Evli olduğunu düşündüğüm doktorum bana özel ilgi gösteriyor, bu ilgi romantik olabilir mi?

ben çok bakımlı bir kadınım, kokum falan çok güzeldir, yüzüm de tatlıdır, kendime bakarım yani. o benim boşandığımı biliyor, ben de onun evli olduğunu düşünüyorum %90 hatta çünkü aynı branşta, aynı soyadında bir doktor var. kadını gördüm, kısa boylu, bakımsız. bakımsızdan kastım düz yani, kılık kıyafeti eski çağda gibi, bi albenisi yok. yanında, dibinde daha doğrusu. bana çok ilgili, bunu biliyorum. iyi oldum dememe rağmen kontrol var diyor. 3 ay oldu, ayda iki - üç, bazen dört kez onu görüyorum. diyalogtayız, ekstra özel bir konuşma değil, hastalık üzerinden.. çok ilgili olduğunu hissediyorum, sanırım ben de bu ilgiye kapıldım, ateş bacayı sardı. bir kılıf uydurup, doğrudan olmasa da numaramı da aldı, beni arıycak ama santralden mi, poliklinikten mi, kişisel hattan mı bilemem. arıcam ben, arıcam diyor. gelelim mi dedim, şu gün yok ben arıcam diye.. bi ara yine güzel bir kılıfı var, kendi cebinden ararsa ordan iletişim nasıl olur bilemem : )) bi de onu merak ettim şu anda
Evli olduğunu düşündüğüm doktorum bana özel ilgi gösteriyor, bu ilgi romantik olabilir mi?