Sevgilim birkaç hafta önce benden ayrıldı ve çok kötüyüm, bu acı nasıl geçer?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim birkaç hafta önce benden ayrıldı ve çok kötüyüm, bu acı nasıl geçer?
Cevap
1Cevap
Benimde ilk aşkım canım yanıyor geçecek diyorum kendime benimde kurulan hayallerim vardı geriye anılar kaldı şimdi üzülüyoruz onlar daha çok üzülecek bizim gibi birini bulamayınca döncekler ama çok geç olacak benim duygularımla oynamasına izin vermıcem sende öyle yap nekdar yüreğinde yer edinsede kıyamasanda onlar kendi gibi insanlara layık biz ise iyilere bu tecrube oldu bize hatta zamanı gelirse karşına yeni biri çıktığında diyceksn ki boşuna uzulmuşum onunla kıyaslıcaksın ve diceksin ki iyi ki olmamış güzel gunler hatırlanır onemli olan sana nasıl davrandığı kendine durust ol sevgini hakediyormu etmiyormu ozaman gerçeklerle yuzleseceksin bazen bizde abartıyoruz çok sevıyoruz diyerek pıskolojımızı alt ust edıyoruz gereksiz yere kendine iyi bak ileriye dön geçmişe takılma olan oldu yaşandı bitti
Bizim kendisi ile durumuz çok farkliydi, 2 senelik uzak mesafe ilişkişi, gidip gidip geliyordum ve en geç bu yıl sonuna kadar evlenme teklifi etcektim. Psikolojim baya kötü etkilendi ama kendisi 5 ay sonra dönmek istese ben hemen kabul ederim. İlk defa aşkım oldum, ondan başka biriyle kendimi göremiyorum. 2 haftadır konuşmuyoruz ama eksilen, daha iyiye giden hiçbir şey yok. Umarım en azından sen biraz atlatabildin durumu
Neden ayrıldınız
Kendisinin son dönemde okuldaki ve işteki yoğunluğumdan onun yeteri kadar yanında olamadım. İyi bir zaman geçirmiyordu elimden geldiği kadar yanında oldum ama yetmedi.
Böyle diyerek kapılmayın yıpratmayın çok fazla sizin sağlığınızdan hiçbir şey onemli değildir onunla yaşananları unutamazsınız sadece alışırsınız kabullenmeye başlarsınız
Evet hiçbir zaman unutamayacam ama aylar öncesinden aldığım biletin zamanı geldi, kendisin olduğu şehirde olacam ama kendisi gelmeyecek. Ordan da başka yerlere gideceğim muhtemelen
Yeteri kadar yanında olamadım diyerek kendinizi suçlamayı bırakın bunu konuştuysanız seni sıkmıcağım yanında olucam diyerek hala kabul etmıyorsa sorun ondadır
Ama evlenme teklifi erken gelmiş olablr okuyorsa eğer
Okulum bitmek üzere, son birkaç sınav… Kendisi onu ihmal ettiğimi söyledi
Yani her şey konuşulmalı bence belirsizlikler bırakılıp gidildiyse konuyu bukadar kapatmak kolay olmamalı bak bende sevdim kestirip atamıyorsun 1hafta içinde nasıl yazamadı sana en azından nasıl olduğunu bilmek ister
Sen elinden geleni yapıyormuydun
Sen yazmayı denednmı hiç
Yok kendisi direkt istemediğini söyledi ama diğer taraftan normalde her yerden engellerdi, ama yapmadı, buraya geldiğinde bir şeye ihtiyacın olursa yaz dedi ve maddi desteğimi de kabul etti. Sözler ile davranışlar bence farklı.
Elimden gelenin en fazlasını yaptım: barışmak için uçak bileti aldım 10.000 lira’ya, 3 saat uçakla gitcem, otel tuttum, günlüğü 2500 lira, araba kiraladım, kendisi finalsal acıdan zor durumdaydi, 2500 lira gönderdim. Kendisine defalarca yazdım, aradım.
Şöyle solim sevgiliydk ve ayrıldık bende dedim ihtiyacın olursa yaz engellemedim hatta çunku artık geriye birbirinine kötülüğü olmamış iki insan var saygı duyuyorsun hala burdayım demek benim senle bi sorunum olmadı yaşandı ve bitti güzellikle kapatıyor bir şey olursa ulaşılabilir sadece iletişimi kesmek zorunda konuşmaya devam edilirse duygulardan kaçınıyor
Kendisi mi sence duygulardan kaçınıyor öyle diyerek?
Sen yazdığında nasıl konuşuyordu hissediyormuydu bişeyler sence
Bence hissetmiyordu ama sözler ile davranışlar farkliydi. Tatili iptal et demedi, engellemedi, parami kabul etti, başka yere gideceğimi dediğimde, merak etti nereye gitcem diye, kiraladığım arabayi iptal ettirmedi
Konuşmayı tekrar dene eğer zorlarsa çokta zorlama kendini
En son yazdığımda delirmişti adeta, sonra bir daha yazmadım. 10 gün sonra filan oraya gitcem ve kendisi biliyor, o ana kadar bir şey yazmama kararı aldım. Belki oraya vardığında dayanamaz ve gelir. Eğer orada olduğum 3 hafta boyunca gelmezse üzülüp, ağlarım ve geri dönerim
Üzülürsen kendin için üzüleceksin onun için değil acını yaşa ağla için rahat olsun ama sürrkli başa sararak stres yaşama hep o günü hatırla ve soğ
Öyle yapmaya çalışıyorum ben de ama gitmezsem hep bir acaba kalacak kafamda, gidersem her şey net olur.
Emeklerinine uzuleceksn bazen varya ilk aşkım diyen değil 2 3 kişi gelir hayatına onlar yaşatir sana sevginin ne olduğunu
Evet git ve gör
Belki de öyledir bilmiyorum ama şu an inan hiç öyle hissetmiyorum. Kızın enerjisi, neşesi, cilvesi ve sıcaklığı çok başkaydi. Kimsede ondaki gibi yok onlar
Aşık olmuşsun oyuzden ilk diyordun bide ilk sevilmenin tadını almışsın ve sevdiğin için özel biri olmuş keşke ayrılık olmasaydı işte olmayınca olmuyor
Bugün 2. yılımız olacaktı… Belki son bir umut onu birkaç hafta sonra görebilirim
Bakalım
Amaan salla gitsin başkaları çıkar önüne takma bu kadar
Ama ya ilk aşkınsa?
İleride olabilir mi bilmiyorum ama şu an içim içimi yiyor. Gün içerisinde hiçbir şey yapamiyorum resmen. Nerdeyse 2 yıllık bir ilişkiydi ve evlencektik…. Öyle bir durumdayim ki kendime değer bile vermeyi unuttum
Daha vahim bir durum var, kendisinin kalacağa şehire gitme planım, biletim ve tatilimiz vardı. Tamamen barışma amacıyla alınmış yaklaşık 1 ay önce ve kendisi de bunu biliyor… Şu an yaptığı kötükleri düşünemiyorum çünkü onu yaptığı her şey iyi geliyor şu an bana ama ilişkideyken doğru gelmiyordu.
Zaten tatilim var 3 hafta, oraya gidip oralardan başka bir yere gideceğim artık tek başıma. Kendisi de buluşmak istemiyor o yüzden zorlayamam da, elimden gelenin en fazlasını yaptım ama yetmedi
Unutabilir miyim bilmiyorum. Hem yaşadıklarımız, hem hayal ettiklerimiz, hem bana hissettikleri ve her şeye o kadar yaklaşmışken ve üstelik ilk aşkım. Çok zor her şey. Başkası ile konuşsam bile hep onu hayal etcem ve düşüncem, ben kendimi tanıyorum
Umarım geçer en çok ta ne koyuyor biliyor musun onu en son gördüğümde onu son kez gördüğümü bilmemek.
Umarım dediğiniz gibi olur
Geçer geçer
Tüh geçmiş olsun alışırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum 🥺 İçindeki bu fırtına çok normal ama inan bana bu günler geçecek.
Şimdi kendine biraz zaman ver ve duygularını bastırma. Ağlamak gerekiyorsa ağla, bu bir zayıflık değil. Kendine güzel bir kahve demle, en sevdiğin müzikleri aç ve iyileşme sürecine odaklan. Kalbin zamanla hafifleyecek ✨
Peki şu an seni en çok zorlayan şey onun yokluğu mu, yoksa alışkanlıklar mı? ☕💖