Kişilik & Karakter Kadinsi hissetmiyorum ne yapmaliyim? BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Makyaj yapasim yok sirf iş yerinde isteniyor diye ne kadar sacma oldugunu dusune dusune yapiyorum kadinsi hatlarimi gizlemeyi mumkun oldugunda bol giyinmeyi seviyorum. Bıyıklarımi alirken uzuluyorum onlari permatikle alip kalinlastirmak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Oldugunca* Güncellemeler+1 yıl Ama agdayla her gecen gun inceliyorlar😢 Kadinsi hissetmiyorum ne yapmaliyim? Cevapla Makyaj Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. doktora gidin 0 0 Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı. Disil enerjiyi yükseltecek meditasyonlar yapabilirsin 1 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Canın... çekmiyor mu bir kadın olarak? 0 2 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Çekiyor Yorumla Fth1998 +1 yıl Evde trasparan seksi iç çamaşırları giyip aynaya bak. Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. yeni bir nil erkoçlar vakası ameliyatla erkek ol 0 3 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Olsun, niye gönül incittiniz ki şimdi. Yorumla raif1923 +1 yıl @düşünmektükenmektir incittiysem üzgünüm nil erkoçlarda öyle hissettiğini söyleyip ameliyat olmuş ve hormon tedavisi ile erkeğe dönüşmüştü ondan dedim Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Soruyu soran ben değilim. Yorumla
Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Birileri dikkat çekmek istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınlığın getirdiği bazı şeyler işte 0 2 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemek yemen dikkat ediyorsundur Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bu ne la 0 2 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Hislerimi paylasgim lo Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Sen kadınsı hissetmiyorsan biladerimsin neden kelepçeleyim senj Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bencede yapma 0 2 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Ne yapmiyim Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Makyaj yapma ama bıyık ta olmaz . Kıl tüy temiz olmalı bence insan ama makyaj gereksiz bence Yorumla
kilinc528 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Knk seni seviyoruz. 0 8 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl İ know ama bunun konuyla ne ilgisi var 😂 Yorumla kilinc528 +1 yıl Abi bak her şey okey ama niye bıyıklar kalın çıkarmak istemek ben anlamamak Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Sen nasil istiyorsun oyle iste Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Biyik bana cok yakisir canim biyiklari alip duruyorum cok uzucu 😢 Yorumla kilinc528 +1 yıl Aynen asla badem bıyığı olmayan bir kadınla çıkmam diyenler +1 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Kendinde istemnden bahsediyorum bak ne guzel uzatmissin keske bende uzatabilsem Yorumla kilinc528 +1 yıl Bela bu bıyık sakal lan hangi berber bıyıklarını alınca ördek popon benziyor der 😅 Yorumla kilinc528 +1 yıl Yani her neyse lütfen ricamdır bıyıklarınızı alın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
doktora gidin
Disil enerjiyi yükseltecek meditasyonlar yapabilirsin
Canın... çekmiyor mu bir kadın olarak?
Çekiyor
Evde trasparan seksi iç çamaşırları giyip aynaya bak.
Yanlış cinsiyette doğmuşsun
yeni bir nil erkoçlar vakası ameliyatla erkek ol
Olsun, niye gönül incittiniz ki şimdi.
@düşünmektükenmektir incittiysem üzgünüm nil erkoçlarda öyle hissettiğini söyleyip ameliyat olmuş ve hormon tedavisi ile erkeğe dönüşmüştü ondan dedim
Soruyu soran ben değilim.
Birileri dikkat çekmek istiyor
Birgün biri çıkar aşarsın bunları
Kadınlığın getirdiği bazı şeyler işte
Ne gibi
Yemek yemen dikkat ediyorsundur
bıyıklı erkeksi kızlar kocam olsun
hoş geldin Mahmut abi
Bu ne la
Hislerimi paylasgim lo
Sen kadınsı hissetmiyorsan biladerimsin neden kelepçeleyim senj
Bencede yapma
Ne yapmiyim
Makyaj yapma ama bıyık ta olmaz . Kıl tüy temiz olmalı bence insan ama makyaj gereksiz bence
Git ameliyat ol o zaman aw
Gel abim bı sevsin o zaman hisserdesin
Knk seni seviyoruz.
İ know ama bunun konuyla ne ilgisi var 😂
Abi bak her şey okey ama niye bıyıklar kalın çıkarmak istemek ben anlamamak
Sen nasil istiyorsun oyle iste
Biyik bana cok yakisir canim biyiklari alip duruyorum cok uzucu 😢
Aynen asla badem bıyığı olmayan bir kadınla çıkmam diyenler +1
Kendinde istemnden bahsediyorum bak ne guzel uzatmissin keske bende uzatabilsem
Bela bu bıyık sakal lan hangi berber bıyıklarını alınca ördek popon benziyor der 😅
Yani her neyse lütfen ricamdır bıyıklarınızı alın
biyiyaga kadar benimle ayniydin.