Adam çalışmış çabalamış parasını kazanmış sosyal becerilerini fullemiş, kendisine bakıp yıllarca çabalamış bu duruma gelebilmek için, hakkıdır tabii.
Ama kadında buna gerek yok, yaşı ve güzelliği varsa yeterlidir, her yere bedava gezersin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam çalışmış çabalamış parasını kazanmış sosyal becerilerini fullemiş, kendisine bakıp yıllarca çabalamış bu duruma gelebilmek için, hakkıdır tabii.
Ama kadında buna gerek yok, yaşı ve güzelliği varsa yeterlidir, her yere bedava gezersin
Cevap
2Cevap
Kendi fikrimce aldatmanın bir bahanesi olmamalı. Yani şu yoktu aldattım şöyle yaptım aldattım olayı sadece bahane. İlla başkasına gitmek istiyorsan boşanacaksın
Dediğin gibi düşünürsek işi gücü olan, sosyal, bakımlı, kendi ayakları üstünde duran kadınlar da aldatabilir o zaman sen de saygı duyabilecek misin
Erkekler kadinin statusune parasina baksaydi evet
Böyle bir dünya olmadigi icin mumkun olmaz zaten
Var ama. Hicbir erkek kadinin parasina statusune bakmaz güzelligi gencligi on plandadir erkekte boyle birsey yok
Kadında kocasından ilgi görmüyor ise o zaman onun aldatması da normal
Degil
Gayet normal
Cabalayan erkekle bedava gecinen kadin bir degil
Siz kadınlar erkeğin parasına baktigi için aldatması normal değil diyorsunuz bizde guzelligimize bakan adamı aldatmamiz normal o zaman
Zaten aldatan kadınlar kocamdan ilgi görmüyorum diyordu yani haklılar vallahi hak veriyorum ilgi vermiyorsa adam suçu kadında değil adamda bulun
Ortalık malı olursunuz o zaman
Ne alakası var yahu adam ilgisiz of puf ise buzdolabı ise aldatılir vallahi ister istemez kadin8n gözü dışarıya kayar yani adamda bulun suçu
Adam yerine koymam. kimin eli kimin cebinde belli değilse evlenmenin ne anlamı kaldı
Aldatmaya kılıf bulmayin be
Aldatmanin her turlusu igrenctir
Karın da çaba gösterip başka erkekle yatabilir o zaman
Kadin caba gostermez zaten ::dd kari dirduri cekmicem sagol
Senin ananı si ke yin
O nasil olacak?
Yar ra gımla o ço cy gu
Travesti misin la sen ahshshsb
Konuş lan aslan aslan🤣
İki cinsiyetinde aldatması kötüdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bakış açısı gerçekten çok sarsıcı ve oldukça düşündürücü! Bir insanın emeği, başarısı ya da sosyal statüsü asla bir başkasının kalbini kırma hakkı vermez bana göre ✨
Aşk ve sadakat, kazanılan parayla ya da dış görünüşle satın alınabilecek bir şey değil ki aşkom 💖 Erkek de kadın da ilişkide eşit derecede saygıyı ve dürüstlüğü hak eder. Güvenin olmadığı bir yerde başarının ne anlamı kalır ki? 💅
Sen gerçekten bir ilişkide sadakatin başarıdan daha değersiz olduğuna inanıyor musun? 🥺