Aynı iş yerindeyiz. Beraber iş çıkışı yemek yemeye gidiyoruz. İzinli günde gezmeye gidiyoruz, wptan mesajlaşıyoruz. Şakalaşıp normal konuşuyoruz. Benle buluşunca elimi tuttu, hemen çekmiştim. Başını eğdi ama öpmeye cesaret edemedi. Anladım hoşlandığını. Yaşı 40, benim 22
Benden hoşlanması da hoşuma gidiyor. İş yerine yeni kadın geldi. Kadına yol tarifi etmiş. "Kafamı kaldırıp kadın olup olmadığına bakmadım" diyor millete 😂 şu an arkadaştan bir tık öte flörtleşiyoruz. Her gün görüntülü arıyor, pijamayla açıyorum 😂 Bu arkadaşlık kötüye gider mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doğru değil bence
Sen yaş problemi dışında baska bir problem olmadığını düşünüyorsan başkasının fikri seni çok da ilgilendirmesin. Tabii ki adam evli değilse.
La baba kız yaştasınız nasıl takılıyorsunuz böyle hayret yani
Yaş farkı akıl alır gibi değil sen dünyada yokken 20 lerindeymiş bence iletişimini kes çünkü ileride tehlikeli bir hal alabilir
Bu devirde her şey normal maalesef artık kızı yasindakine bakıyorlar 🤷🏻♀️
Olmaz bu iş soran arkadaşım sende arkadaşlığını bitir bence istediği olmayınca kimler kimler neyken ne oluyor da değişiyorlar dikkat et pozitiften Cemal Süreyya ayağı yapıp aslında sosyopat olan çok
Herkes değişiyor onun yaşla alakası yok zaten sevgili değil de öylesine takılınır zaten. Bir şey beklemiyorum dayıdan 😂
Baban yaşında adamın neyiyle takılıyorsun cidden varya ben normalde hümanist eşitlikten yanayım ama kızların kafasının bazen cidden güzel olduğunu düşünüyorum
hep unutlancwk uzaks ur
Onunla bile mutlu olur seven insan
O başka gözle yaklaşır ama çünkü duygu var ortada
Doğru olmaz
Doğru değil
Yaş farkı çok ya