Kıza hiç bakmıyorum ne hissediyordur. Lütfen okuyun lütfen?

Kütüphanede baktığım ama konuşmadığım bir kız var, yan yana denk geldiğimiz oluyor falan. Bilgisayar odası var ayrı orada. Ne bileyim işte hiç konuşmadık falan. Bir kere odanın kapı eşiğinde duruyordu, arkası dönük, ben bir şey demedim, bekledim girmek için. Fark etti, kusura bakma özür dilerim falan dedi. Ben de sinir oldum aq bu kadar şey söylemeye gerek var mı ben kimim ki diye. Kafamı sallayıp gittim, bir şey demedim, sanırım kuruldu. Bir kere odanın kapısını açıp çıkacaktım, arkam dönük devam ediyordum, baktım arkadaşıyla onu gördüm, kapıyı açınca fark etmedim, sonra şaşırdım, arkadaşı yerine gitti, kız yavaş yavaş gidip gülmeye başladı. Biraz tuhaf, şaşırıyorum galiba. İşte bakarken gülümseme yok karşılıklı, hiç dik dik bakma var, bana sanki sinirli bakıyor gibi geliyor. 1 kere int yoktu hafif, ikimiz de sinirleniyorduk, birbirimize baktık, yalandan gülümsedi, ben de öyle yaptım. Ve şu var, ben telefona çok bakıyorum, ilk gördüğümde o öyle bakmıyordu, şimdi o da telefonda takılmaya başladı ders çalışırken, ben hadi borsaya bakıyorum sen ne yapıyorsun, Instagram sohbeti açık görüyorum veya dolaşıyor ig’de, gözüm bozuk görmüyorum tam. Ve ben nereye baksam dönüp bakıyor hemen oraya. Neyse, baktım hanımefendi ilerleyen günlerde gördüm, herkesi tanıyor mübarek. Kız erkek fark etmez. 3 farklı erkekle gördüm masada kantin kısmında otururken vs. Arkadaşım görmüş 4. Ben ertesi gün tanışmadıklarını düşündüğüm bir lavukla birlikte ders çalışırken gördüm. Aklım çıktı aq, yanımdalar bir de, çocuk kıza yaklaşınca sandalyesiyle falan noluyor oldum, kıza baktım hemen, o da şaşırdı bakmama ya da öyle sandım, sonra 1 saatim bitince molaya çıktım, hiç bakmadım onlara, dönmek istemedim, moladan görmemek için ben başka yere gittim, baktım kızla çocuk mola alanına çıkmış, bu sefer orada tabletten bir şey bakıyorlardı. Arkadaşım da çağırdı mola yerine, ben bilmiyordum orada olduklarını, gözle görmeyince fark etmedim, baktım kızın arkasına oturmuşuz. Bir 10 15 dk sonra kız bir de arkasına döndü, ben de dışarı bakıyordum, hemen önüne döndü sonra.
Kıza hiç bakmıyorum ne hissediyordur. Lütfen okuyun lütfen?