İlk başlarda arkadaş olarak iyi zaman geçirdiğiniz sözüne sadık,dürüst ve tuttuğunu koparan bir erkek var.Çocuğa güveniyorsunuz ve ona ''iyiki senin gibi birisi yanımda iyiki varsın''gibi sözler söylediniz ve çocuk bunu yanlış yorumladı ve size aşık olmaya başladı.Sizde bunu anladınız kendinizden uzak tutmak için ''nişanlandım''yalanını ortaya sürdünüz ve 1 ay boyunca hiç konuşmadınız.Bir zaman sonra unutmuştur diye yine arkadaş olmaya karar verdiniz ama o ''seni hala çok seviyorum'' dedi.Bir yerde buluştunuz size ''sevgilim olurmusun'' dedi.Sizde seni arkadaş olarak görüyorum diye reddettiniz.Çocuk sizinle konuşmak için evinizin önünde bekledi ama siz bu duruma sinir oldunuz ve aradaki bağı kopardınız arasından 7 ay geçti ve hiç konuşmadınız onunla siz bu süre içinde başka birisiyle çıktınız.Çocuk hala size deli gibi aşık bunu biliyorsunuz ama artık sizinle konuşmuyor.Bir gün mesaj attı ''Ne yaparsam yapayım senden kopamıyorum.Seni unutmaya çalıştıkça içimdeki bütün güzellikler ölüyor.'' diye bir mesaj atsa ne hissederdiniz ?
Cevabın nedir?
Boyle bi durumdn etkilenirim belki ego acisindan ama o cocuga karsi bir sey hissetsem zaten o kadar terslez bir yerden sonra teklifini kabul ederdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKafamı karıştırır. Ama ne biliyim zaten bu işin olucağı varsa o kadar uzamazdı.
00 Yorumla
+1 yıladamım bir sürü hata yapmışsın.yapmaya da devam ediyorsun
0142 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ?
- +1 yıl
bir kız seni bir kere reddetmişse ona bir daha teklif edilmez.çünkü reddettiği erkeksin artık onun gözünde.ayrıca kıza onu sevdiğini ıspatlarsan seni seveceğini düşünüyorsan yine yanlış yaparsın.kızın sana yaptığı her yanlışı onu daha da önemseyerek güzelce ödüllendiriyor ve bu davranışları sana daha da fazla yapmasına neden oluyorsun.
Soran+1 yılYani diyorsun ki takma onu yoluna devam et.İnan ki bunu denedim çevremdeki arkadaşlar başka birisini bul dediler de ben başka birisini yarabandı niyetine kullanacak birisi değilim.Unutmaya çok çalıştım ama bir türlü yapamıyorum.3,5 ay boyunca hiç bir şekilde görüşmedik ama olmuyor.
- +1 yıl
kardeşim ben sana ne yapman gerektiğini henüz söylemedim.sadece şu ana kadar yaptığın yanlışları söyledim.bunları anlar ve tekrarlamazsan işler değişmeye başlayabilir.
Soran+1 yılYa bu kızla aramıza 2 kez mesafe koyduk yani konuşmadık.Her defasında da o gelip muhabbet etmeye başladı.Teklifime gelincede ben bu kızı iyi tanıyorum ama tam olarak tanıyorum diyemem.Ben buna teklifi yaptığımda ilk önce kabul etti.Ama öyle bi garip söyledi ki bende emin değilsen bir düşün dedim.Tamam dedi o da ertesi gün ise hayır olmaz diye mesaj attı.
Soran+1 yılBende bunun nedenini öğrenmek için mesaj attım,telefon ettim ama cevap vermedi.En son çare yurdunun önüne gittim bekledim.Buda buna sinir oldu ve bir daha hiç bir şekilde rahatsız etme dedi.O günden bu yana hiç bir şekilde konuşmadım onunla.Üni'de aynı sınıftayız ve benim etrafımda genellikle kızlar oluyor.Onlarla konuşurken gülerken ona baktığımda bana bakıyorken buluyorum.Ee gelde ayıkla pirincin taşını.
- +1 yıl
neden boyle yaptığını söyleyeyim.çünkü kararı ona bıraktın.oysa daha güçlü durmalıydın.kadınlar buna çok önem verir.ona emin değilsen bir düşün demen,sen bu ilişkinin patronusun sen ne dersen o olur demek.burada ciddi bir statü kaybetmişsin farkında olmadan.ayrıca kararsız da olduğu için bu sözün onu daha da kararsız yapmış.butun yükü ona yuklemişsin
Soran+1 yılİyide böyle yapmasam aklımda hep bir soru işareti kalacaktı ki.Kabul ediyorum düşün demekle hata yaptım.Eşşeklik bende ama öyle yapmasaydım kabul etseydi yanımda mutsuz olsaydı bu benim canımı daha da çok yakardı.
- +1 yıl
eğer kabul etmişse sendeki kararlılığı ve baskınlığı gördüğü için yapacaktı.kadınlardaki ilişki kavramı bizden çok farklı dostum.onlar duygularına göre hareket ediyorlar ve bu duygular çok değişken olabiliyor.belli ki o an kız için uygun andı ve sen açık olan bu pencereyi elinin tersiyle kapattın.
Soran+1 yılÇok saol görüşlerin için peki bana biraz öneride bulunabilirmisin.Ben bu konuda acemiyimde.
- +1 yıl
öncelikle şunu bilmelisin dostum.bir kızın dikkatini çekmek istiyorsan onun kafasında seni koyduğu katagoride olmadığını ona göstermelisin.şu an seni kafasında arkadaş katagorisine koymuş.öyle ki arkadaşlığınız bozulmasın diye elinde geleni yapıyor barışmaya vs çalışıyor..ona arkadaşı olmadığını göstermen lazım.
Soran+1 yılPeki nasıl yapacağım ki bunu ?
- +1 yıl
öncelikle sadece arkadaş olan bir erkekle sevgili olan bir erkeğin birbirinden farklı olarak neler yaptığını anlaman gerekecek.bu farkları ben biliyorum.ama önce senin düşünmeni istiyorum bu konuda.farklar neler olabilir.
Soran+1 yılSevgili olan erkek sürek onu mutlu etmeye çalışır,ona süpriz ve jest yapar,arkadaş olan erkek ise ona yardımcı olmaya çalışır.Herhalde benim aklıma gelen bunlar hocam.Dediğim gibi ben bu konuda acemiyim
- +1 yıl
:)sevgili olan erkek onu sürekli mutlu etmeye çalışırsa kaybeder:)))bu dediğini kız yapmalı.neyse acemiliğine veriyorum..arkadaş konusundaki tespitin çok doğru.neyse başlıyorum
bir erkeği sevgili veya sadece arkadaş diye ayıran temel şeyler
1-seksüellik
2-merak unusuru,çekicilik,baskınlık
3-katkıda bulunma
bu maddeleri teker teker anladığında ve oğru uyguladığında kız içgüdüsel olarak senin yanında olacaktır.
Soran+1 yılÇok ama çok teşekkür ederim hocam.Dediğin gibi hepsini teker teker algılayıp uygulamaya çalışacağım.Bana zamanını ayırdığın için tekrar tekrar saol.
- +1 yıl
ilk konumuz seksüellik.bir kızla bir erkeği elele tutuşurken gördüğünde ya da kolkola hemen aklından onların sadece arkadaş olamayacağı fikri geçer öyle değil mi.bunun nedeni ardaki fiziksel temastır.bayanlar da bunu aynı şekilde yorumlayacaktır.bu şu demek oluyor eğer kıza doğru şekilde dokunuşlar yaparsan seni arkadaş olarak göremeyecektir.çünkü arkadaşlar seksüllik taşımaz.anladın mı ilk maddeyi.
Soran+1 yılTamda müsaitsen biraz açıklarmısın diyecektim ki sen yazmışın.Evet 1nci madde tamam da doğru dokunuş derken nasıl olacak o takıl dı aklıma ?
- +1 yıl
onu açıklamadan önce şunu da ekleyelim ilk maddeye.günümüzde erkeklerin ilşkilerde yaptığı buyuk bir yanlış var.kızla tanışıp biraz muhabbet ettikten sonra çıkma teklifini dayıyorlar kıza.kız teklifi kabul ettikten sonra seksülliğe geçiyorlar(dokunma vs).yani kıza dokunabilmek için vize istiyorlar kızdan.bunun için de aşklarını itiraf ediyorlar.kızlar bunu bildikleri için çoğu kez sırf bu nedenle teklifi reddediyor.en iyi aşk itirafı dokunularak olandır unutma
Soran+1 yılEvet benim o gün yapmadığım şeylerden biriside buydu.Aslında içimden geçiyordu elini tutup söylemek ama heyecandan yapamamıştım.
- +1 yıl
şimdi senin sorduğun dokunmaya gelelim.öcelikle masum dokunuşlar yapmalısın.yani durum gereği.örneğin karşılaştınız tokalaştınız,vedalaşırken omuzuna dokunman,yanyana yürürken kollarınızın birbirine sürtmesi,karşıdan karşıya geçerken sırtına koruma amaçlı dokunmak,kalabalık bir gruba yol vermek için onu kolundan tutup kendine çekmen,ruzgarla saçları gözünü kapattığında saçını kenara iterken yüzüne dokunman.bunlar hep masun dokunuşlar.önce masumları yapman lazım
Soran+1 yılBunları zaten istemsiz olarak yapıyorum.İstemsiz derken reflex gibi demek istedim.
- +1 yıl
yakalandık:)paydos:)))
Soran+1 yılPişşşşt kız kışşşt :)
Soran+1 yılHocam biz özelden devam etsek.
- +1 yıl
masum dokunuşları tamamlayınca,bilinçli dokunuşlara başlayacaksın.yani ona dokunman gerçekten dokunmak istediğin için olacak.örneğin kolundan tutup benimle şuraya gel demen gibi,ya da konuşurken omuzuna dokunman gibi.
- +1 yıl
sysn24 sana nasıl dokunması gerektiğini bilmeyenler rastlamış.o nedenle itici gelmiştir:)
Soran+1 yılSayın sysn34 günümüzde onların değerini anlayan hala yok onun için modern dersleri alıyorum hocamdan :)
- +1 yıl
:)alemsin 24 -34 ne farkeder.senin dediğin ilk başlardaki durum.ama bu çocukla aktiviteler yaptıkça sana dokunmazsa ve hep o utangaç halini sürdürürse sen de iyi biliyorsun ki sıkılmaya başlayacaksın.çünkü her davranışı tahmin edilebiir olmaya başlayacak.hele bir de kendisinden fazla bahsetmişse iyice sıkılacaksın.neyse ben derse devam edeyim.sen arada yaz.derse katılımı görelim.iyi oldu gelmen:)
- +1 yıl
evet birinci maddeyi anladın sanırım.kafana takılan bir şeyler varsa sor.tekrar dönmeyeceğiz birinci maddeye
Soran+1 yılYok 1nci maddeyi gayet iyi anladım hocam:)
- +1 yıl
tamam.ikinci ve üçüncü maddeler üzerinde daha fazla durmamızı gerektiren maddeler.bunlarda senin fazla sıkıntın var.bunları halledebilirsek başarılı olabilirsin
Soran+1 yılEvet hocam etimde kemiğimde sizin :)
- +1 yıl
sana bile uygulanabilir.hatta sana uygulandığında daha etkili olacaktır.çünkü kimsenin yapamadığı bir şeyi yapmış olur:)neyse devam edelim.ikinci maddemiz içinde 3 unsur bulunduruyor.ilki çekicilik.bunla başlayalım.çekicik çok ilginç bir kavramdır.temelde içinde beklenmedik bir durum barındırır.şöyle düşünelim.diyelim ki polis uniforması giyen birisi gördüğünde aklına ilk neler gelir
Soran+1 yılSakınma,az da olsa tırsma :)
- +1 yıl
hemen aklına emniyet merkezi,polis vs kısaca onla ilişkili kavramlar gelir.eğer bu uniformalı adam mesleğiyle ilgili şeylerden bahsederse çok kısa sürede ona olan ilgin azalacaktır.dolayısıyla çekiciliğini kaybedecektir senin gözünde.nedeni tahmin edilebilir olması.ama aynı adam diyaloğun başında hafta sonu iddia da yatan kuponundan bahsettiğinde dialog sana daha ilgi çekici gelecektir.çünkü tahmin etmediğin bir şey oldu.
Soran+1 yılYani derine inmeyip yüzeysel takılcaz öyle mi hocam :)
- +1 yıl
:)demek istediğim şu dostum.kız seni kafasında belli bi katagoriye koymak isteyecektir.sana bir imaj çizecektir gözünde.sen bu imaja uymayan ters gelen bir şey yaptığında çekici olacaksın.örneğin sysn24 arkadaşımız utangaç erkekleri daha çekici buluyor.belli ki etrafındaki çoğu erkek ona nazik davranıyor ve konuşkanlar.bu da ona artık sıkıcı geliyor.o da utangaç olmasını çekici buluyor.ne zamanki bu utangaç adam da diğerleri gibi olur.o zaman çekiciliği de gitmiş olur.
Soran+1 yılHee tamam :) onun uydurduğu kalıba uymıyacağız :)
- +1 yıl
evet.aynen.çünkü kız seni çözmek isteyecek ve zihni sürekli senle meşgul olacak.ilgini çeken bir şey olduğunda zihninin nasıl onla meşgul olduğunu bilirsin.aynı mantık.yalnız bu çekicilik durumdan duruma değişir.örneğin bu sitede bir kızı ekledin ve kabul etti diyelim.onla ilk mesajlarında kız senin sıradan bir abaza olmadığını önce anlamalıdır.çünkü seni daha konuşmadan bir katagoriye koymuş olacaktır.anladın mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
güzel.ikinci maddenin ikinci unsuru merak uyandırıcı olmak.bu da çekiciliğin gücünü arttırıcı.bu nedenle asla ve asla yeni tanıştığn bir kıza kendineden fazla bahsetmemelisn.çünkü bu ters etki yapacaktır.diyelim ki ona ne kadar iyi birisi olduğunu ıspatladın.bunu anlatmak için tonca çaba harcadın.onun hoşuna gideceğini düşünüyorsun.ama gerçekte boyle olmuyor.bayanlar hep daha iyisinin var olabileceğini varsayıyor.bu nedenle kendinden bahsetmezsen kız olabilecek en iyiyle o boşlukları dolduracaktır
Soran+1 yılBelirli şeyleri anlatıp gerisini kızın kendisinin tamamlamasını bekliyeceğim yani.
- +1 yıl
evet.çünkü ne kadar az şey bilirse o kadar çok seni kafasındaki adama yakın görecektir.tuhaf gelebilir sana.ama durum boyle:)
Soran+1 yılEvet hocam bu konuda anlaşıldı :)
- +1 yıl
gedik 2nin 3üne:)yani baskınlık.bu çok önemli ve biraz da genel bir kavram.etrafındaki baskın insanlara dikkat etmişsen etraflarında sürekli insanlar olduğunu farketmişsindir.çünkü baskınlık beraberinde lider özelliklerini gösterir.bir toplumda ne kadar baskın olursan seni sevenler sayıca artacağı gibi sevmeyenler de artacaktır.eğer bir toplumda herkes seni seviyorsa sıfır baskınsın demektir.unutma.boyle bir şey mumkun değil zaten:)bunun kızlarla ilişkide ne önemi var dediğini duyar gibiyim:)
Soran+1 yılYok bak bu konuda sanırım iyiyim nedenine gelirsek ne alakası var bilmiyorum ama dediğin gibi olduğunu biliyorum.Normalde sakin birisiyim ama yeri geldiğindede elimi masaya vurmakdan çekinmem ama bundan dolayımıdır bilmem ben nerde dursam etrafımdaki insanlar genellikle yanıma geliyor.
- +1 yıl
şimdi olayın karşı cins boyutuna gelelim.bir kızla berberken aslında teknik olarak iki kişiden oluşan bir grupsunuz ve bu grubun lideri sensin.yani gidilecek yeri sen belirlemelisin,kız bu esnada senin sorumluluğunda,kararları sen almalısın.yani ne yapılacağını belirleyen sensin.liderlerin en önemli özelliği de budur.yani istediğini yapmak ve yaptırmak.gerçek liderler bunları zor kullanmadan yaparlar.sahte liderler zor kullanarak yapar.sen gerçek bir lider olmalısın.
Soran+1 yılZorlanmayacağım tek konu bu.Çünkü toplum içine girdiğimde yada arkadaşlarla dolaşırken birden kendimi lider pozisyonunda buluyorum içgüdesel olarak.Yani öyle lider olacam diye birşey yapmıyorum ama birden herkes benim sözüme bakar oluyor ve genellikle benim istediğim oluyor.
- +1 yıl
öyle diyorsun ama bu özelliğini kıza teklif ederken gösteremedin.önemli olan kızın gözünde baskın olmak ve sen olamamışsın
Soran+1 yılYa o anki baskınlığımı bir tek kabul ettiğinde düşün dediğim zaman kaybettim.Yoksa gideceğimiz yerlere hep ben karar verdim zorla değil tabikide.İşte benim o gün sayende gördüğüm 2 hatam var birisi ''kabul ettikden sonra düşün'' demem diğeri ise Ben o gün onun elini tutmak istedim ama utandığımdan tutamamıştım.
- +1 yıl
unutma baskın bir erkek istediğini yapar ve diğerlerinin ne düşündüğünü umursamaz,başkalarının onayını beklemez,istediğini alır.kimseden izin istemez.hele ki sevdiği kıza dokunmak için ona çıkma teklifi hiç etmez.boyle düşünmeye başladığında çıkma teklifi bir süre sonra sana saçma gelecektir.daha da baskın olacaksın o zaman
Soran+1 yılAma garip bir şekilde kabul etti yani birşey vardı onu rahatsız eden o yüzden düşün dedim.
- +1 yıl
bu 2.maddeyi iyice anladın mı.içindeki 3 alt başlığı iyice analiz etmelisin.çünkü 3 ü de birbirini güçlendiren şeyler.örneğin baskın olan kişiler genelde çekici kişilerdir.çekici olan kişiler merak edilir.merak edilen kişiler çekicidir.yani hepsi birbiriyle ilişkili.
- +1 yıl
neyi hatırladın:)anlayamadım:)
- +1 yıl
erkekler için madde derken.kızlara yönelik mi?
- +1 yıl
açıkçası erkeklerin çekicilik kriterleri biraz daha farklı:)ama ortak şeyler de var tabi
- +1 yıl
evet.çekicilik ve merak.ama bir erkeğin bu duyguları yaşaması için kızın yapması gerekenlerin o maddede anlattıklarımla alakası yok.yani içerik farklı:)
- +1 yıl
yani çekici bir kadının nasıl olması gerektiğini bir bayan olarak sen daha iyi bilirsin:)yüz ve fizik güzelliği erkeğin ilk dikkat edeceği şeydir.bir erkek güzel bulmadığı bir kızla konuşma gereği duymayacaktır.estetik,kozmetik ,moda vs bu nedenle var zaten :)bayanlar da erkeklerde dış görünüşe önem veriyor bir miktar tabi.ama erkekler kadar kesinlikle değil.oyle olsa etraf makyaj yapan erkeklerle dolar taşardı:))
- +1 yıl
bunun dışında ortak şeyler de var.daha henüz bahsetmedim onlardan.hepsi bu değil yani:)3. maddedeki katkı meselesi çok çok geniş bir mesele.
Soran+1 yılHocam kusura kalma acil işim çıkmıştıda :) derse devam edebilirmiyiz şimdi 2nci konuyuda anladım 3 de sıra
- +1 yıl
ona daha detaylı anlatacam zaten:)sana şöyle anlatayım.yukardaki soruyu bir kaç kere oku.erkeğin kafasındaki mantığı az çok anlarsın.sevdiği için bir şeyler yaptıkça bir sonrakinde yaptığı şey daha da buyuk oluyor.buna katkı deniyor.eğer karşısındaki kişi de bu davranışı ödüllendirirse daha da sık yapar bunu.ve yaptıkça zihni daha çok o kızla meşgul olur.artık kızla olmadığı zamanlarda bile sadece onu düşünür.insanlar aslında boyle aşık oluyor.
- +1 yıl
kaçak öğrenci de geldi nihayet:)
- +1 yıl
sağol:)arada gel yine.bir bayanın fikrine her zaman ihtiyaç var:)
- +1 yıl
neyse dostum.hazırsan 3. maddeden devam ediyoruz.
Soran+1 yılArkadaşlar geldide benim dersim var gidin sonra gelin diye anca gönderdim :)
- +1 yıl
ok.3.maddemiz belki de en önemli madde.adı katkı.bu katkı konusunda çok şey var anlatılacak.öncelikle sana şu anımı anlatayım.bayanlar konusunda hiç bir şey bilmediğim zamanlar universitede sürekli sınav için ders notlarını istediğim bir kız vardı.kızı duygusal anlamda sevmiyordum.yanına gidip bir kaç laftan sonra notlarını fotokopi için istiyordum.o da sağolsun veriyordu.sınavdan sonra da ona çok iyi,çok yardımsever bir kız olduğunu söylüyor ve ona kahve ısmarlıyordum.keşke yapmasaymışım:)
Soran+1 yılNiye ki :) şuan aynısını yaptığım bir kız var ikinci öğretimlerde :)
- +1 yıl
hikayenin devamında anlayacaksın:)onunla konuşmalarımız genelde fazla uzun olmuyordu.ve daha çok ondan konuşuyorduk,onun hayatından falan ve sınav zamanlarına yakın zamanlar oluyrdu genelde görüşmelerimiz.onunla konuşurken oldukça rahattım.çünkü ona yönelik hislerim yoktu.notları istediğimde sorunsuz veriyordu.sonradan öğrendim ki sadece bana notlarını veriyormuş:)
Soran+1 yılsysn34 niye bitir diyon :) sadece notları istemek için konuşuyorum hocamın da yaptığı gibi:)
- +1 yıl
bende merak ettim doğal olarak.çünkü bana başka bir arkadaşım demişti bu kız not veriyor diye.yani önceden başkalarına da not verirken şimdi neden sadece bana?bi sınavdan sonra kahve içerken ona sordum bunu.bana 'sen onlar gibi kıymet bilmemezlik yapmıyorsun' dedi.yani benim ona sen iyi bir kızsın,yardımsever bir kızsın demem beni diğer erkeklerden ayırmıştı.yani onun bana katkısını ve bu davranışı ödüllendirmiştim.
Soran+1 yılBak böyle diyince aklıma geldi.Benimkiyle arkadaşken bir ara sınıfta kötüleşti ilk hastaneye götürecektik oda ben iyiyim yurda bırakın demişti istediği gibi yaptık.Akşama mesaj atmıştım iyimisin nasılsın bir sıkıntın var mı diye.Bana iyiki senin gibi birisi yanımda iyiki varsın demişti zaten bende ondan sonra yavaş yavaş abayı yaktım
- +1 yıl
evet çünkü onun için yaptığın çaba ödüllendirildi.boyle bi durum bi daha olsa keşke bile dmiş olabilirsin içinden:)nedeni katkıda bulunma isteği.işte bu katkı olayıyla ilgili bilmen gereken ilk şey
Soran+1 yılAynen keşke bir daha olsa dedim :)
- +1 yıl
bu da şu demek oluyor.eğer karşındaki kızdan bir şey rica eder ve yaptırırsan sonra da onu ödüllendirirsen kız farkında olmadan senden hoşlanmaya başlayacaktır.
Soran+1 yılHarbiden hiç bu şekilde düşünmedim ben oluyorsam oda olabilir :)
- +1 yıl
ama burada dikkat etmen gereken bir şey var.karşındaki kız ricanı gerçekleştirmeyebilir.işte 2.maddedeki çekicilik,merak unsuru ve baskınlık burada devreye giriyor.bunları gerçekleştirirsen kızdan rica ettiğinde yapması daha da yuksek ihtimalli olacaktır.
Soran+1 yılHocam bunlara bütün olarak baktığımda gördüm ki bunlardan 1 nci ve 3 ncü şıkkı uygulamadım.Ama ben şimdi kızla biraz bozuğum ama o benle muhabbet etmeye çalışıyor yanlız sadece ikimizin ortak arkadaşlarımızın olduğu yerde.Sınıfta falan kesinlikle bir muhabbet kurmuyor benle.Ayrıca sınıfımızda çok kız var ve dediğim gibi neredeyse hepsiyle aram iyi.Onlarla şakalaşırken ve konuşurken onun beni izlediğini görüyorum.Şimdi ben bu engeli nasıl kaldırabilirim o konuda da yardım edersen minnetar olurum
- +1 yıl
dersin sonunda o konuda sana btavsiye vereceğim.önce şu 3. maddeyi tamamlayalım.kıza mutlaka bir şey yaptırmalısın.diyelim 2.maddeyi sağladın ama ricanı yine reddetti.bu şu nedenle olur.rican kabul etmesi çok zor, buyuk bir ricadır.bu engeli aşmak için sana öğreteceğim tekniği uygulayacaksın
Soran+1 yılTabi can kulağımla sendeyim
- +1 yıl
önce ona kabul etmesi kolay ricalarda bulunacaksın.mesela elinde kitap varken telefonun çaldı,'kitaplarımı tutrmısın bi dakkalığına' diyeceksin ya da paltonu çıkartıp 'bu burada yanında kalsın ben 1 dakkaya geliyorum' diyebilirsin.bu ricalarını gerçekleştirdikten sonra ödüllendirmek için dokunmak en etkili yöntemdir,ama sözlü ödüllendirme de işe yarar tabi.bu ricaları yerine getirdikçe ilerde senin aşkın ona daha inandırıcı gelecek hem de ilerde daha buyuk bir ricaya hayır diyemeyecektir.
- +1 yıl
sysn34 hemcinslerine bahsetme bu teknikten:)))
- +1 yıl
şu an o teknikleri sana da uygulo olabiliriz:Pyoksa hala farketmedin mi:)))
Soran+1 yılTamam hocam bunu yapıcam :)
- +1 yıl
:))belli olmaz:)bu arada bu tekniği erkeklerde kullanabilirsin sysn34.hoşlandığın çocuğa sevdirerek bişeler yaptırabilirsin ve onu ödüllendirerek hoşlanmasını sağlayabilirsin.
Soran+1 yılEvet böyle bir durum karşısında aşık olan birisi olarak hocama katılıyorum :)
- +1 yıl
şimdi arkadaş olmayıp bir sevgili nasıl olunacağını öğrendin.dersin sonuna geldik.bu öğrettiklerimi yaparsan artık onun gözünde bir arkadaş olmayacaksın.kafana takılan varsa bu meseleyle ilgili sor.sorun yoksa tavsiye dediğim şeye geçecem
Soran+1 yılYok hocam çok iyi anladım ve kavradım.
- +1 yıl
tamam.şimdi şu anki durumuna en uygun planı açıklayacam ve günü kapatacaz.
- +1 yıl
orası öyle tabi sysn34:)))senin karakterindeki kızlar genelde kendisinden hoşlanmayan erkekleri çok sever.onun kalbini kazanmak için bu tekniği kullanmak isteyeceğini düşünüyorum:)belki şimdi reddedeceksin bunu ama tüm samimiyetimle söylüyorum:)işe yarayacaktır
Soran+1 yılBuyrun hocam sizi dinliyorum.
- +1 yıl
planımız onun sana oynadığı oyunun daha gelişmişini ona karşı oynamak olacak.
Soran+1 yılPeki nasıl olacak hocam ?
- +1 yıl
şu an zaten senle konuşmak için çaba harcadığını söyledin.onun bu cabasını onla arkadaş olmak için kullanacağız.ona 'her zaman etrafımda olmasını istediğim kişilerdensin,arkadaş olalım tekrar'diyeceksin.arkadaşlığı senin gündeme getirmen planın ilk kısmı.ama işin ilginci o andan itibaren asla onun arkadaşı gibi davranmayacaksın ona.nasıl davranacağını derste öğrendin.bu zıtlık onun kafasını karıştıracak ve onun tekrardan dikkatini çekeceksin.bu da ikinci kısımı olşturuyor
Soran+1 yılTamam hocam harfi harfine uygulayacağım dediklerini :)
- +1 yıl
dilinin söyledikleriyle davranışların tutmadığı için kız işin içinden çıkamayacak ve seni diğer kız arkadaşlarına anlatacak.işte benim en sevdiğim kısım bu.yani 3.kısım.bu noktada artık sana yapacak fazla bir şey kalmıyor.kızın çevresi onun sana aşık olmasını hızlandıracak.çünkü biraraya geldiklerinde hep senden bahsedecekler.senin kıza soracaklar 'o çoçuğu gördün mü bugün'diye.artık kaçınılmaz olacak her şey:)
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılHocam gerçektende çok ama çokk saol ya.Az öncede dediğin gibi dediklerini harfi harfi uygulycam.Senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum ki :)
- +1 yıl
kardeşim sana başarılar diliyorum.artık ne yapacağını biliyorsun.sysn34 günümüzü varlığınla renklendirdin.sana da ayrıca teşekkür ediyorum:)
Soran+1 yılTeşekkürler sayın sysn34 umarım alırım.Hocam sizede çok çok teşekkürler :)
Soran+1 yılHocam tekrar merhaba.Senin verdiğin taktikleri uyguladım ve yol aldım.Bu gece kızla konuştum ama yine biraz olumsuzca da olsa bi şans vercem sana dedi.Birde laf arasında ben fazla ilgiden nefret ederim dedi.Bundan sonra aynı şekilde devam mı edeyim mi ?
- +1 yıl
fazla ilgi göstermeden aynı şekilde devam et.
Soran+1 yılHocam ben size nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum ya valla çok saolun :)
- +1 yıl
eyvallah kardeşim.yardımcı olduğuma sevindim.
Soran+1 yılHocam tekrar bir sorum olacak sana müsadenle. Ben güvenemeyen bir kıza nasıl yaklaşmalıyım bu konuda yardımcı olurmusun.
- +1 yıl
bu çok uzun bi konu.yarın buralarda olursan anlatırım arkadaşım
Soran+1 yılPeki hocam yarın görüşürüz
Soran+1 yılHocam ordamısınız ?
- +1 yıl
burdayım da çıkıyorum şimdi.keşke daha erken gelseydin.tüm gün burdaydım
Soran+1 yılNeyse yarın konuşuruz o zaman.Size iyi geceler.
- +1 yıl
erken gelmeye çalış.görüşürüz kardeşim
Soran+1 yılTamam hocam görüşürüz
Soran+1 yılHocam geldiğinizde bir mesaj atar mısınız?
Soran+1 yılHocam burdamısınız acaba ?
- +1 yıl
saat 7 gibi başlıycaz.beni arkadaş olarak ekle.özel olarak anlatacam.
Soran+1 yılTamam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir şey hissetmiyorsam bu da amma yapışık çıktı der geçerim
sallamam pek önüme bakarım00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam