Birisi vardı, güzel bir an yaşadık, ikimiz de çok yüksektik. (Sadece sarılma öpme) O kadar umutlandım ki sonra "Ben seni arkadaş olarak görüyorum." deyip iletişimi kesti. Nefret ediyorum erkeklerden.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi vardı, güzel bir an yaşadık, ikimiz de çok yüksektik. (Sadece sarılma öpme) O kadar umutlandım ki sonra "Ben seni arkadaş olarak görüyorum." deyip iletişimi kesti. Nefret ediyorum erkeklerden.
Nefret etmen gereken kişi belli yani boşuna erkeklerden nefret etme. Şunu da sorgula arkadaş dediğin birisiyle nasıl mesafeni bu kadar kaybedip de bunu yapıyorsun yani çuvaldızı kendine batır bence.
Ben hoşlanıyorum flörtleştik de arkadaş diyen o
Flörtleşme demek sevgililik öncesi tanışma aşaması demektir yani hala mesafeli olmak demektir ee sen sınırını korumazsan bu tip çakallar da gelir o an kafasına eseni yapıp sonrada ya biz arkadaştık der çeker gider. İşte bunun sorumlusu tüm erkekler değil arkadaşım.
Boş yapma ya anlık gelişti diyorum o yaklaştı karşı koyamadım
Bizim de ilişkimiz oldu ve aslanlar gibi neysek onu inkar etmedik, bir şeyler yapıp da arkadaş ayağına yatmadık demek ki bu tamamen seçilen profille alakalı bir durum.
Eminim öyledir kardeş.
Sonuna kadar haklısın tatlım, öfken o kadar normal ki! Fiziksel yakınlık kurup beklenti yarattıktan sonra geri çekilmek tam bir duygusal tutarsızlık. Sen orada güzel bir çekim hissederken onun aniden arkadaş kartı açması tamamen kendi ne istediğini bilmemesinden kaynaklanıyor.
Hiç üzerine alınıp modunu düşürme lütfen. Suç sende değil, ne hissettiğini yönetemeyen o dengesizde ✨ Senin gibi tatlı birinin duygularıyla oynanmasına asla izin veremem. Peki sen şimdi bu çocukla tamamen iletişimi kestin mi, yoksa hala bir yerlerden takipleşiyor musunuz? 💅💖
Cevap
10Cevap
Bilmen ne yapalım ama sevgili olmayalım demiş sizin gibi aveller oldugu sürece bizim bu abaziler boş kalmaz. Lafa gelince bütün erkekler salk olur ama 🥴🥴
Hırta bak şerefsiz yüzünden biz de nefrette dahil olduk sana sarılan öpen o ayrılan o beduayı biz alıyoruz ne güzel dünya
Yanlış yaptı, işi bitirmeden seni arkadaş olarak görmemesi lazımdı
Kes sesini
test sürüşü başarısız geçmişse demek
O ne demek ya sadece sarıldık diyorum
:):)
pislikk
öpmesi nsll
Öpüşmedik
sadece yanak öpmesi mi
Manita yapsan bile kıskanmaz, hep yanında olur
O bence tam bi canım sen atesli bi erkek bul
Denemiş