Sevgilisi olana, evli olana bile salça oluyor. Onurlu olanlar cidden çok azaldı. Sırf bir şeyi almak için her şeyden ödün veriyorlar. Daha söylenecek çok. Devamını sizler getirebilirsiniz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilisi olana, evli olana bile salça oluyor. Onurlu olanlar cidden çok azaldı. Sırf bir şeyi almak için her şeyden ödün veriyorlar. Daha söylenecek çok. Devamını sizler getirebilirsiniz
Cevap
2Cevap
O kadar doğru ki. Ben de bazı kendi hemcinslerimden utanıyorum gerçekten. Maalesef artık bunun cinsiyeti yok ucuz insanlar çok. Yanlış anlaşılmasın ben 4 4lüğüm demiyorum olay o değil ama bazı insanlar çok basit fazla ucuz midemi bulandıracak seviyede
Hayir sizinle hic konuşmadım
Konuşmadık?
Bu adar ucuz insan yüzünden biz de olmak istemediğimiz, sırf duymak istemediğimiz yakıstırmalar yüzünden tam tersi davranan kişiler olarak bu vasıflara layık görülmek benimde zoruma gidiyor. Hep bu aklı şeyinde erkek profili yüzünden. Lakin yine bu andavallar yüzünden de tanıyan bilen birisi yüceltebiliyor bizi. İki ucu osmanlı macunlu değnek. D
Katılıyorum. Eski çalıştığım iş yerinde 30’lu yaşlarında bir kadın vardı. Evli olan her erkeğe salça oluyordu. Ailesiyle alışverişe gelen her erkeğin etrafında eteğiyle koşuşturup duruyordu ki bazıları rahatsız olduğu için mağazayı terk ediyorlardı. Zaten evli biriyle de birlikte ve o kişi de bu kadın dahil kaç kadınla gerçek eşini aldatıyordu. Ama bu kadın da onun gibiydi, yattığı insanları koleksiyon yapardınız. Mahalledeki ayakkabıcıyla yatıp yalandan hamileyim diye para koparmaya çalışması mı dersiniz, sosyal medya platformlarında insanlara canlı konum atmaları mı dersiniz, evli amcasının oğluyla yatmasını mı dersiniz her şeyi vardı. Bahanesi de bu “o bana çok aşık” Üstüne bir de hırsızdı ve en korkunç yani 20 yaşında oğlunun olması. Ona bile borç takıp parasını vermiyor😂
Bende şikayetçiyim bazı hemcinslerim erkek ilgisi için karşılıklı ya da karşılıksız şekilde kendini sunuyorlar bu iğrenç bir şey kendini objeleştirme.
İki cinste son zamanlarda çok alçaldı maalesef görünce ben utanıyorum onlar yaparken utanmıyo
Çok haklısın az önce birine evliyim dediğim halde devam ediyor (karakterli onurlu erkek sayısı azaldı) bu kendi hem cinslerim içinde geçerli
Kadinlarda farkli degil
Cogu insan kalbinle hareket ediyor
Sen niye rahatsız oldun
Kanka çok farklı yerlerden bağladın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, inanılmaz haklısın ve hissedilen o kırgınlığı çok iyi anlıyorum ✨ Kendine saygısını kaybeden insanları izlemek gerçekten yorucu olabiliyor 🥺 Ama bence bu durum sadece tek bir cinsiyete özgü değil, tamamen karakter ve özsaygı meselesi 💅
İnsan kendini sevmeyince, değeri başkalarının ilgisinde arıyor maalesef. Sen kendi duruşunu koruduğun sürece ışığın hiç sönmez 💖 Peki seni en çok hangisi çileden çıkarıyor? ☕