Aldatılmak ve erkeğin bunu kendine hak görmesi normal mi?

6 yıllık ilişkimde aldatıldım aldatıldığımı hissettim ve tamamen hislerimle aldattığı kıza mesaj attım konuştuğumuz tarihleri verdim beni arayın isterseniz dedim ve kız beni aradı ve telefona eski sevgilim çıktı o an ki duygularimi anımsamak bile istemiyorum ve suçlu beni gördü ilişkilerini bozmuşum konumuna düşürdü beni kızın yanında takıntılı bir insanmışım gibi gösterdi ve o kızla hala sevgililer... ben aldatılma hikayemi kendi çabamla öğrendim ağlayarak bana geri döndüğünde psikolojikmen çökmüş diye destek olmak istedim yanında oldum ama o bu süreçte beni aldatmış farketmem çok sonradan oldu kızın resminde bana aldığı kolyenin aynısını görünce anlamıştım kıza bunları bile söylemedim gerek yok aldatan insanla işim olmaz daha ama insan gerçekten çöküşe geçiyor güvensizlik oluşuyor benim hayatıma girmek isteyen insanlara karşı bile şüpheciyim resmen flört edemiyorum kimseyle miğdem bulaniyor korkuyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruya baya cevaplar gelmeye başladı ve şunu anladım ki çoğu kişi ne yazık ki aldatılmış. Ama şunuda gördüm bu aldatılan insanların çoğu sonradan hayata dahada sıkı sıkıya tutunup güçlenmişler bu beni çok sevindirdi.
Aldatılmak ve erkeğin bunu kendine hak görmesi normal mi?