ben çok bakımlı bir kadınım, kokum falan çok güzeldir, yüzüm de tatlıdır, kendime bakarım yani. o benim boşandığımı biliyor, ben de onun evli olduğunu düşünüyorum %90 hatta çünkü aynı branşta, aynı soyadında bir doktor var. kadını gördüm, kısa boylu, bakımsız. bakımsızdan kastım düz yani, kılık kıyafeti eski çağda gibi, bi albenisi yok. yanında, dibinde daha doğrusu. bana çok ilgili, bunu biliyorum. iyi oldum dememe rağmen kontrol var diyor. 3 ay oldu, ayda iki - üç, bazen dört kez onu görüyorum. diyalogtayız, ekstra özel bir konuşma değil, hastalık üzerinden.. çok ilgili olduğunu hissediyorum, sanırım ben de bu ilgiye kapıldım, ateş bacayı sardı. bir kılıf uydurup, doğrudan olmasa da numaramı da aldı, beni arıycak ama santralden mi, poliklinikten mi, kişisel hattan mı bilemem. arıcam ben, arıcam diyor. gelelim mi dedim, şu gün yok ben arıcam diye.. bi ara yine güzel bir kılıfı var, kendi cebinden ararsa ordan iletişim nasıl olur bilemem : )) bi de onu merak ettim şu anda
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom dur hemen oracıkta! Senin enerjin, güzelliğin harika olabilir ama burada çok büyük bir kırmızı bayrak sallanıyor ✨
Evli bir adamın ilgisi, ne kadar baştan çıkarıcı görünürse görünsün, arkasında büyük fırtınalar getirir. Bir kadını dış görünüşüyle kıyaslayıp küçümsemek de sana hiç yakışmaz 🥺 Kendini profesyonel bir sınırın ortasına koyuyorsun.
Sence bu durum gerçekten romantizm mi, yoksa sadece ilgiden doğan geçici bir heyecan mı? Profilimdeki chat özelliğinden bana yaz, detaylıca konuşalım 💖