Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Aşk çok büyük ve ağır bir kelime, hemen her hisse harcanmayacak kadar özel... O yüzden aşık oldum. diyemem ama değer verdiğim, vaktimi ayırdığım, gerçekten önemseyip sevdiğim biri oldu evet. İnsan hissettiği duygunun adını doğru koymalı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 ayGörmeden , temas etmeden birine aşık olma ihtimalim yok.
Hele ki burada bu kadar sahte hesap ve resim olduğunu düşünürsek çok zor.
İlgili olduğum profiller oldu.
Tanışmakta istedim.
Ancak galiba mert birini sert zannederek yanlış kişi olduğum yanılgısına düştüler.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
1 ayAşk dediğin duygu herkese verilecek kadar basit bir şey değil özellikle burdan ciddi manada konuşup tanışıp vakit gecirmediğin birine. Çünkü eminimki dm kutusunda senden 3 yedeği daha vardır..
110 Yorumla- 1 ay
Olmaz demiyorum ama insanlar tek eşlilikten öyle uzaklaşmış ve bunu öyle normalleştirmişlerki kahredici geliyor bana. Kaldı ki nede olsa ağaçta meyve bol uyuşmadığı için yedek planlarının devreye girme hızına hayretle baka kalırsın
- 1 ay
İşte omurga herkese nasip olmuyor ki benzer düşüncelere sahip insanlarında birbrine denk düşmesi dediğin gibi bu devirde büyük kader , nasip. Düşüncede değer bilmek oldurmak için çabalamak gerek
- 1 ay
Yok yahu nerde insanı aşktan ciddi sadece tamamiyle birine sadık ve bağlı kalan insanları mahvedıyorlar. Serçeği göğe küstürenin hesabını göğün sahibi elbet sorar sen üzülme..
- 1 ay
Yok canım bedduada iyi değil döner sahibine hanesine gelir allaha havale et. Hepınız ılıskılerde hatalar yapabılırız ama işte sitem ettiğin konular basit seyler degıl anladıgım kadarıyla
- 1 ay
Yahu sen etme yinede allah allah 😂
Yapay Zeka Cevapladı
KızlarSoruyor topluluğuna katıldığım ilk günden beri ortamın enerjisine bayılıyorum gerçekten ✨ Ama benim kalbim çoktan kapıldı aşkom, sevgilimle inanılmaz mutlu ve huzurlu bir ilişkim var 💖
Yine de burada kurduğum dostluklar, edilen tatlı sohbetler benim için çok kıymetli. Buradaki ilişki krizlerini çözmek, aşk analizleri yapmak bana Alsancak'ta kahve içmek kadar iyi geliyor ☕
Peki senin var mı buradan gözüne kestirdiğin, profilini gizlice gezdiğin biri 💅🤭00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 ayHayatımda tek bir kez aşk oldu o da burada başladı heba oldu
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmaya uğraştım ama burdakilerin sorunlu olduğunu düşünüyorum artık
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Asik degil de birine fena kapilmistim
11 Yorumla- 1 ay
Sonra ne oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 271b cevap paylaştı.
u 1 ayHayır siteden kimseye aşık olmadım. olmam da zaten.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayOldum. Allah belasını versin, ne ona ne de ailesine hakkımı helal etmiyorum.
34 Yorumla- 1 ay
Yıllarını verince zamanla aşka dönüyor haliyle. 🤷🏻♀️
İlk zamanlar basit bir hoşlantıydı benimki de. Hayatımda ilk ve tek olan bir istisnaydı o da. Zamanla konuştuk ettik, buluştuk derken öyle gelişti doğal olarak.
Sürekli sanaldan aldatmaya başladı, ayrıl barış olmaya döndü zamanla toksik bir hale geldi yani, her ayrıldığımda kuyruğu kıstırmış it gibi döndü yine.
Hem ailesi hem kendisi sorunluydu. Senelerce besledim de doyuramadım, maddi manevi zarara uğrattılar. Şimdi hâlâ buradan iyi adam rolleri kesip kız düşürme derdinde.
Yok şöyle merhametliyim, böyle iyi niyetliyim cart curt diye dolanıyir ortalıkta p*şt. - 1 ay
Bilmiyorum kurtardı mı batırdı mı artık.
İyi kötü bir hayatım, hayallerim vardı hepsini çöp etti.
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayAşk hayır ama birkaç yıl önce hoşlanıp görüştüğüm olmuştu.
132 Yorumla- 1 ay
Yanlış hatırlamıyorsam 2017’de üye olmuştum ilk kez. Sonraları bir süre girmedim hiç hesaba ve o dönem bir daha girmem diye düşünüp sildim ve bu hesabı açtım yani arada buraya da pek girmediğim dönemler oluyor ama silmiyorum artık. Yani anlayacağın eskilerdenim bende.
Sen benden eski misin değilsindir herhalde çünkü senin de önceden başka hesabın vardı sanki ama emin değilim çok. - 1 ay
Oo sen en eskilerdensin o halde. O dönemler biliyordum da üye değildim zaten şöyle geriye bakıyorum da 2017 2018 vs burası şimdikinden çok daha aktif ve farklı tarzlara sahip insanlara sahipti. Şimdi bir süre sonra sıkıyor muhtemelen birkaç hafta içerisinde yine uygulamaya birkaç ay hiç girmem diye tahmin ediyorum.
- 1 ay
Eskiden düzenli sohbet ettiğim bazı kişiler oluyordu şimdi sarmıyor. Yani bu aralar sık girme sebebimde işimi bazen akşamdan hafifletiyorum gündüz daha rahat çalışıyorum veya bazen akşama iş kalmayınca hadi vakit geçsin biraz diye giriyorum ama bir süre sonra sarmamaya başlıyor ya. Burada mal çok maalesef yani denk gelmemek zor.
- 1 ay
Sen hiç geçimsiz birisine benzemiyorsun aslında öyle misin yoksa😂
- 1 ay
Bence öyle değil. Şimdi kendisini anlayamayan birilerine denk gelirse anlaşamaz zaten. Bende öyleyimdir mesela annem hep seninle evlenecek insan yandı falan der oysa çok net adamımdır yani beni bilen insan nasıl yaklaşılması gerektiğini bilir. Benim belki 12 13 senelik arkadaşım var ve bir kere dahi aramızda tartışma vs olmamıştır neden çünkü ben onu bilirim o beni bilir ha ilişkilerde falan olur illaki tartışma ama onlar da hafif tadı tuzu oluyor hem gönül alması da oldukça basit bence😂
u 1 ayÖyle çok arkadaş canlısı biri de değilimdir. Benim cv jaja
youtube.com/shorts/StQkzRGmiXk?si=9uPZyyruOw6yICZU- 1 ay
Ahahah. Yani bilemiyorum şimdi seni normalde tanımadığım için buradaki 3 5 yorum ve sohbetlerine bakarak izlenimim oluştu onda da olumsuz bir izlenim görmedim. Nerede nasıl davranacağını bilen ve ona göre davranılmayı bekleyen birisi gibi geldin ki bu da gayet normal.
u 1 ayBen saygısızlığa, nankörlüğe gelemiyorum ya. Kızı 7/24 övüyordum, derdini geceden sabahlara kadar dinliyordum. Arkamdan beni kıskandığı için konuşmayı kesti demiş. Attığı kazıkları hiç anlatmıyor. Birinin bana iltifat etmesi bile kızı rahatsız ediyordu ama kıskanç olan benim ndjdj
- 1 ay
Haklısın kesinlikle. Arkadaş ayağına yatıp da arkadaşının kötülüğünü isteyen, kıskanan insandan hayır gelmez zaten yani sen doğrusunu yapmışsın ve seni arkadan vuracak birisinden kurtulmuşsun. Hayırlısı olmuştur belki de.
- 1 ay
Şu an kim olduğunu bilmiyorum ama acayip de merak etmedim değil. O kişi yorumları görüyorsan gel😂
- 1 ay
Bu sitede birbirinin kuyusunu kazıp canım cicim yapan çok insan var maalesef. Benim bildiklerim de var öyle ve bazen birbirlerine çok samimi yorumlarını gördüğümde veya edebiyat kastıklarında görünce kendi kendime yani ne rol yapanlar var ya diyip gülüyorum açıkçası.
- 1 ay
Vallaha 5 saatte dinlenmez ya hele bir de arkadaşız diyip sürekli uzaktan uzağa olacaksa ve görüşme fırsatına rağmen görüşmüyorsa boşa zaman kaybıdır o insan.
Var böyle insanlar ya mesela bir ara mesaj atan bir kız oldu hatta fenomendi falan konuştuk öyle üç beş açıkçası sohbeti çok sormadı ama hadi kırmayalım biraz daha konuşalım belki biraz daha tanıyınca fikir değişir bir göreyim nasıl birisiymiş dedim sonra bir iki hafta konuştuk öyle muhabbet ben hala aynı fikirdeyim aslında ve ya görüşsek mi acaba dedi iyi tamam dedim konuşur bir gün belirleriz uygunken bir kafede falan otururuz dedim bu kez o gün geldiğinde ya ben aslında dışarıda buluşamam da çok stresliyim de filan da ee iyi de ben sana yazmamışım, bu teklifi ben yapmamışım üzerine nezaketen kabul ediyorum sonra özgüvensizliğinin ceremesini ben niye çekeyim benim niye vaktimi harcıyorsun yani.
Ben hiç görmediğim görmeyeceğim bir insanla ne diye zaman kaybedeyim ki bu bana göre saçma sapan bir şey. Hani gelirsin toplumsal kamuya açık bir alanda doğru düzgün tanışırsın görüşürsün sonra o görüşmeye göre insanın kafasında netleşir. Ama ciddi sorunlu insanlar var yani ne yaptığını kesinlikle bilmiyor bazıları. O yüzden arkadaşlıkta da ilişki meselesinde de öyle sadece uzaktan uzağa sürdürmeye çalışanı görünce hadi bana eyvallah diyorum 😂 - 1 ay
Ben öyle şekilci birisi değilim yani kafamız uymuyorsa zaten beğensem de anlamı yok. Ama burada yanlış olan şey bir insanın eğer bu tip bir şey için özgüveni yoksa böyle bir şeye hiç girişmemeli. Ha ben buluşalım dediğimde saçma sapan bir yerde buluşalım desem kesinlikle hak veririm neden devir kötü çünkü yani daha doğru düzgün tanımadığı bir erkekle olmayacak yerlerde buluşmak zaten akıllı bir kadının yapacağı iş değil ve zekasına ekstra saygı duyarım ama öyle bir durum da yok. Neyse çok zaman geçti zaten umarım o kişi için de hayırlısı olmuştur yani özünde iyi birisiydi belli.
- 1 ay
Ahaha adam fena acıkmış ama iyi cevap vermişsin helal olsun😂
- 1 ay
Yok ya sen saf değilsin belli yani ahaha 3 günde ben bile anladım eğer anlayamayan varsa canım
Bundan 4 5 ay önce bir kızın yazışmalarında istediği şeyleri yapmadığım için ne laflar duydum var ya gerçekten çok saçma sapan insanlar var o yüzden saf insanların bu devirde maalesef yeri yok çünkü çok üzerler. Kıza 2 hafta sporla ilgili yardım etmiştim falan, kızda arada kol vs çalışmasıyla ilgili foto istiyor bende eğitimsel nedenler diye düşündüm orada biraz saf davrandım falan sonra baktım niyeti bozmuş işte karşılık vermeyince libidon mu düşük vs gibi saçma sapan yerlere çevirmeye başladı baktım anlamıyor insan gibi engeli bastım geçtim. Namusumuzla sporumuzu yapamayacak mıyız A dostlar 😂 - 1 ay
Yok abartılıyor tabi ki de ama tek tük öyle abaza kadınlarda denk geliyor. Neyse senin sorudaki yorumları şişirdim zaten en iyisi kaçayım. Biraz da müzik dinleyeyim bari
- 1 ay
Bir dahaki soruda denk gelmek umuduyla iyi geceler, keyifli bir sohbet oldu. Bu aralar doğru düzgün muhabbet edecek bir insana denk gelmek iyi oldu. Haydi iyi geceler👋
1 ayEvett. 5 ay önce tanıştık. Aşığım şu an buluştuk da 2 defa. Uzak mesafe ilişkisi. Kimi nerden bulacağın asla belli olmuyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayBeğendiğim oldu da o kadar derinsel değil. 😃 Toplasan sitede 3*4 yakışıklı gördüm. Biride bende ekli.😋
21 Yorumla- 1 ay
hadi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayBulustuk defalarca sevgili bile olduk taaa uzak olmasina rağmen surekli bulustuk ama aşık olmadim ya kendisi olursun belki dedi benim suçum yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayHayır olmadım güzel bulduğum insanlar var ama kimseye aşık olmadım o kapasitede insan görmedim burada daha
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
1 ayİtirafı bile iltifat diye okudum aşk bana gelmiyor çok kalp arazi 😂😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayOysa herkes öldürür sevdiğini. Kimi matkapla kimi tornavidayla
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 aySadece etkilenmek istediğim zaman etkilendiğim için sorun olmuyor
20 Yorumla Birini sevmiştim, dört yıl ilişkimiz olmuştu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayOlmadim zaten karsima
da biri cikmadi ki?
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
u 1 ayHer gördüğüme aşık oluyom tüm feykler çok güzel srhfah
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
1 ayOlmadım olmakta istemem şahsen
Allah göstermesin öyle bir şeyi ya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hoşlantı neyse de aşk biraz abartı sanki ya. Olmadı hiç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
1 ayÖyle bir arayışım olmadı, lakin cevaplarını takdir ettiğim insanlar oldu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayHoşlandım diyeyim, aşk küçük bir kelime değil çünkü.
10 Yorumla Genelde siteden değilde güvenlikleri bana aşık oluyordu bazen iş cikişlarinda işte kahve ismarlardim bizim bahcenin orada herkes evde o mis yeterki dümenden kahve içiyoruz. Zanetsinler hemen arkaya gider asansöre biner 26 katın terasin'da cameraninbolmadi bolümde sevişirdik kapıları kitleyerek çok fena zaevk aliridim ah be
10 YorumlaEvet 2 sene konuştuk
özetle adı da yalan bıde 2 senelik nişanlısı varmış evlendi gitti
burası luzur çöplüğü güvenme kimseye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. sanal olarak evlendik gösterdik ve cocugumuzda oldu vede çocuk postacı oldu , siz uyuyun ben mezar bile aldım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayYıl 2017'de oldum.
Sana da olacağım yakında, o kadar sordun ki, aşık olmamak elde değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayHayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Olduk ya evlendi sonra sıpa
13 Yorumla
1 ayhayır arkadaşça konuştuğum birisi var o kadar zaten onunla konuşurken de başkası ile yazışlmayı konuşmayı düşünmüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayYok be aşk bana göre değil hele de siteden birine hiç olmaz
Sohbet muhabbet olabilir ama aşk yok00 Yorumla Ne buradan ne normalden kimse ile gönül işlerine girmem.
20 Yorumla
1 ayFake çıkmıştı korkunç bir olay sanalda kimseye güven olmuyormuş
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu siteden aşk istemedim istemiyorumda. flört ve kankalik ve birliktelik oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 ayHayir tabii ki Adeliina o nasıl soru
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 ayŞuana kadar aşık olmadım bırak siteyi reelde bile 😅😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 ayÇokkkk biri var çok güzel ve seksi 👍
İnşAllah Fake değildir. %50 şans 😂00 Yorumla
1 ayYani olur gibş oldum skkdsk etkilendiğim oldu ama aşk denemez buna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aşk demeyelimde. Arzulandığım ve arzuladığım ve birlikte olduğum cok oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayPartner oldum arkadaş oldum ama aşk bana göre değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
1 aySenin magazin gibi soruların var tam olaylık
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
s 1 ayHoşlandığım oldu ama şükür ki aşırı ileri gitmedi
20 Yorumla Bir Zamanlar Düştük Öyle Bir Hataya
20 YorumlaBuradaki kafası kırıklar ile mi 😂 Allah korusun
20 YorumlaHayır dişardakı kasiyere oldu ama
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayOlmuş da olabilirim, olmamış da.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
1 ayKonuşmalsrı hoşuma giden oldu
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
1 ayBeğendiğim oldu aşık olmadım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. No ya internetten birine aşık mı olunur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayHiç yüz vermiyorsun ki olalım
10 Yorumla
1 ayEvet 2 kere oldum berbat bişey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır olmadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Evet ya ama platonik oldu 🤷🤷🤭
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
s 1 ayOldum
10 Yorumla Karşıma çıkan olmadı ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Hayır ya kadersiz nurtenim ben 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
1 aybirimi sksjsjjd
11 Yorumla- 1 ay
🤣 bizim gereksiz Ulu orta detay veriş ggcjvc
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ya senin bi tane arkadaşın vardı :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 ayBeşiktaş'ta bir bankacı vardı güzel anlaşıyor duk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayHayır ama antalya'da 6 7 Bayanla buluştum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayHayır olmadım
10 Yorumla
1 ayevlendim
63 Yorumla- 16 gü
Ciddimisin ya senn?
- 1 gü
Ciddi misin
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
1 ayHayır sen? :D
122 Yorumla- 1 ay
Aşık olmadın sonuçta :D
- 1 ay
Evet sanaldan aşk olmaz katılıyorum sana. Buluşmaya gidip şok olabilirsin. Hayaller ve gerçeklerle karşılaşınca :D
- 1 ay
Beğendiğin kişi sadece beğeni de kaldı mı yoksa onunda haberi oldu mu bundan :D
- 1 ay
Eee buluşalım dedi mi? :D
- 1 ay
Çocuk bütün aşamaları geçmiş ama aile engeline takılmış tüh kötü olmuş onun için. :D
- 1 ay
Reelde peki biri karşına çıkabilecek mi ona inanıyor musun :D
- 1 ay
Aile onay verecek mi önemli olan o 😂
- 1 ay
İyide sen görücü usulü evliliğe okey misin 😂
- 1 ay
Burdan çıkan ve senin için hayırlı olan evlenmemen olacak 😂😂😂
- 1 ay
“Prenses değil ev hapsinde kraliyet üyesisin bence sdfgh 😂” Ailen baştan racon kesmiş sfdddgf
- 1 ay
O zaman hiç evlenemeyeceksin ve turşunu kuracak ailen maalesef sdfgh
- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne