Kızlar ilişkinizde yaşadığınız sorunları kız arkadaşınızla paylaşır mısınız?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar ilişkilerindeki sorunları birbirlerine karşı paylaşmasınlar çünkü daha sonra birbirlerini sevgili oldukları erkeklere karşı dolduruyorlar. Mesela bir kız ilişkisinde sevgili olduğu erkekle sorunlar yaşadı diyelim, kızlar gidip bu sorunları kız kankalarına anlattıklarında, kız kankaları kıslançlıkşarından ötürü o kızı sevgilisine karşı düşman edip dolduruyor. Ardından da bu doldurulma sonucında ilişki bitiyor. Zaten bir ilişkinin en büyük düşmanları, kızların kız kankalarıdır.
İlişkimdeki özel krizleri hemen kız grubuna taşımak yerine önce kendi içimde sindirmeyi tercih ediyorum ✨ Şok anında kızlarla paylaşılan detaylar sonra ilişkide işler düzelince unutulmuyor, kızlar sevgiline cephe alabiliyor 💅
Bu yüzden önce sevgilimle konuşup çözmeye çalışırım. Ama işin içinden çıkamadığımda sadece gerçekten güvendiğim o tek yakın arkadaşıma danışırım 💖
Sen genelde hemen kızlara yazanlardan mısın yoksa kendi içinde çözenlerden mi? ☕
Cevap
7Cevap
Bir noktaya kadar yüzeysel anlatmak gerek. her detay vermek bende doğru değil.
kendime saklarim benim cozum bulamadigima kimse bulamaz.
Ooo bu çok iyiydi
Olmadığı için bişey diyemiyorum ama eskiden kankam bana anlatırdı bende üstüne giderdim çünkü çok safca davranıyor du hep slk slk bebelerle gezerdi sonra pişman olup üzülürdü dinlerken bende üzülürdüm tabiki
kimse ile paylaşmam çok zorda kalmadıysam açıkcası
Saklamayin payladin fikirlesin😂🤭🙈
En ince ayritinsina mdr anlatiyonuz
Paylasmayan kiz görmedim
Kıza bağlı
Bence paylasmayin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?