkekler neden her şeye karışabileceklerini sanıyor? Bunun üzerine ben ne yapmalıyım?
Sevgilim kuaför erkek diye gidemezsin diyor. Çok mu yüz verdim?
Sevgili KizlarSoruyor takipçimiz öncelikle böyle bir durumla baş başa kaldığın için adına çok üzüldük. Lakin böyle durumlarda sevgili ile empati yapılması gerektiğini söylemeden geçemem. En iyi çözüm yolu olarak arkadaşlarımla uzlaştım ve sevgilin ile kuaföre ya beraber gideceksin seni bekler gibi yapabilir ve güvenini kazanırsın. Ya da baş başa otur sevgilinle hem güvenini hemde gönlünü kazanır tarzda sohbet edin baktın onunki mantıklı geldi sonuç olarak oturduğun yerde kuaför olucak diye bir sonuç yok başka semtlerde de var bakarsın başka yerde güzel vardır. Ama oturur ve sen haklı bulunursan sevgilini öp teşekkür et beni anlayışla karşıladığın için de. Mutlu günler dilerim.
Yuz vermekle alakali bir durum degil sevgilin anlayışsız bir insan, ve çok kıskanç bir erkek olmalı. Zamanla onu yontmalısın kendi baskın karakterini ona kabul ettirerek. Senin rutin işlerini engelleyemez kaldıkı kuaförü hiç engelleyemez. Onunla acik acik konus yani çözün bu meseleyi
Bence seni kısıtlayan erkek seni çok sevdiğinden değil Seven biri bunu söylemeye çekinir Birinin seni kısıtlamasına izin verme bu kadarı bana fazla geliyor tabikide bazı küçük kıskançlıklar çok tatlı ama bu fazla Toksik sevgilinden uzaklaş bence
Benim uzun zamandır gittiğim memnun kaldığım kuaförüm erkek, evet bu sorun olabiliyor kıskanıyorlar. Bunu kendisiyle konuş, erkek kuaförler çok başarılı oluyor bu bir gerçek.
çoğu kadın kuaförü erkek zaten? söyle ona saçmalamasın
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yok saygı duymalısın bence. Ben 15 senelik kuaförümü değiştirdim evlendim eşim istemiyor diye. Köpeğe tecavüz edenlerin, bayan çorabından tahrik olanların, koltuk altı kokusundan tahrik olan pisliklerin yaşadığı Bi dünyada sevgilinin Bi erkeğin saçına dokunmasını istememesi gayet normal kimin ne olduğunu bilemiyorsun sonuçta, saygı duymak lazım sakınıyor seni
Bir de ne yapmalıyım diye soruyorsun. O kuaföre gideceksin tabiki, buna kimse karışamaz. Gitsin kadın kuaföre giden yeni sevgili yapsın o zaman. Aptal mıdır nedir, sinirlendim. Şöyle salak saçma kıskançlık yapan insanları almayın hayatınıza, kimsenin sizi kısıtlamaya hakkı yok ve buna da izin vermeyin. Sen baya izin vermişsin belli.
Abi anlamıyorum bende kız isterse birsürü erkek arkadaşı olur isterse dışarı bikinili çıkar bu erkekler kendini çok bir bok zannetmeye başlamış ve buna izin veren kızlarda ayrı salak
Şöyle düşün erkek arkadaşının çok güzel bi bayan kuaföre gidip o kuaförün erkek arkadaşının saçlarını kesmesini eliyle yüzüne köpük sürüp tıraş etmesini sonra da saçlarını yüzünü eliyle mıncıklayarak ovalayarak yıkamasını ve yine havluyla güzelce yüzünü gözünü saçlarını kurulmasını, kurutma makinasını eline alıp diğer elinde tarakla saçlarını bi oraya bi buraya yatırmasını en sonda güzel kokulu bi wax ile saçlarını şekillendirmesine izin ver o da sana izin verir. (Sorun şu ki eğer kıskanmıyorsa zaman kaybıdır bu. Sahiplenen erkek kıskanır ve bu sana değer verdiği içindir, sahiplenmeyen erkek seni kıskanmaz ama o eğlenmek vakit geçirmek için seninle olmuştur. Uzun bi birliktelik olacağını sanmıyorum. Eğer sen de böyle kısa süreli birinin ihtiyacını karşılamaya sıcak bakıyosan okuduklarının hepsini unut sana kolay gelsin :)
Bir erkek başka bir erkeğin sevdiği kadının saçlarıyla şekillendirmek vs. için bile oynamasını istemiyor olamaz mı ne var bunda ya? Memlekette hiç başka kuaför kalmamış gibi neyin tribine giriyor yorumlarda bu kadar insan acaba. Alt tarafı bir kuaför, hepsinin yaptığı aynı iş Daha baştan sevdiği için bu kadar basit birşeyin fedakarlığına bile giremeyen insanlar birde gelmiş yobaz, eski kafalı gibi laflar söylüyor komiksiniz be
Ha ha çok komiksin be. Alt tarafı bir kuaför değiştir demenin neyi kölelik acaba? Sevdiği için bu kadar basit birşeyin bile fedakarlığına giremeyen insandan ne beklersin. Aynı şeyi bir erkek yapmaya kalksa erkek kuaför mü yok diye ortalığı yıkarsınız kendinize gelince hemen tasma da taksın mı oluyo tabi
Dur bu olaya kuaför olarak değil de genel olarak bakalım. İş karışmaya kalınca anasına babasınada karıştırmayabilir insanlar bunun kim olduğuyla bir alakası yok. Ayrıca sizdeki sevgili tanımı nasıl ki sen kim oluyorsun diyebiliyorsun acaba? Bir insanı hayatına almışsan sevdiğin içindir sevdiğin adama sen kim oluyorsun demek nasıl bir saygısızlıktır yani? Adam yerine koymuyorsan hayatında işi ne. Bana göre sevgili olduğun kişi evlilik yolunda ilerlediğin kişidir. Ve ciddi bir ilişkide söz konusu karşı cins olduğunda iki tarafında sonuna kadar karışmaya hakkı vardır bence. Ben hayatımdaki kadına sağlık gibi mecburi durumlar dışında hiçbir erkeğin temas etmesini istemem aynı şekilde banada karşı cins temas etmez tamamen eşit olurum bu konuda. Bu yobazlık veya güvensizlik değil sevdiğini sahiplenmektir. Gayette doğal bir durumdur. Ben bunu sevgili olacağım kişiye en baştan söylerim, yani öyle baştan yalanlarla kandırıpta sevgili olduktan sonra şunu bunu yapamazsın demem. Ben rahatsız olurum, bende senin rahatsız olacağın şeyleri yapmam istediğini söyle derim mantıklı açıklaması olan herşey kabulümdür. Ve bu benim düşüncelerim ki zaten beni bu anlattığımdan bile daha çok sahiplenen birini isterim ben hayatımda bir insan ne kadar çok seviyorsa o kadar çok sahipleniyordur bence. Şimdi sen kim oluyorsunda benim hayatımı paylaşacağım el üstünde tutacağım insanı sırf sahipleniyorum diye köle yerine koyabiliyorsun?
hayatıma evcil hayvan almıyorum ki sahipleneyim? evleneceğim kişi sadece bana ait değil onun da kendine özel bir hayatı olacak işi olucak arkadaşları olucak. ben ona diyemem ki kadın arkadaşlarınla görüşmeyeceksin. o da bana diyemez. bu adam yerine koymamak değil özgür bir bireyin arkadaşlık ilişkilerine özel hayatına müdahale etmemek saygı duymaktır. herkesin kendi tercihi sana doğru gelen bana yanlış geliyor evlendiği kişi için her şeyinde artık ben varım demek mantıksız. her şeyi bilmek ve rahatsız olduğu durumda buna hükmetmek mantıksız. kendi çıkarın için yapmış oluyorsun. bu seni bencil yapıyor. sen hala 'annesi babası bir şey demiyorken sana mı laf düşücek' kelimesine bir şey demedin. kendi kararı olduğu için annesine babasına karıştırmayan insan sana mı karıştıracak sözünü dinleyecek? var mı öyle aptallar ya? ayrıca köleyi kast etmedim evcil hayvan kast ettim sahipleniyorsun ya?
Sahiplenmek kelimesini çok farklı anlamlarda kullanıyoruz. Benim için sahiplenmek demek sadece benim benden başkası dokunamaz anlamına gelir. Öyle evcil hayvan aldımda ben ne istersem onu yapar benim emirlerime uyar anlamına gelmiyor benim için ki kölelikle aynı yere çıkar bu zaten. Elbetteki hayatıma aldığım insanın kendi özel hayatı, düşünceleri, işi, arkadaşları olacak. Ayrıca tanıdıktan güvendikten sonra bu arkadaş çevresinin içinde erkeklerde olabilir benim kız arkadaşlarım olabileceği gibi (Ha özel buluşmalar olacak kadar abartı değil tabiki). Karşı cinsle asla alakan olamaz demek zaten eşine güvenmemektir. Farklı gözle bakan bir karşı cinsi kendi direk hayatından çıkaracak kadar olgun olmalı insan. Ve evlendiğin kişinin herşeyini bilmek kadar doğal bir şey yoktur (tabi bunu arkadaşlarının herşeyinide anlatır gibisinden saçma sapan anlama.) İki tarafında kendi özel hayatı arkadaşları olabilir ama en özeli en önemlisi yine eşindir. Hiçkimsede ondan daha önemli daha değerli olamaz. Evlilik karşılıklı fedakarlıklar ve saygı üzerine kurulur bunu sevgiliyken başaramayanlar evlenmez zaten.
Annesi babası karışmazken sen mi karışacaksın lafına gelince. Evlilik durumunda aile evinden çıkıp herzaman benimle olacağı için hayat yoldaşı ben olacağım için evet ailesinden bile daha çok karışmaya hakkım var ve bu karşılıklı öyle ben ne dersem o olur durumu değil. Ha evlilikten bahsetmeyip, sen sevgiliyken ailesinden üstün değilsin kim oluyorsunda karışıyorsun diyosan ben bunun cevabını zaten verdim. Sevdiği adam oluyorum ve ben herşeyi baştan söylerim. Zaten baştan herşeyi bilerek benimle beraber olmuş kişininde bana sen kim oluyorsun deme hakkı yoktur. Bunu diyorsa benimle ne işi var. Sevgililik benim gözümle flörtten gelip geçici ilişkiden ibaret değildir. Evliliğe atılan ciddi bir adımdır bundan dolayı her şey baştan itibaren ciddi ilerlemelidir. Senin bahsettiğin sen kimsin karışacak ilişkileri, Öyle birden ya ben senden hoşlandım hadi sevgili olalım deyip 1,2 gün veya ay sonra sıkıldım ben ya, tamam eğlendik bitti gitti ya hadi ayrılalım denecek saçma sapan flörtöz ilişkilerdir. Benimde öyle saçmalıklarla işim olmaz Ayrıca sevdiği insanı rahatsız edecek birşeyi yapmamak aptallık değil saygıdır!
aptallık olan sevgilisi eşi ne olursa olsun anneden babadan üstün tutmak. ileride bir gün boşanma olursa o kızın yine dönüp dolaşacağı yer baba evi. sen yokken o kızı besleyen canından çok seven ailesi vardı bu kadar evlenildi diye kendini değerli görme. erkeği annesine babasına seçecek kız salaktır zaten o ayrı bir mesele. sen eşini annenden babandan üstün görecek misin sevgiline daha fazla hak tanıyabilecek misin , ailenin bile karışmadığı durumlara karışan sırf rahatsız oluyor diye durduk yere seni zora sokan bir eş kabul edecek misin? eşin diye bilip bilmediği konulara burnunu soktuğunda haklıdır karışır diyebilecek misin? her zaman da seninle olacak diye bir kaide yok evlenseniz de ikiniz bir bireysiniz karşı tarafa özel alan bırakmazsan sonunda üzülen sen olursun.
Bir insana anne babandan bile daha fazla karışma hakkı vermek demek o insanı hepsinden daha üstün tutmak hepsinden daha fazla sevmek demek değildir. Önce bi bunu anla. Aile içindeki ilişki ile eş ile olan ilişki farklıdır. Anne babanın hayatına kararlarına karışabiliyor musun rahatsız olduğun bir şey olduğunda yapma diyebiliyor musun? Hayır. Bir klasiktir evde anne baba ne derse o olur. Belli bir yaşa gelincede herkes kendi hayatına gider. Ama anne babaya karşı olan sevgi saygı herzaman ayrı yerdedir değişmez azalmaz. Ancak ailene karışamasanda eşine hayatına alacağın kişiye karışırsın çünkü onun yaptığı herşey ikinizide etkiler. İki tarafında birbirine eşit oranda karışma hakkı olur eşitlik olmazsa olmazdır. Evlilikte ben sen diye bir şey olamaz biz vardır yanında olmasa bile eşini rahatsız edecek bir şey yapmaktan kaçınman gerekir. Ve durduk yere zora sokmak gibi laflar filan saçmalık çünkü insan sevdiğini zora sokacak şeyler istemez zaten. Bu örnekte olduğu gibi alt tarafı bir kuaför değiştirmekle kimse zora girmez. Asıl haklı bir sebep sunduğu halde eşini rahatsız eden birşeyi garezine garezine bana karışamazsın sen diyerek yapmak saygısızlığın zirvesidir. Evlilik fedakarlık gerektirir bencillik yapamazsın iki taraflı düşünmeyi gerektirir. Yazdıklarımıda iyi oku ben eşime fazlasıyla özel alan bıraktığımı sadece karşı cinse karşı mesafeli olması gerektiğini ve sahiplenmekten kastımın elalemin eşime dokunmamasını istemek olduğunu gayette iyi belirttiğim halde bunu anlamamakta direten sensin. Herşeyi net bir şekilde açıkladığım halde eşime köle değil kraliçe muamelesi yapacağımı gayette iyi özetlediğim halde hala gelip bana herşeye burnunu sokan kadını eve kapatıp adım attırmayan hödük muamalesi yapıyosun Asıl böyle herşeyde bana kimse karışamaz kafasına girersen evlendiğin adamada sen kimsin bana karışacak dersen üzülen taraf sen olursun
bu zamana kadar hayatıma giren herkese bunu demek gereği duymadım çünkü onlar her şeye burnunu sokmadı. orada zanaat yapan birini sırf erkek diye eşinden kuaförünü değiştirmesini istemek burnunu sokmak oluyor. eşinin kuaförünü değiştirip değiştirmesi senin hayatını nasıl etkileyebiliyor acaba. annem karışamaz ama kocam karışabilir demek üstün tutmaktır. bugün kuaförünü değiştirmesini istersin öbür gün başka bir şeyini arkadaşlarıyla çıkıcağı zaman aman erkek olmasın, eve erken dönsün, düzgün giyinsin dikkat çekmesin kahkaha atmasın... uzar gider bunlar. kuaför saçına dokunuyor diye kıskanmak ayrı bir mevzu. o kızın ailesine de o zaman evleneceğin zaman ben sizin bile karışmadığınız şeylere karışırım ben kocasıyım diye. kızı alabilir misin o zaman kızın ailesi ne tepki verir gör o zaman.
Benim hayatıma aldığım kadının saçının teline bile başka birisi dokunamaz. Aynı şey benim içinde geçerlidir bu kadar NET! Elin herifinin zanaati filanda umrumda olmaz ben kendi yaşamıma bakarım. Annem karışamaz kocam karışabilir demek üstün tutmak filan değildir. Çünkü annene karışamazsın kocana karışabilirsin şartlar eşittir. İster arkadaşlarıyla çıktığında erkek olmasına karışırım, ister eve döneceği zamana, ister giyimine bunlar seni hiç ilgilendirmez. Kadının kahkaka atmasına gülmesine kimse karışamaz kimse engel olamaz bunlar sosyal medyadan duyduğunuz boş hödük lafları anca böyle aklınıza gelince böyle genelleyip sallarsınız. Ailesinede nasıl biri olduğumu söylemekten asla çekinmem yalanlarla insanları asla kandırmam. Benim mantıklı sebebim olmadan hiçbir şeye karışmam. Hayatıma girecek insana da her şeyi en başta söylerim aynı şekilde onun isteklerinede saygı duyarım. Ben ilişkide eşitliğe inanırım tek taraflı bencillikle hiçbir şey olmaz. Ha ayrıca ben sevgilime karışırım sadece eşim olduktan sonra hiçbir şekilde karışma gereği duymam zaten evlenmişsem benim neyden rahatsız olacağımı biliyordur ve yapmıyordur. Böyle basit şeyleride biri boğazınıza tasma takıyormuş gibi boş boş büyütmeyin bir insanın rahatsız olacağı, canını sıkacak şeyi, sen kim oluyosun bana karışamazsın deyip garezine yapacaksan o insanı sevmiyosundur sevmediğin insanlada işin ne zaten
ergensin ya da maçosun ama bence ergensin sakalın daha çıkmamış. büyü öyle gel. bilirim bu saçının teline dokundurtmam muhabbetlerini. romantik bulmuyor bunu kızlar haberin olsun. bulan kızın da iq su 5 falandır ve şey der 'ayyy evimin direği beni nasıl da koruyor kolluyor aşkım saçımın teline dokundurtmazmış. ss'
neyse sen kızın annesine babasına dersin artık siz karışamazsınız ama ben karışırım diye. hani kıza diyormuşsun ya sevgili olmadan önce böyleyim diye. kızı almadan önce de anasına babasına söyle.
ha bu arada soruyu soran arkadaş 'sevgilim' demiş tekrar ediyorum bunlar karı koca değil yani işi o boyuta sürükleme. her sevgililik de evliliğe gitmez ayrıca. kimse kimseye karışamaz isterse saçını ona yaptırır isterse arkadaş da olur ona ne? kuaförden de kıskanmazsın. amguardlık yapmanın anlamı yok. sen bi biraz büyü hayat tecrübesi yaşa sonra gel. bir kıza demiş saçının teline dokundurtmam sen bana aitsin diye 3 iq kızlar da işte ayyy yapmıştır. şimdi de gelip buraya yazmışsındır
Yaşım 24. Sakal bıyığa gelince tıraş makinesi icat edilmiş bilgij olsun. Ergenliklede alakam yok sen büyüde gel asıl hadi bakayım sen kimsin bana karışacak demeyle kendini feminist sanan ergen Maçoyum evet ama hödük değilim bendeki saygıyı sevgiyide ömrün boyun hiçbir erkekten göremezsin sen bunada eminim. Anca böyle sevdiğimizi elin heriflerinden sakınıyoruz diye sen gibi kocayı bulana kadar feminist olanların lafını çekiyoruz işte. Kızların ne tercih ettiğide seni çok ilgilendirmez. İsteyen maço sever isteyen kılıbık isteyende geniş orası herkesin kendi tercihi boş yapmada sen ne tür seviyorsan onla muhatap ol. Ayrıca ben kızın ailesine siz karışamazsınız ben karışırım dersin demelerin filanda ayrı boş laflar. İsteyen istediğine karışır bu da seni ilgilendirmez. Herkesin kendi hayatı Soruyu soranın evli ya da sevgili olmasıda birşeyi değiştirmez sonuçta sevdiği adam bundan rahatsız olduğunu belirtmiş ki memleket kuaför dolu iyi kadın kuaförü bulmakta çocuk oyuncağıyken bunun için sevgilisini kırmasıda saçmalık olur İster kuaförden kıskanırım ister başkasından sanane yani. Ben böyleyim ki bu şekilde düşünen yığınlada insan var dünyada. Benim sevgilime kimse dokunamaz bu benim için böyledir. Sen götür sevgilini kadın kuaförler saçıyla başıyla oynasın izle yanında o kadar zevk alıyorsan. Benim hoşuma gitmiyor bu kadar basit Ayrıca kızların IQ seviyesinide sen belirlemiyorsun. Herkesin kendi sevdiği bir tip kendi seçimleri vardır kendin yanında süs bitkisi gibi bana karışamazsın diye diye gezdirdiğin herifleri seviyorsun diye kendini süper zeka sanıpta elalemi küçümseyerek boş yapmada önce insanların düşüncelerine saygılı olmayı öğren
Sevgililik gibi saçma bir ilişkiye bir şey demem de evli olsam bende eşimin erkek kuaföre gitmesini istemem. Adamda kıskanabilir sonuçta üzücü olabilir kalbi kırılabilir. Böyle şunu ben yaparım o karışamaz falan diye diye zaten günümüz ilişkileri sürekli sevgilik erken boşanma işte karşı tarafa anlayış çok az
Oha ak. Bazı erkeklerde sevgililerim sahibi sanıyor kendini. Evet çok yüz vermişsin canım arkadaşım kimse senin sahibin değil sen kimsenin köpeği ya da mali değilsin sen bir bireysin ve seninde bir hayatın var. Karşındaki seninle sevgili olunca sana sahip olmuyor hayatına dahil oluyor sadece bunu unutma kimseye de bu kadar musamma gösterme
Yani ailenin izin verdiği şeylerde sevgılın istemiyor dıye yapmıyorsan durumu kafanda bir sorgula. hayatında varlıgı aile kadar kesin olmayan ama ailenden daha çok kısıtlayan birini hayatında tutman doğru değil tabi bu benim düşüncem
Git git boşver. Sevgilin kimki. Dinleme onu. Nede olsa kıskanmayın adı güvensizlik oldu. Sevgi yalan oldu. Herşeyin adi özgürlük oldu boşver git sen. Sevgilin de olsa kocanda olsa sana karisamaz nede olsa bunun adı gerikafalilik, güvensizlik, anlayışsızlık ve kısıtlamak oluyor. Erkeğin kız kankasi olur, kizin erkek kankasi olur. Iki tarafta Istediği gibi giyinir. Iki tarafta Her halti yapar bunun adı özgürlük olur. Ama sonra kıskanmasa sevmiyor falan olurlar birde. Sevgi sözcüğünün anlamı artık birisi hayatında olur ama hiç bisey diyemez olarak değişti. Her halti yerim bana karisamaz oldu. Bu yüzden sevgi ve aşk diye bisey kalmadı. Sadakat ve fedakarlık diye bisey kalmadı. evlilik kurumu mahvoldu. Sevgi özgürlük, sevgililik c*nsellik oldu. Ve güzelim kavramlar tek gecelik çıkarlar için kullanılır oldu. Sen dinleme onu git boşver
Kızım sen salak mısın? O kim ya böyle salak salak izin verip bu tipleri sonra ileride kocam beni dövüyor diye ağlıyorsunuz. Bu kadar çomar bir cümleyi söylediğini duyduğunuz an tekmeyi basacaksınız. İleride üzülen siz olursunuz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz kızlar kendinize yazık. İleride çok üzülürsün
Soru troll. Oyle olmasada yine troll. Madem durumdan hosnut degilsin neden burda paylasiyosun? Sen benim sevgilim olsan şu paylasimini gorsem aninda şut! Dusunsenize sevgiliniz var bi iliski icerisindeniz sevgiliniz gelip sosyal medyalarda sizi elestiriyor.
Çok saçma... Bu hakkı kadın erkek kimseye vermeyeceksin. Kendisine saygısı olan birisi böyle adamlarla mutlu olamaz şimdiden söyleyeyim. O erkek oraya gitme şurda erkek var oraya bakma eee napayım o zaman? Alsın bir evcil hayvan onunla otursun
Öncelikle onu da anlamak lazım. Mesela empati kurabilirsin. Sevgilin erkek kuaförüne gitmiş ve kuaför kız. Sen bu durumu nasıl karşılardın? He ama sevgilinin zorbacı olmaması lazım. Sadece birbirinize anlayış göstermenizi tavsiye ediyorum. Bu şekilde kıskançlıkları varsa altında yatan sebebi araştırmanı tavsiye ederim. Belki sana güveni sarsılmıştır veya dini hassasiyeti vardır, sevdiği kadının saçlarına başka bir erkek değsin istemiyordur bunu anlayabilirim :)
Bunlarda iyice kendini bi b. k sanmaya başladı değil sevgilin eşin dahi olsa kuaförüne karışmaya hakkı yok erkek kuaför ağda yapmıyor sana kızlar sesini çıkarmadıkça bunlar sapıttı iyice onun ne mal olduğu belli vur tekmeyi gitsin ezik
Benimde erkek arkadaşım senin sevgilinle aynı , bu durum bizim için çok can sıkıcı oluyor bu yüzden ben ona bir süre surat astım. Kendisi zamanla izin verdi sırf surat asmiyim diye🤣🤣🐾
Yazık ediyorsunuz kendinize yapmayın. Sevgilin bu yaa kocan değil. Bırak gitsin neden kendine eziyet ediyorsun yaa. Bayan kuaförlerde çalışanların hepsi hemen hemen erkek. Kadın kalmadı sanıyorum
Ay lütfen saçmalamayın ya kıskançlık Tamam güzel bir insana kendini değerli hissettirir böyle tatlı kıskançlıklar ne bileyim giydiği şeyleri hafiften laf vurmalar hostur ama kuaför yani Bu hastalık artık
Ya sevgililerin birbirine karışabilme hakkını kendisinde görmesini doğru bulmuyorum ama erkek kuaföre gitmek genel olarak hoşuma gitmiyor çünkü genelde erkek kuaförler çok yılışık oluyor ve özel mevzulara girmeyi çalışıyorlar
Abi ben sizi anlamıyorum sen neden kendine karışılmasına izin veriyorsun onun ne hakkı var ne giyimine karışmasına ne arkadaşlarına ne nereye gideceğine karışmasına Bu kadar salak olmayın kendinizi ezdirmeyin sevgilin kocan oldu diye hiçbir şey kısıtlama hakkını vermiyor
Soruyor musun birde sana bunu ne sıfatla diyebiliyor nikahlı kocan mı nişanlın dahi olsa karışamaz evlenmiş olsanız neyse istemiyorsa gitmeyeyim dersin ama şu an sıftasız şekilde senden böyle bişey isteyemez ha çok seviyorum evleniriz zaten diye de düşünme daha bu durumdayken kısıtlayan evlendiğinizde neler yapmaz kızlar nolur açın gözlerinizi artık
Bunları okudukça kadın hakları diye kendini yıpratan insanlara üzülüyorum, sizin gibi henüz kişiliğini oturtamamış hayatıyla ilgili herkese söz hakkı tanıyan bireyleri savunmaya çalışıyorlar.
Bence alakası yok Ben kendi Düğünümde erkek kuaföre saçımı yaptırmıştım eşim sıkıntı yapmadı Ha bu arada bu genişlik değil kesinlikle saçmalık bence zaten şu an bayan kuaförlerin yarısı erkek oluyor diye düşünüyorum Tabi kişiden kişiye değişir
Elbette ki hakkı var şayet kuaför eşcinsel değilse saçın erkekler üzerindeki etkisi malum. Bir erkeğin senden etkilenebilecek olmasının en ufak ihtimali varsa hemcinsi olduğu için neler hissedebileceğini bildiğinden rahatsızlık duyması çok normal
Bu onun işi günde 100 tane saça dokunuyor diyeceksin, mesleği de olsa erkek sonuçta hem her gelen hasta 20lik değil ki etkilenelim diyen bir jinekolog bile duydum demek ki herkesin odaklandığı tek şey mesleği olamayabiliyor
Kadınların hepsi " çok saçma , yüz verme, istediğini yap" gibi şeyler söylemiş. Buradan onlara sesleniyorum sevgiliniz kuaföre gitsin ve gittiği kuaför kadın olsun tepkiniz ne olacak bunu düşünün gelip sonra yorum yazın.
Çok yüz vermedin, biraz anlamaya çalış, Adam sana, benden başka hiç bir erkek dokunamaz demek istiyor. Ama sen bunu kabalık veya çok yüz vermek olarak algılıyorsun. Bence yanlış bir düşünce bu, aslında tam tersi hoşuna gitmeli seni düşünüyor, kıskanıyor, sahipleniyor. Sana kuaföre gitme demiyor ki git ama hemcinslerinin olduğu kuaföre git diyor benim anladığım bu. Eğer başka bir konu var ise onu bilemem...
Öncelikle sevgilin tam bir canım belirtmek isterim. Kuaförünün erkek olması sana dokunacağı anlamına gelmez? Bence sevgilinden ayrıl çünkü böyle daha çok kısıtlama yapar dışarı çıkmana bile izin vermez fazla götü kalktığı ve ona karşı çıkmadığını anlayınca böyle yapıyor bence
Tabiki hayır. İstediğin gibi gidebilirsin senin kararlarına saygı duymak zorunda sonuçta kendine bakım yaptırıyorsun bunda kötü olacak hiçbisi yok kiskanabilir ama bu kadarda sıkmak nedir ya
Erkeğin olmadığı bir alan bulmak zor özellikle kadın kuaför ve bakım merkezleri erkekler ile kaynıyor. Bence saçmalamış sevgilin. Bunun çok yüz vermekle de alakası yok sevgilinin hamuru böyle demekki
Kadın kuaförlerin suyumu çıktı ne olacak yani kadın kuaföre gitsen sevdiğin için ölür müsün? Şuncacık fedakarlığı çok görüyorsanız siz seviyorum demeyin cidden ya...
Olabilir ama adam kıskanıyor işte sende bayan olanı bulsana işinin ehli bir sürü bayan kuaförü var sonuçta ne için tartışıyorsunuz kırmayın birbirinizi...
Ayrıca ne kadar ergen varsa ayrıl falan demişler ergenler sizin gibi günlük saattlik ilişki yaşamıyor büyükleriniz ortaokul aşkımı sandınız da cahil cahil konuşuyorsunuz
Bence eğer sınırlarını koymazsan kıskançlık konusunda daha fazla tepene binecektir. Yarın öbür gün evlenseniz her şeyine karışacak bu sefer. kıskançlık güzel ama bir dozu olmalı bence ona sınırlarını koymalısın bence de saçmalamasın.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Laflara bak cok mu yüz verdim sen kimsinki yüz vericeksin adama allah yardım etsin insan gibi gitmenden hoşlanmamış rahatsız olmuşki uyarmış yüz vermekle ne alakası var itici hanım efendi
Benim lafım bu uslupda zihniyette olana herkes kendi yerini bilsin erkekde hanımda yüz verdim demek cok yanlış herşey empati olayında gizli yoksa hanımlarsız toplum olmaz