Aşk acısı cekicem öyle ya da böyle ama ayrılmak zorundaydım ihaneti affedemezdim ve beni ucuz bir kız olarak görmesini şimdi sorum şu biz 3 aya yakın süredir beraberdik ve ben ona alışmıştım artık o olmayacak çekeceğim acıyı nasıl bastirabilirim
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
25 yaşımda bir kızım bu yaşıma kadar ne lise ne üniversitede asla ama asla beni seven biri olmadı. Hiçbir zaman sevilmedim hiçbir zaman değer görmedim hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. İri yeşil gözlü küçük burunlu uzun gür saçlı bir kızım beni uzaktan tanıyan kızlar bile çok güzelsin keşke senin gibi gözlerimiz olsa çok sevimlisin tatlısın çok güzel saçların var falan diyorlar ama iltifat anlamında değil gerçektende beni kıskandıklarını çok beğendiklerini söylüyorlar ama erkekler beni beğenmiyorlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum herkesle iyi geçinen zararsın biriyim. Ama hiç beni seven biri olmadı. Çocukken de çok kez kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vücudumda çok ameliyat izleri var bu durum beni zaten bitirdi hiçbir zaman evlenme şansım yok tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamak zorundayım keşke evlenme şansım olabilseydi
013 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsunn 😔 Neden diye soruyorum bende bazen. Neden yalnız bazıları herkesten fazla sevilmeyi ve sevmeyi hak ederken hemde? Bilmiyorum, bize böyle bir rol biçilmiş. Ne zaman çıkarız acaba bu döngüden?
- +1 yıl
@HayalistAkrep kesinlikle çok haklısın sevilmeyi hak eden insanlar değer görmüyor kötü insanlara sonsuz sevgi besliyorlar ben ölene kadar bu acıyı yaşamak zorundayım
- +1 yıl
Neden o kadar yalnız kalacağını düşünüyorsun?
- +1 yıl
@HayalistAkrep çünkü nasibim yok bu yüzden de hiçbir erkek beni beğenmiyor sevmiyor değer vermiyor. Kızlar benim çok güzel olduğumu söyleyip kıskanıyorlar karakterim de çok iyi ama yine de olmuyor allah bana sevilmeyi evlenmeyi nasip etmiyor 😭😭😭
- +1 yıl
Çıkar birisi ummadığın bir yerden ummadığın anda. Bende tek çocuk büyüdüm, dediğin bu duyguyu da birebir yaşıyorum. Yok öyle üzülmek hemen dur.
- +1 yıl
@HayalistAkrep tek çocuk büyümek kocaman bir yük oldu bana çünkü hep yanlız kaldım. Beni seven biri de olmadı hep yanlız kalacağım keşke benim de nasibim olsaydı😭😭😭
- +1 yıl
Senin nasibinde gelecek, inaniyorum guven bana. Yalniz buyuduk ve guclu bireyler olarak yetistik.
- +1 yıl
Uzme guzel canını bak.
- +1 yıl
@HayalistAkrep ama her insanın nasibi yok maalesef ki. Çünkü evlenmek değer görmek sadece bizim çabamızla sosyalleşmekle olmuyor nasibin çok etkisi var. Bu dünyada birsürü bekar ölen insan var hepsi yanlızlığı kendisi seçmiyor bazen nasip olmuyor mutlu olmak sevilmek.
- +1 yıl
Evet, ama bence var seninde benimde. Boyle ansizin bir gün... Moral bozmak yok buyuk ihtimalle gerceklesecek olana inanalim biz bugun 🙂
- +1 yıl
Bu gece güzel ihtimallere sarılırken görmek istiyorum seni hanfendi. Diğerlerini sonra yine düşünürsün.
- +1 yıl
Seni kafalarinda çok buyutukleri imkansz gorduklerj için sevmeye bile korkmuslardir bende sahsen öyle oldu ya da distan sert ve seçici gorundgn için yine cesaret edemmjs dislerine göre bulamams olablrler
- +1 yıl
Bence ne yap biliyormusun aranızdaki ilişkinin bitmesinin sebebini düşün sebep seni doğru yola iletir sevgi karşılıklı olunca güzeldir sen beni dinle aynanın karşısına geç ve o an öldüğünü düşün aklına ne gelir o zaman hayatında değer verdiğin bazı şeylerin ölünce pek bir değerinin kalmadığını anlarsın ölmek hayattan soyutlanmak senin geçici olduğun bu hayatta şu an bile ölecekken seni sebepsiz yere bırakan ve bu sebebin çözüm yolunu düşünmeden unutan bir kişinin değersiz bir toz parçasından ibaret olduğunu anlarsın umarım.
21 Yorumla- +1 yıl
gözlerim yaşardı bir de benim konuma bakar mısın
İmkanın varsa güzel bir tatil yapabilirsin. İmkanın yoksa da en azından biraz kafanı dinleyebilirsin. Kendine daha fazla zaman ayır ve yapman gereken sorumluluklarını aksatmamaya çalış. Evet senin için zor bir dönem olacak, duygusal bir insansan bu iki katına çıkabilir ama hayatta kavuşmak da var ayrılmak da, sen bunları kabul et ve tüm yaşanılanları arkanda bırak. Ne kadar kötü şeyler yaşamış olursa olsun , insan her şeyi atlatabilen bir varlıktır unutma💐
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
91Cevap
- +1 yıl
Merhaba 🐣
Öncelikle size bir kaç öneride bulunmak isterim..
Size ihanet edip sizi yanılmıyorsam aldatan biri için neden üzülüp aşk acısı çekesiniz ki?
Elbette alışmış olabilirsiniz ama inanın daha çok fazla insan çıkıcak karşınıza.. Mesela sizi seven size gerçekten değer veren güven veren.. İllaki böyle biri çıkıcaktır karşınıza ve şimdi bu kişi için üzülüp kendinizi yıpratmanız size hiç bir fayda elde etmeyecek aksine belkide ilerde ben canım mıyım neden aptal gibi üzülüp ağladım onun için ya da neden onunla muhattap oldum ki diyeceksiniz..
Kalitenizi hiç bozmayın.. Size ihanet ettiği için o üzülüp ağlasın. Bırakın o sizin peşinizden koşsun. Tabi burada önemli olan husus ihaneti gerçekten kendi gözünüzle görüp anlamış olmanız onu dinlemiş açıklamasına izin vermiş olmanız eğerki siz ihaneti gördüyseniz affetmeyin derim. Sizi bir kez üzen bir kez daha üzmek için hiç çekinmeyecektir. Dikkatli olmanızda son bir tavsiyem.. iyi günler
Bayan Green 🍀10 Yorumla - +1 yıl
bence sen de iyi biliyorsun ki acı birkaç günde geçecek bir şey değil kolay geçeceğini sanma çevrendekiler öyle söyleyebilir ama bunu sadece yaşayan bilir
bazen kendini çok kötü hissedeceksin her şey anlamsız gelecek bunlar çok normal ağlamak istediğinde sakın tutma kendini sadece kendine hep güçlü olduğunu ve bir gün mutlaka onu unutacağını hatırlat
kendine uğraş bul falan demicem bir işe yaradığı yok acıyı çekmek zorundasın bunun başka çaresi yok gerekirse 1 hafta gerekirse 1 yıl ama bastırman çok zor yapabileceğin tek şey duygusal müzikler dinlememek ve onu hatırlatacak şeylere bakmamak
bir sabah uyandığında kendine onu unuttum mu diye sormayacaksın o gün bitmiş olacak
o güne kadar da paşa paşa çekeceksin acını maalesef00 Yorumla - +1 yıl
sayın üye, hobi edinin. asla uzun süreli yalnız kalıp da kendinizi dinlemeyin. Tadında olmak şartıyla güzel anılarınızı düşünün sizi üzen anları değil. ve kendinize deyin ki, hayatın dikenli yollarında bir süreliğine gül dolu bir bahçesinde yürüdüm ve geçtim. tekrar dikenli yola devam ettiğinizi düşünün. güllerle dolu bir bahçeden geçtiniz diye üzülür müydünüz?
o uzun dikenli yolda, tabii ki ne kadar güzel bir bahçeydi der ve birkaç adım boyunca arkanıza dönüp bakardınız yeniden o bahçede. ancak yol devam ediyor, önünüzde upuzun. daha ne kadar arkanıza baka baka yürürdünüz?
artık bakmamaya başlayacaksınız, emin olun. çünkü hala dikenli yoldasınız. yol devam ediyor önünüzde, uzun ve dikkat etmeniz gerekecek.
o gül bahçesinden geçtiğiniz yol, sizde güzel bir anı olarak kalacak artık.
kalsın da zaten, unutmayın, hatırladıkça sizi mutlu edecek, güzel bir yol olarak kalsın.00 Yorumla - +1 yıl
Çekeceğin acıyı kolay kolay bastıramazsın çünkü sende olan bir parçanı kaybettin o yüzden acı nasıl geçer bilemezsin geçti dersin ama geçmez içine atma hiç bir şeyi öncelikle bütün acını dışarı dök döktükten sonra artık ne zaman geçer bilemeyiz bu insanın psikolojisi ile alakalı bir durumdur
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ayrılık sonrası affedersen tek başına anca hiçbir şey olmamış gibi yeniden hayatına devam edebilirsin. Affetmek denen şey de pek kolay olmayacaktır doğal olarak.
Bütün acını yaşayıp ağlayıp kalp kırıcı müzikleri kalbin kararıncaya kadar dinlemekten uzak durup yanında bilinçaltı şifa çalışmaları ve çeşitli dua sureler ile de Allah'tan şifa isteyerek üstesinden gelebilirsin. İyileşmenin en etkili yöntemi ağlamaktan geçer.
Tamamen iyileştiğinizde kendi acınızı baskılamak zorunda da kalmazsınız.
https://youtu. be/Rn4diUfrYp0
https://youtu. be/uJC6VI7Sov8
https://youtu. be/ZJfFFX8yenQ
https://youtu. be/NsXZzY5BwsY00 Yorumla - +1 yıl
Merhaba,
Her şeyden önce aşk şarkılarından uzak durun. Zira onlar, sizin değil, ancak bestekarın duyguların dışavurumudur. Dışa vurduğunuz duygular ve sözler SİZİN olmalı.
Sosyalleşmek iyi bir seçenek. Gezin, arkadaşlarınızda görüşün, derdinizi dinletin. Paylaşarak acı da azalır.
Bir diğer güzel seçenek, duygularınızı kağıda yazın. Yazdığınız kağıdı atmayın. Saklayın. Ara sıra aklınıza geldikçe açıp okuyun. Bir süre sonra okuduklarınız ve yaşadıklarınız size tabiri caizse "sıradan" gelecek ve "Bunda üzülecek bir şey yok" diye düşünmeye başlarsınız.
Yeni ilişki yaşamamaya dikkat edin. Yas tutun. Yas bitince, bir önceki ilişkide atmış olduğunuz yanlış adımlarınızı (varsa eğer) bir daha atmamaya dikkat edin.
Saygılar.10 Yorumla - +1 yıl
2 yıllık bir ilişkimiz oldu, sevildiğimi değer ve saygıyı aşkı huzuru mutluluğu iliklerime kadar hissettirdi. Aslında çok çektirdim ona çokta yanlış yaptım. Sadece huzurluydum yanında aşık falan değildim. Aslında mutlu ettiği kadar da üzüyordu, egoist bir tipti beni sürekli ezmeye çalışıyordu meslekden dolayı. İstesem peşimde ne doktorlar polisler öğretmenler var gibisinden. Sonra belirli nedenlerden dolayı iletişimi kesti. Hafta sonları kafası güzel olunca yazıyordu 2 aydır hiç yazmıyor. Sanırım onda bitti bende başladı. Dönsün falan istemiyorum arada bir görsem yeterli. Sadece başkasıyla olma ihtimali beni çıldırtıyor nefes alamıyorum. Bu aşk mı? Gerçekten bu defa gitti mi? Yeni biri girdi mi hayatına? Canım acıyor umarım çok geçmeden bu yorumumu kahkaha atarak ne saçmalamışım diyerek okurum… 🖤 Aşk dolu günlerimiz olsun 🙏🏻
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. ooo tam bana göre bir soru Şu an bende aynı durumda gibiyim şöyle diyim tek başına atlatacaksan zamanla atlatırsın ilk sebgilimden ayrıldım 1 yılda anca toparladım ama o bana 2 yıl sonra döndü bilgin olsun şimdi avukat sevgilimden ayrıldım gibi tektaş yüzüğümde onda kaldı neyse onuda söyle diyim ondan daha iyisini buldum hemen ve Şu an pek birşey hissetmiyorum sana kalmıs
00 Yorumla- +1 yıl
bana göre önemli olan nasıl bir sevgilindi alışkanlık mıydı yoksa hala seviyormuydun bence önce bunu çöz eğer alışkanlıksa en fazla 3 4 ay sonra kendine gelmeye başlarsın ama aşıksan seviyorken ayrılmışsanız onun acısı 13 15 ay arası anca geçer oda acıya alışırsın artık ağlamazsın düşünmelerin azalır gelelim en önemli konuya senin yapıcağın en önemli ve ilk şey tüm birlikte çekinmiş olduğunuz fotoğrafları silmek ve alınan hediyeleri atmak olsun ne kadar ondan hatıra görmezsen o kadar çabuk unutursun onu ve aklında bulunsun tekrar barışırsanız aklında bir yerlerde hep tekrar gidermi diye sürekli teredütlü olucaksın
00 Yorumla - +1 yıl
Bir müddet kalpte derin acı yaratıyor. Sürekli onu hayal ediyorsun. Rüyalarımdan eksik olmuyordu. Sürekli rüyalarımda mutluyduk gülüp eğleniyorduk. Sonra daha iyisi geliyor ona olan sevgin yetiyor 😇 Ama yine de arada aklıma düşüyor ve rüyamda görüyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgili arkadaşım İnternete belki araştırıyorsun belki de burda sorununa çözüm bulmak için çaba sarfediyorsun. Peki neden başkası için acı çekiyorsun. Neden kendi kendine mutsuzlukla besleniyorsun. Şu hayatta yalan söylemeyen aldatmayan bizden ayrılmayan insan yok önce bunu kabul et sonrada öyle insanlardan kurtulduğunu için şükret. Hergün o güzel gülüşün ve kalbine kötü elektrikler verip aylarını yıllarını mutsuzlukla mı geçirecektin. Kendine gel ve dik dur hepimiz geçtik ilk de değilsin son da değil bu konuda için rahat olsun biraz sik dur ve kendine güven. Her gün içinden ben daha iyisine layığım beni daha güzel sevebilecek ve benimde iyi biriyle birlikte olucağıma inanıyorum de her gün inan acı da kalmıyor. Umudun her daim olsun.
00 Yorumla Kuzucugum inan unutamam dediğin herşey zaman içinde sen bile fark edemeden gidiyor, çok klasik bı sözdür ama bu sözün gerçekliğine çok inanıyorum , zaman geçtikçe acı vermeyecek , özellikle bir şeyler yapmana bile gerek yok, sadece takılı kalma hayat geçiyor kendine odaklan amaaan oda kimmiş
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet burada Girl Power aktif hale geliyor 💪🏻
Aldatan birini önemsemiyoruz çünkü öyle bir değer bile öylelerine çok fazla. Önümüze bakıp kendimizi hayatta nasıl gelişrtirebiliriz ona odaklanıyoruz. Ondan ayrıldın diye bu bir daha hayatında kimse olmayacak anlamına gelmiyor heralde değil mi 😉
Tabi başta zamana ihtiyacın olacak ama bu hayatın sonu değil kendini toparlayıp önüne bak kimmiş ki o senin üzülmeni hak edecek 🤔00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Bastırmaya gerek yok ki bastırılacak bir şey değil. Acıyı çekersin biter. Bir gün dersin ki iyi ki... Ben de 5 gündür çekiyorum. Çok seviyorum, ayrılamıyorum ama bu sefer karar verdim çünkü ayrılmadığım için toksik bir ilişkiye döndü ve olan bana oluyor hep. Cesaret edip ilermek gerek ne kadar seversek.
01 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunu yaşamış birisi olarak samimi bir şekilde söylüyorum senin ne hissettiğini anlayabiliyorum. Ve yaptığım hatalardan çıkardığım ders ise şuydu: Bir şey bittiğinde geçmişe dönüp dönüp sadece yaşadığın güzel anıları düşünüp orda takılı kalmak ve gerçeklere gözünü kapatmak. Bunu yapma. Gerçekler bazen çok acımasız olabilir ama onlar içi boş avutmalardan ve yalanlardan daha iyidir. Otur ve bir gün tarafsızca üçüncü kişi gözünden yaşadıklarını degerlendir. Mesela en yakın arkadaşın sana bunları anlatsa ne derdin? Bazen büyük resmi görmek için uzaktan bakmak yeterlidir. Ve kendine asla kızma, kendini suçlama. Çünkü bir insanın kendisine sırtını dönmesinden daha kötü bir şey yoktur dünyada. Kendinle ilgilen, spor yap, diziler izle, bir süre melankolik şarkılar dinlemeyi bırak. Bunları yaparsan onu 1 haftaya kalmadan bırakabileceğinden eminim. Unutma sen çok değerlisin. Annenin 9 ayda oluşturduğu kalbini bir şerefsiz için beş dakikada kırma. Değmez. ❤
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu süreci kolaylaştırıcak şeyler var tabi ki ancak yazarak yapılıcak şeyler değil. Deneyim sahibi birisi tarafından sürekli yönlendirilmen lazım
fig kişisel gelişim diye bir sayfa görmüştüm istersen oraya bakıver instagramda00 YorumlaO sana ihanet ediyor ve sen hâlâ onu düşünüyorsun öyle mi? O halde al eline bir çikolata kavanozu ve çok miktarda selpak mendil. Hem ağla hem çikolatanı ye. Aklıma başka bir öneri gelmedi yani ne diyeyim.
00 Yorumla- +1 yıl
Kanka çekeceğin acıyı bastırmak için benimle sanal sevgili olabilirsin böylelikle gün içersinde sürekli telde konuşup mesajlasirsak onu unutmuş olabilir bence güzel fikir çılgınlık yapıp bunu benle denemeye var mısın 😊☺️
00 Yorumla Başka birileriyle konus. Seni güzel mutlu hissettirenlerle konus. İlgi gördükce ona ihtiyacın kalmıcak
31 Yorumla- +1 yıl
Ben seviyordum ne oldu 1.5 ay sonra başka birini kaçırdı yaptığı itlikleri aklıma geldikçe şükrediyorum hatta bugün ağlayarak şükrettim Allahım bi pislikten kurtardın beni diye ve dalgasını bile geçiyorum enişteniz kız kaçırdı diye ana fazla dillendirmeye de gelmez.. kendini sev.. gerisi yalan seni seven seni elde etmek için her şeyi yapıyor emin ol sevmiyorsa eğer hiç bişey yapmıyor ama emin ol ki pişmanlığını görüceksin
17 Yorumla- +1 yıl
3 ay olduğu için çok çabuk unutursun sen hiç üzülme benim 1.5 ay olmuştu. Her yerden sil resim şu bu. Resim çiz ben koç burcuyum bana kitap okumak iyi geliyor
- +1 yıl
Sen kendini neden bu kadsr değersiz görüyorsun bundan başka yok mu
- +1 yıl
Tek bu mu var bu dünyada
- +1 yıl
🌍
- +1 yıl
Kendine değer ver sev kendini neler demiş sana senin ona ihtiyacın mı var sence
- +1 yıl
Hala neden dönmesini istiyorsun üstelik sen bunu istersen kovalarsan asla senin olmaz geri çek kendini
- +1 yıl
Çalış. Gününü doldur. Hogwarts revisited diye bir oyun var. Bu oyunla gerçek dünyadan kopabilirsin. Gayet güzel unutturuyor. Ya da hobilerinle ilgilen. Hayatındaki amaçlara odaklan. Sevdiğin ailen ve arkadaşlarına odaklan ve yani kısaca kendini yorabildiğin kadar yor ki. Günün sonunda bile o kişiye düşünmek zorunda kalma! Ve mis gibi uyku seni bekler. İşe yarıyor denedim.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence yeni birinden hoslanmali ve kendi fazla kaptirmadan onunla zaman gecirmelisin. Kendini geride tutarak eglenmelisin. Devaminda eger uygun birisi ise kendini kaptirirsin sonra bir bakmissin eskisi kalmamis unutulmus sende mutlu mesut bir hayat yasiyor olursun.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben acının üstüne giderek bastırırim. Hangi cafeyee gittik onunla oraya giderim hangi sokaktan geçtim oradan geçerim. En güzel. unutma yöntemi acının üstüne gitmek. Acıyı unutmak için başka insanlarla konuşmaya duygularıyla oynamaya gerek yok. Kendi acimi unutmak için başkasını kullanmam. Güçlü insan bunu yapmalı
00 Yorumla - +1 yıl
3 yıllık ilişkim geçen hafta bitti ve ben ne yaptım yemedim içmedim sigaraya bindim hep. En güzeli iyi ayrılmak iletişimi kesmedik ve ben onu istediğimde arayabiliyorum. Böyle olunca kolay atlatıyor çok kez ayrıldık hep ben kendimi yıprattim en güzeli bu hem peşinden koşması iyi olur engelleyince bir boka yaramıyor inan
00 Yorumla Tatlım hiç kimse için gerçekten değmez anlıyorum o kadar zaman beraber geçirdiğiniz için ilk zamanlar zor olabilir sanki yakın bir arkadaşını kaybetmiş gibi o yüzden sürekli gez dolaş aktivite bul kendine onu düşünecek vaktin olmasın ondan sonrası da alışıyorsun zaten o Kendisi kaybeder unutma o gider bu gelir o yüzden kendini üzme pozitif ol
00 Yorumla- +1 yıl
Yani seni ezik mezik görüyorsa ve sen ayrıldıysan bunda aşk acısı çekmemen gerekiyor ve bence en iyisini yapmışsın. Ben daha çok geceleri şarkımı açıp ağlayarak kendi acımı biraz olsun dindirip rahatlıyorum. Kendini mutlu eden şeylere vakit ayır ondan sonrası zaten gider bencee.
00 Yorumla - +1 yıl
Kendınde dıyosun ıhanete dayanamam ya dusun sana bunu yapan ıcın uzulmek de neyın neysı vallah bos ver uzulursun sonra unutursun uzuldugune pısman olursun ben kadınım de gucluyum de 5 kurusluk canım yok benım de nıye uzuluyum kı uzucu sarkular dınleme ona aıt ne var at baskasına ver farklı şeyler yap mesela 1 gununu sokak hayvanlarına ayır sevgılın gıbı hayvana degıl ama Bı gununu cıceklerere ayır bı gun gez arkadaslarunla ısdesen yaparsın uzulme 🙂
00 Yorumla - +1 yıl
Niye bastırıyosun ki bunu yaşaman lazım ne kadar üzülsende sonrasında baktığında ben neleri atlatmışım demelsin şu an atlattığını düşünsen yarın bi yerde patlak verir emin ol bi şekilde yaşarsın onu en iyisi hayatında başkası yokken yaşaman daha iyi yaşayıp bunun üstüne gelecekte gülmen gelecekte somurtmak yerine
00 Yorumla Vala 1 saat öncede benimki giti sebepsizce hemde Bayram mesajı atim takipten çıkar mis mal kafa takma diyecemde bende takıyorum tek diyecem yapacak bisi yok bi iş bul gir daha karşına neler kimler çıkar ayrıca çok bakımlı alımlı ol bu işe yarayacak 😉✌
00 YorumlaSen daha yolun basindan dönmüssün. 3 ay fazla
Bi süre degil. Kendimden biliyorum, sakin evde oturim falan deme. Olabildince disari cik veya ailenle cik ya da birseyler yap. Sakin bos durma kendini eve kapatma. Hiç olmazsa ne bilim temizlik falan yap yani sürekli birsey yaparsan aklin fazla oraya gitmez. Zamanla da zaten unutursun düsünmedikce diye düsünüyorum00 YorumlaBen bana ihanet eden için acı çekmezdim arkadaşımı bana ağır ihanet etdi hiç acısın çekmedim sende öyle yap. Onun için acı çekmene değmez sen acı çekerken o mutlu
00 Yorumla- +1 yıl
Bak bu konuda ben ustayım çok basit düşün bu zamana kadar ilişkilerimde hep ciddi ilişki olarak düşündüm ve bitti şu an 2 yıllık ilişkim var olaya basit bak sana birisi ihanet etmiş bunun gibi salak bı insanı düşünmekle kendine sadece hakaret edersin ve o insana değer vererek onunda orasını burasını kaldırılsın sadece o yüzden kendini düşün kendi hayatına bak direk bı kalemde sil kendine yeni uğraşlar bul boş kalma salak insan için kendini hzmeyi düşünmen bile cidden kendine çok büyük hakaret
00 Yorumla Sevgili için acı çekmek mi cidden çok saçma sana ihanet eden bi insan otursun kendi şerefsizliğinin acısını çeksin sen niye çekiyorsun? Veya da annen mi baban mı acı çekecek kadar kendini boşuna yıpratırsın hak etmeyen biri için üzülünce kendi canı sıkınca bi nevi kendine eziyet etmiş oluyorsun günah yapma sana iyi gelecek şeylere yönel dünya durmadı hayat dev ediyor
00 Yorumlakendine başka uğraşlar bul. Kafanı meşgul edecek başka şeyler. Düşünmene engel olacak herhangi bir şey olabilir ama geri dönme, eskisi gibi olmuyor hiçbir şey.
00 Yorumla- +1 yıl
Malesef nasıl unutacak sorusunu kendine bile yediremezsin kimse sana yardım edemez... unutulcak bisey değil hiç kolay değil seneler bile geçse kalbinde acısı kalır ama Çok seviyorsan asla bırakamzsn
00 Yorumla - +1 yıl
acıyı yaşa hafifletemezsin ama zamanla geçer bir hafta kendini eve kapat istersen ve cidden yaşa nasıl olması gerekiyosa çünkü bende beni aldatandan ayrıldım ve ne kadar partiye gitsem ne kadar dans etsem unutmam o kadar uzun sürdü hatta hemen kendimi yeni bir ilişkiye attım ve onu tam unutamadığımdan o ilişki bile boka sardı o yüzden acıyı yaşa zamanla geçer
00 Yorumla Bastirma duygularini bence. Aglayabildigim kadar agla, haykirabildigin kadar haykir ve yakin zamanda icindeki duyguyu oldur. Eger bastirirsan ilerde daha kotu olur isin icinden cikamazsin
00 Yorumlazamanla geçer ama hobilerine, işine/eğitimine ve arkadaşlarına zaman ayırırsan kafanı dağıtmış az da olsa bastırmış olursun
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kanka bastırma ciddi söylüyorum. Ben de bastırayım diye uğraştım tam hayatımı yoluna koyarken acısı çıkmaya başladı. Acını yaşa kankam bana kalırsa
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
3 aylık ilişki bitmiş değil başlayamamış ilişkidir. O kadar kısa süren bir şeyi unutamamak için kasman lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni terkeden için valla nosuma kendini yıpratma. Enerjini ailene sevdiklerine ver... oyun vs. oyna... degmez...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni biri ama gerçek olmak zorunda değil. Tom cruise sever misin the Last Samurai izle mesela mest ol
00 Yorumla- +1 yıl
Bunu bir süre çekeceksin mecbur şöyle unutursun diyenlere inanma bir süre başka sevgili yapma ara açılınca düşünmeye başla
00 Yorumla Kendine eskisinden daha fazla zaman ayırmaya çalış. Sosyal hayatında daha aktif ol. Umarım en kısa sürede atlatırsın 😔😔😔
00 YorumlaBurda takıl ben gece 3 4 de uyaniyodum ağlıyarak burda kafa dagitiyodum 10 ay oldu unuttum sayılır ztn sevgilisi var Şu an
00 Yorumla- +1 yıl
Bastıramazsın. Zamanla yok olacak birşeydir. Zaman herşeyin ilacıdır
16 Yorumla- +1 yıl
@dsyca sen unutmak istemediğin için unutamadın hala
- +1 yıl
@dsyca yapman gereken tek şey önüne bakmak olacak. Unutup önüne bakacaksın. Sen bir kadınsın. Gururunu hiç kimseye karşı düşürme bu kadar.
- +1 yıl
@dsyca onu hala takıyorsun sana böyle yapmasına rağmen. Pişman olmasını istiyorsun. Hiç takma. Sağlığını etkilemiş üzülüyorsun. Hislerin ön planda. Mantığını çalıştır. Güçlü ol
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende kısa süre önce ayrıldım ve aklıma bana yaptığı haksızlıklar geliyor. Sadece sinirleniyorum. Gözüm açılmış gibi. sanki biri bana onun için bağlama büyüsğ yaptıda şimdi büyü bpzulmuş gibi.
10 Yorumla 3 ay kısa bir süre çabuk bir şekilde unutursun seni ona hatırlatacak şeyleri sil zamanla gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Savaşma üzerine gittikce dahada can sıkar kafana göre takıl bir yerden sonra umrumda bile olmayacak
10 YorumlaGeçer geçer. 3 ay zaten. Pek değil. Hem aldattı seni. Unutma.
00 Yorumla- +1 yıl
Zihnini başa bir şeye vererek. Hobi/Yeni is vs. gibi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. İhanette aşk acısı yaşanmaz unut gitsin hain birinden kurtuldun en azından.
00 Yorumla- +1 yıl
Başka birini sev. O şekilde unutabilirsin.
Çivi çiviyi söker04 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü örnek oluyorsun burda okuyan çok inan var. Çivi çiviyi söker daha mı doğru yol. Daha kötüsüne gelirse bu ayrılıktan ne olucak? Lütfen daha mantıklı şeyler yazmalısınız
- +1 yıl
@yyyyyyndldk777_ Sana göre kötü örnek. Bu en hızlı unutma biçimidir. Bu anlattığım aşk acısına bilimsel yöntemdir. İnsan yemek yerken de istediği yemek gelmezse aynı beyindeki oda alarm verir. Aşk ile yemek duygusu aynı beyin odasındadır. beni eleştirdiğine göre daha iyisini biliyorsundur o zaman fikrini paylaşa bilirsin.
Bilmiyorsan vaktimi boşa harcama. - +1 yıl
😃 😃 😃 Bu kadar güçsüz olabilecek potansiyel var mı hala unutmak için başka birini falan. Her insan farklı formula tarzla bireyler yapıyor artık senin ki biraz geçti o yuzden çok güldüm kusura bakma sana 😃
- +1 yıl
@yyyyyyndldk777_ bir kadına kırıcı olmak yakışmıyor. Doğru hızlı başlayıp biten ilişkiler var ama konu ile bağlantı kuramadım. Ne için güldüğünüz düşündürücü.
Lütfen yorum yazmayın. Çıkmaz bir yola gidiyor konu.
Sana tavsiyede bulunamam! Erkek olsaydın bulunurdum! Çünkü kızlar takıntılı, atlatamıyorlar!
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler baska kadınlarda buluyo ya kendısını bazen erkeklerden tıksınmeye baslıyorum bılıyomusunuz nedenmı bısey oldugu an kendısını leş et usdune atıyor
- +1 yıl
@ozyıgıtler başka kadınlarda buluyor derken, kastettiğiniz sevgililik anlamındaysa eğer, zaten olması gereken o! Ama cinselliği kastediyorsanız, ona bir şey diyemem, haklısınız derim hatta.
Acı mı çekeeksin askjgdaskhjdhsja Ya kızım manyak mısın? neyin acısı. Reset at bitti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Film/Dizi izleyerek aklına gelmesini engelleyebilirsin. Bu sayede daha çabuk unutmuş olursun. Tecrübeyle sabit 😊
00 Yorumla- +1 yıl
Yeni bir aşka yelken aç canım.. panzehir gibi etkilidir
00 Yorumla - +1 yıl
Hemen yenisi bularak, yanlız kalırsan zor olur hep özlersin
00 Yorumla O acılar ruhumuzu pişiriyor o yüzden kaçamazsın ama yaşayıp bitirir yoluna bakabilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
Kalbini değil zihnini dinle mantıklı düşün ve ona göre hayatını şekillendir o hiç olmamış gibi davran kendini sev kendine değer ver çünkü o sevdiğin ama hayatında olmayan erkekten daha çok erkek var yenisi gelir dert değil 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (122)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden ayrıldım, çekeceğim aşk acısını nasıl bastırabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapılan araştırmalara göre, romantik ilişkilerin bitmesi ile beyinde gerçekleşen değişikliklerin madde bağımlılarının kokain ya da uyuşturucu gibi maddeleri bıraktıktan sonra beyinlerinde gerçekleşen değişiklik ve etkinleşen mekanizmalarla aynı olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda kişi eski partnerini mükemmel olarak görmeye çok meyilli olduğu için yapılan hataları görmezden geliyor, hatıraları çarpıtıyor. Bu durum ise eskiyi unutmayı ve yeni birini hayatına almayı oldukça zorlaştırıyor.
Yapmamız gereken en önemli şeylerden biri düşüncelerimizin ne kadar dengeli ve gerçekçi olduğunu görmektir. Örneğin harika vakit geçirdiğiniz bir tatil anınız aklınıza geliyor ve sizi üzüyorsa aynı zamanda sizi ciddi anlamda üzen bir anınızı da gözünüzde canlandırmanız gerekir. Bu daha objektif bir bakış açısı ile sizi sakinleştirmekte etkili olacaktır. İlişkinizin neden bittiğine dair bir liste düzenleyip karmaşık duygularınızı somutlaştırabilirsiniz.
Peki daha hızlı nasıl iyileşebilirsiniz?
Sağlıcakla kalın.
Psikolog Başak Artuç
Okumuş insanın hali bir başka oluyor. Şimdi gelde etkilenme bu hanımefendiden.
@IloveYouTESLA bunları okumadan da bilmek mümkün :D beynin çalıyorsa
@MyMavis kıskandın mı kro