AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Yaa bütün kızlara sesleniyorum
Lütfen kimseye bu kadar sizin hayatınıza karışma hakkı tanımayın!
Bu kadarına hakkı yok bence sert bir şekilde konuş derim, üstelerse yol ver gitsin
Şu Türk erkeklerine bu kaçar yüz vermeyin ya. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Kocan bayan masöre masaja gitse hoşuna gider mi
@Karrizmatik aynı şey mi bunu anlamayacak kadar zeka geriliği mi var sende
Sonuç aynı, kârşı cins dokunuyor?
@Karrizmatik senin troll olduğunu düşünüyorum
Kocanın saçını sakalını bir bayan tıraş edip tarasa hoşuna gider mi?
@Karrizmatik kafayı yemişsiniz
Cevap veremedin
@Karrizmatik Gerek duymuyorum şu sitede görüyorum bir tane mantıklı yorumun yok. Aman kocamın saçını kesse kesin bir şey olur
Başka kadına elletirsin yani kocanı
@Karrizmatik ha aynen sktiririm
@karrizmatik şu herşeyi başka yerlere çekme çabanız yok mu?
Hayır ben anlamıyorum aranızda bunun muhabbeti mi yapıyorsunuz erkek olsa ne olacak yani
Saçma, konuş bence saçmalama falan de, abartmasın. Kıskançlığı anlarım da bu abartı.
Direk ayrilirdim herhalde kendine guvenmeyen biri demekki yobaza bak
Herseyin hesabini vermek zorunda misin? Git yaptir bu neymis ya
İçi fesat demekki çok sorun yaşarsın ilerde söyliyim
İpleri sevgilinin eline verme
Ama kavga gürültü de çıkarma bı şekilde ikna et
kocam olunca da otobüse, minibüse bindirmez, Dr göndermez artık.
iyi ya ne güzel
Sevgilim olmadığı için mi böyle düşünüyorum ama nereye gidersen git. Kuaför zaten genellikle erkek. Yerinde olsam ayrılırım
Bugün kuaför yarın kıyafet sonra haberlerde eşinden ayrılmaya çalışırken ölen kadın olarak izleriz
Şimdiden ipleri eline vermişsin. Kendini senin sahibin olarak görüyor. Bu tür erkeklerden uzak dur veya sevgin varsa ona karşı konuşarak halletmeye çalış. Saatlerce dil dök ama sakın sinirlenme. Kavga edince sonuca varılmaz.
Boşver takma sen kendi yolundan şaşma gerisine sadece gül geç alay et dalgana bak.
Değişmesi gereken şey kuaförün değil, sevgilinin zihniyeti, ya da sevgilin kendisi...
Soz konusu burasi olunca bir şey diyemem, surekli gittigin guvendigin bir yerde karismasi yanlis.
Özgüvensiz eziğin teki erkek arkadaşın. Yol ver gitsin uğraşılmaz
O nasıl bir kafa ya ya tamamen aşağılık kompleksi bu.. erkek doktora da göndermiyordur o şimdi seni
Kuaförüme vermeyeceğim, sedece saçlarımı yaptıracağım de sevgiline...
Kıçına tekmeyi baş bence boyle bir kiskanclik olamaz
Ilerde evden cikmana bile izin vermez senide evden gazete kagidina saripda cikartir çok yuz vermissin bence konuşma bununla
Şimdi şöyle diyim...
"Eşek olana, semer vuran çok olur" Ok?
eve kefeninle girersin ve kefeninle çıkarsın demişse hakkı var.
Hayatınıza bu kadar müdahale ettirmeyin, kendinize saygınız olsun biraz.
Baş tekmeyi gitsin gerçi bayan kuaförlerde de baya yavşıyolar
Senin hayatına karışmaya hakkı yok. Gideceğin kuaförüde ona mı soracaksın ayoll.
Eski sevgilimde oyleydi ben dinlemiyordum bosver herseyini anlatma sende
Hemen hemen soruyu falan geç numarasını silip üstüne de engelle.
sadece saçına yapacaksa sorun yok ama sir gibi yerlerini acarsa o sıkıntı
Sığ düşünceli insanlardan uzaklaşın :D Bende kadın kuaförüne kestiriyordum saçlarımı bi ara.
Bunun üzerine eğer kavga edecek isen , kuaföre gittikten sonra edersin :)
Ha erkek doktora gitmişsin ha erkek kuföre. Farkı yok.
çok yüz vermişsin bu kadar karışıyorsa şimdiden ilersini düşünemiyorum
Öyle bişey yok kanka senin kocan olabilir ama o konulara karışması salakca
Ay sevgilinmiş
Yanlış yazmışım
Şey de daha kocam değilsin bazı şeylere karışamazsın tatlım yaz
Beğenmiyorsab ayrıl ag, hakkı var mı yok mu bunun sonucunda verilecek karar seni be kadar mutlu edecek ki, ayrıl gitsin ulen, ona hakkın yok buna hakkın yok diye adamları ilişkiden soğutacaksınız,
Şahsen ben eşimin saçlarına başka kadın dokunsun istemem bende kıskanırım. Sevgilin de seni benimsemiş demekki kıskanıyor araştır bir sürü kadın kuaför var illaki iyi biri vardır yok ille ona gidecem dersen orta yolu bulun
Sence böyle birşey demeye hayatına karışmaya hakkı var mı? Ya da senin başka birine karışan hakkın var mı tabiki de yok senin olmadığı gibi onunda buna hakkı yok. Bir erkek olarak çok saçma birşey ve çok yüz vermişsin.
Evet çok yüz verdin siz yüzünüzden iyi erkekler bakmaz oldu bizlere ya bu kötü erkekleri nerden buluyonuz siz
Ben karışmayı da sevmem karşılamasınıda. Kıskanmak ayri ama kısıtlayamazsın. Ayrica nr sacma bir düşünce. Erkek kuaforu kıskanmak. Dokturuda kıskanır. Geri kafalılık
Konuş polismen :ddd
@ccansell konustum😂😂
eğer hayatındaki erkekse karışır tabiki de. Her şey karışabilieceklerini sanıyor ne demek pardon da sen kimsin hayırdır kendini bişey sanmalar falan?
Kızlar kıskanana kıskanç kıskanmayana kavat diyor. Ne haliniz varsa görün diyelim de yaftalanmadan kalalım...
kaçını gördn de konşyorsun buraya girenler buraya göre demekki ben çok iyi bilyorm azıck kısknmasa sorn eden kızlaeı
@kartallce kadınlar hep haklı erkekler hep haksız bunu diyeyim de kurtulayım.
ya ama ayıp ediyorsn. egolulara denk gelmişsn.
@kartallce haklısınız dedim başka ne diyeyim?
peki iyi geceler
amaaam ben karismiom. ya gonlum rus kizlari isterdi. ya turkle olunca kiskanmiom. ne yaparsa yapsin.. Bundan kurulim slavlara direk..
Kendince kıskançlık yapmış olabilir, sana karşı güvenimi yok acaba, onu da br sorgulamak lazım, ama iliskide birbirini kıskanmak ve bir şeyler istemek yuz vermek degildir, zaten birbirinize en önemli olan şeyi yani zamanınızı veriyorsunuz.
Bir erkeğin veyahut bir kadının hayatınıza böyle karışmasına izin vermeyin bu psikolojik bir şiddettir bir nevi insanın kişisel alanına saygısızlıktır kısıtlamayı seven insanlar özgüvensiz kendine güveni olmayan insanlardır.
erkketen çok senin verdiğin tavizle alakalı ilerde erkek doktorada gidemezsin der bu.
Kıskançlık iyidir ama bu kıskançlık değil hastalık inadına o kuaföre git sonunda en fazla kavga edersiniz eğer bu yüzden ayrılıcaksada iyiki bitmiş dersin hayatından bir virüs çıkar
Hayatında hep var olup olmayacağı belli olan birine hayatını lütfen ama lütfen karışmasına izin verme o kim ki sana izin vermiyor oldu olacak tasma taksın birde🙄
Senin seçimin böyle hanzo'yu seçersen olacaklarına katlanmalısın.
Öf bırakın şu kro erkekleri ya bu ilerde kızınıda okutmaz geri kafalı
Bu davranışı kıskançlık veya cok aşık cok seviyor anlamına gelmiyor bence.
Kuaförü tanıyordur bi bildiği vardır gitme der anlarım ama tanımadan gitme demesi gereksiz
Yani Ne olmuş sanki abartmış sevgilin sana yapışacak hali yok sonuçta
Size şöyle söyleyeyim uzaktan akrabam olan kız şöyle söylemişti. Erkek kuaför, kadın kuaför konusu geçti. Ben erkek kuaföre gitmek istemem dedi. Neden dedim. Hoşlanıyorum saçlarımın oynanmasından dedi
Benim sevgilim olsa bunu bana dese , gülüp geçerim yanağından öper bildiğimi de yaparım.
Yoo avam ve cehalet sahibi bir beyni olduğu için bu şekilde delikanlılık yaptığını sanıyor bizon evladı
Sevgilin çok fazla salakmış adam işini yapıyor yüz bin tane kadın görüyor sana mı bakacak (aşağılama anlamında değil)
Aşırı yüz vermişsin. Eşinin belki buna söz hakkı az da olsa olabilir ama sevgilinin asla hakkı yoktur
Başka erkek saçına dokunmasın istiyor hakkı degilmi
tatlısın çok mutlu olursun umarım 🤗
pardon ben seni kız sandm 😂😂
Ayrıl be ondan öyle sevgilimi olur tabii çok yüz vermişsin
Ayrıl bence de
Ben erkeklerle konuşturmam bile o yüzden dağda yaşıyoruz
Böyle erkeklerden uzak durmak lazım sonrasında fazla kısıtlıyor ve senin kararlarını hiçe sayıyor.
Fazla kıskançlık. Sonuçta medeni toplumda yaşıyoruz hoslanmasada kendini tutabilir.
Kıskançlığı sevgi sanması çok yanlış. Kıskançlık bile dozunda güzeldir.
Bence de