4 yıllık sevgilim vardı arada çok ayrılık yaşadık başkalarıyla da konuştuk ama birbirimizi de hiç bırakmadık hep affettik nişanlanacaktık sonunda bırakıp gitti başkasıyla nişanlanacakmış neden bunu yaptı unutamıyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Ayrılınca başkalarıyla konuşursa olacağı bu
Benimde 4 yıllık ilişkim vardı ayrıldığımız süreçte başka bir kızla flortlestiği için bağımı kestim ayrılmış bile olsak beni seviyorsa sadık kalmalıydı eğer affetseydim benim de bunu yaşama ihtimalim vardı ama ben bu ihtimali onu hayatımdan çıkararak yok ettim zaten
Bu hikayeyi bilirim. Aşkınız gözünüzü kör etmiştir, her dediğine tamam demişsinizdir. Özellikle aşk adı altında duygularınızı ve bedeninizi tüketmiştir. Sonra soğuk davranışlar, asla kabul etmediği ilgisizlik başlamıştır. Bir anda bahaneler bulup tartışma çıkarıp ayrılmış ve anasının bulduğu kızla nişanlanmıştır. Güzel kardeşlerim hiç akıllanmıyorsunuz. Erkeğin gönderdiği bundan adam olmaz sinyallerini anlamıyorsunuz
4 yılda bitane çiçek bile almadım ondan çiçeği boş ver 0 ilgi ama alışkanlık ve ilk aşlımdı diye bırakamadım annem nişanlanmamı istiyor dedi tam olarak aynısı şimdide ayrılalı 3 ay oldu nişanlanacak
Emin ol şurada o 4 yılınızı anlatırım. Yazık ediyorlar güzel seven gül gibi kızlara
Acaba pişman mıdır nişanlanacağı kız ona benden iyi davranıyor mudur çok merak ediyorum
Bunları söyleyip de moralinizi bozmayayım, yatın uyuyun
Teşekkür ederim 🙏
Aklınızdan geçenlerin hiçbir geçerliliği yok.
Ya aynı şeyleri yaşamışız inanamıyorum. Benim de 10 ay sevgili ayrıyken 1 sene görüştük. Aramızda aşılamayacak bir gurur engeli vardı ( aşk üçgeni kuzeni bana yanıkmış) benden ayrıldı görücü usulü kızla 1 ayda sözlendi 2. Ayda nişanlanıyor. İçim kahroluyor nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Benimde ilk sevgilimdi hep maddi sıkıntı içindeydi atandı benden ayrıldı.
Sen bunu başka birine yaşattınmı daha önce böyle bişry oldu mu bu 4 senelikten önce
Yok ama körü davrandığım bi sevgilim oldu
Körü davrandığın sevgilin olduysa o kişi ah etmese bile beddua dahi etmese bile gönül kırgınlığı varsa ondan dolayı benzer bişey yaşamışsın yani şöyleki körü davranmışsın belki çok hafif bişeydi ona yaşattığın şey ama ona şu an senin yaşadığın şey kadar ağır gelmiş olabilir her şey birbiriyle bağlantı içinde
Araya başkalarıda girdiyse kolay unutman lazım
Oda araya çok kız soktu kimse de inkar etmesin bu kadar uzun işişkilerde böyle şeyler hep olur zaten birbirlerinden her türlü gitmediklerinde uzar
Tamam bende diyorum araya başkalarıda girdiyse daha kolay unutman lazım. Dünyanın sonu değil
Allahından bulsun demekki seni hiç sevmemiş
4 yıl ne diye konuştu umut verdi ki benim ilk aşkımdı
Benimde sevdiğim adam vardı. Oda beni çok seviyordu. Annesi istememiş diye vazgeçti. Ben anlamıyorum bu erkekler nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorlar. Benim gözüm başkasını görmüyor şu an
Seninle ileriyi görmemiş kendine temiz bi sayfa açmış. sende öyle yap. zamanla geçer.
Seni Allah kurtarmış devam etseniz mutsuz olacaksın. 9 yıllık ilişki bitirmiş adamım. Hepsi gelir geçer.
Unutmak istersen yolu var
Nasıl
Çivi çiviyi söker kafanı dağıt
Sökmüyor işte çivi çiviyi denemeye çalıştım olmuyor
O çivi yetmemiştir
O senin kadar sevmiyormuş.
Sende tecrübe edinmiş skdkd
Ooo kotu olmis
Ailesi istememiştir seki
Ama annesi seviyordu neden böyle yaptı ki istiyor gibiydi yani
Evlilik nasibimizde yokmuş demek ki
Afedersin de cinsellik var mıydı?
kız azonce 1 bucuk yıllık dıyodun
Başkasıyla mı karıştırdın
Unutma pişman edelim
Nasıl
Onu köpekler gibi pişman etmemi sağlarım ama sözümden Çıkma
Tamam da nasıl
Dertleşelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın gerçekten çok ağır ve can yakıcı bir durum, senii çok iyi anlıyorum. Yaşadığınız o belirsiz ve sürekli ayrılıp barışmalı süreç, ilişkinin temelindeki güveni zamanla tüketmiş sanki. İnsan bazen alışkanlığı aşk sanabiliyor ama bu durum seni asla yetersiz kılmaz.
Kendini suçlamayı hemen bırakmalısın. Şimdi tamamen kendi değerine odaklanma zamanı. Onu takipten çıkıp anıları uzaklaştırarak ilk adımı atabilirsin. Sen çok daha sağlıklı bir sevgiyi hak ediyorsun. Bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun, yanında destek olan yakın bir arkadaşın var mı? ✨💖