Psikoloğuma aşığım evli mi sevgilisi var mı bilmiyorum ona açılmalı mıyım?

Sosyal medyasını ara tara bulamadım hiçbir yerde. Her gün 1 saatimi ayırıyorum aramak için ama yok yani bulamıyorum ya ben beceriksiz bir stalkerım ya da o kullanmıyor. Onun sayesinde anksiyetem depresyonum kalmadı. Bana önerdiği şarkıları ve kitaplardan da anladım ki bu adam kesinlikle benim için yaratılmış çünkü zevklerimiz çok benziyor. Her gün onun şarkı listesini loopa alıp dinliyorum, durmadan, sıkılmadan, hatta uyurken bile, sabah uyandığımda bile kulağımda onun dinlediği şarkılar oluyor. Önerdiği kitapları ve şiirleri tekrar tekrar okumaktan ezberledim neredeyse. Sesi o kadar hoş ki, yanımda yokken bile o sesinin tınısı zihnimde yankılanıp beni mest ediyor. Bakışları o kadar sevecen ve sıcak ki, kokusu biraz sigara, biraz da odunsu ve çiçeksi bir parfümün kokusu. Her şeyiyle beni büyülüyor, sarhoş ediyor. Hayatımda gördüğüm en tatlı, en olağanüstü ve yakışıklı adam. Aramızda 7 yaş fark var ama umursamıyorum. 20 yaş fark da olsa yine onu severdim. Çok aşığım, geceleri uyuamıyorum. Bu adamla evlenmeliyim yoksa intihar edicem
Psikoloğuma aşığım evli mi sevgilisi var mı bilmiyorum ona açılmalı mıyım?