Cogu hemcinslerimden utaniyorum neden bukadar azmiksiniz? ggercekten acayip doldum?

Sevgilim ağrıda polisti 2 ay sonra gelir gelmez görüştük kadikoyde durakta beni bekliyordu bulustuk oldugumuz yerde sarildik falan baktim bir tane kiz dakka bir önümüz den gecip duruyor heralde otobusunu ariyor dedim kafami bir kaldirdim benimkine bakarak geciyir dikkat cekmeye calisiyor neyse ergenler gibi kavga cikarmim dedim modaya gectik cimenlere oturduk az ilerimize 3kiz 1 erkek gurubu oturdu iclerinden bir tanesi faize gibi kişneye kişneye gülüyor dikkat cekmeye calisir gibi benimkine dogru donmus bagiriyor yanindaki cocukta guluncek bir sey yokki niye bagararak konusuyon dedi yani o bile sok olmustu eskiden bi uttanma vardi aa yaninda sevgilisi var yanlisin denirdi suanki devire bakiyorum utanmak ar diye birsey kalmamis benimkinin baktiginada sahit olmadim devamli kafasi omzumdaydi derdini ne yasadigini anlatiyordu zaten sahit olsam suratina tukurur giderdim

Cogu hemcinslerimden utaniyorum neden bukadar azmiksiniz? ggercekten acayip doldum?