AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
3 aylık bir ilişkiyse ve ihanet ettiyse acımasız olup unutmak zorundasın. meşgul olabileceğin şeyler yap kızlarla dışarı çık takıl, müzik dinle, oyun oyna ya hobin varsa falan düşüncelerden seni uzak tutacak şeylere odaklanmanı öneririm
Gerçekten çok zor bir şey ben 1 yıl önce ayrılmıştım atlatana kadar bir sürü şey yaşadım ama şunu öğrendim elin oğlu İçin hiç bir boka değmiyor gerçekten kimse için kendini mahvetme o seni kaybetti boşver
Ne zaman ayrildiniz?
Sunu belirteyim tekrar birlikte olma ihtimaliniz yuksek yeni ayrildiysaniz, ama bunu umut edip yasamina devam etme.
Kendine vakit ayir, uzan muzik dinle, daha onemli konulari dusun ve aklindaki yerini azaltmaya bak
Ilerleyen zamanda gūlúmseyerek hatirlayacaksín biraraz zaman ister
3 tane mum yakıyosun geceleri. Yarıya kadar yandığında '' lütfen duman ruhu aşk acımı dindir deyip söndürüyosun. 3 gece boyunca tekrarlıyosun sonra geçiyo.
her yerden çıkar onu nuamrasinj sil onun tanıdıklarınınkinide ayni şekilde sonra aklıni ona vermemeye çalış. Çık gez akradaslarinla her gün bir aktivite yap ki kaçan dağılır
Hemen kolay silinmiyor zamana bırakacaksın düşünmeyeceksin hatırlamayacaksın yani gez tatil yap bir şeyler ile uğraş kafan dağılacak ve hatırlamayacaksın sonra gülüp gececeksin
Bak şimdi çikolataları yig önüne bı dram filmi aç sabaha kadar ağla sabah gözlerin agrayacak öğlene doğru geçer ve ben niye üzüldüm düşüncesi gelecek aklına ve gececek
Geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmedi ki, buda geçer deli divane gönlüm aşk'la sezen Aksu'nun bu şarkısını dinledikçe eminim unutucaksınız
Bizim 2 ay oldu az once agladim dogum gnum bide bgun kutlamadi ben yalpalayarak dik bir sekilde yruyorum istersen arkadas olalim kor topal yeni bir civi bulana kadar destek olalim birbirimize
Benim 3 senelik ilişkim bitti 1 defa bile ağlamadım gamsiz ol kendine bak ben8 haketmiyordu zaten de gez toz yemek yap birşeylerle ilgilen
Nasmaz kıl
Oruç tut
Haca git
Kelimeyi şadett
Allah iman et
Bak gör aşk meşk ne ya:)
Bu mu onerin
Evet
ben 4 yıllık ilişkimi bitirdim ve alışmaya çalışıyorum hatta alıştım bile illa ki alışırsın takma çok
Düşünmeye fırsat verme kendine hep kafanı başka şeylerle meşgul et o hiç var olmamış gibi yap hobim olabilir mesela zevk alacağın
Başka hobiler edinerek kafanı başka işlerle meşgul ederek onunla yaptığın aktiviteleri artık yapmayarak
boşver onu ihanet eden acı çeksin sen değil git ailenle arkadaşlarınla takıl yalnız kalmamaya çalış gerekirse kankanla uyu unutursun kısa sürede
Aci cekmemeye calisma tam tersi abarta abarta yaşa ve unutup gidersin arada aklina gelir küçük capli üzüntü ve kurtulursun
asla bastırma dibine kadar yaşa çünkü insan bastırmaya çalıştığı duygunun esiri oluyor en fazla ne kadar üzülebilirsin ki bir süre sonra alışıcaksın
başka insanlarla flörtleşebilir arkadaş olarak konuşabilirsin onlarla konuşunca illa az da olsa unutma şansın olur
Gerçekten sevmemiş demek ki ilgini çekecek şeyleri yap mutlu ol ve Unutursun böylece
Aklına getirmeyerek tabii ki. Enerjini ne kadar yüksek tutarsan o kadar kolay olur. Ayrıca unutulmayacak hiç bişey ve hiç kimse yoktur net.
Böyle bagımlı olma unut mutlaka bir şekilde benim eski sevgilim başka biri yüzünden kendini tavana asmış cesedini sonradan bulmuşlar falan çok fenaydı
Onun kötü yönlerini düşünüp zamanında sana hoş gelen jestlerini kendi kafanda küçümsemeyi ve daime ondan daha iyilerinin olduğunu hatırlamayı dene
Daha çok arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalmamaya çalış kafanı sürekli meşgul et dizi izle komik videolara bak
Sana ilgi duyan ve sadık biri bularak sohbet ederek
Istemiyorum
Bu süreçte sana yardımcı olurum
Zıkkımın kökü beter ol
Emrecan404 bir çok abaza gördüm senin gibisini ilk defa gördüm kardes🤣
@DoğukanRedline 14 sene oldu naber
Velet
@DoğukanRedline ozaman sevgilini verde abazaligimi gidersin 😄😄
Acı çekmek mi. Sukrederim kurtulduguma. Hemde ihanet etmisssss..
ask acisi diye bisi yok aslinda ac ocagin altini koy elini gor bak aci neymis
Sevgisiz aşksız yaşarsın ama onursuz yaşayamazsin gardesssss
Gotumun kenari de gitsin o bile su an hayatini yasiyordur sen de yaşa takma
ben de ayrıldım ve bastırmak zor sadece karar verdiysen arkasında dur
Ölücez o seni hatırlamıcak sen onu hatırlamıcan ucuz kız şeylerini git yaz güzelce halledin
açıkçası kolayca bastıramazsın bunu anca zaman iyileştirebilir ama ne zaman olduğunu da bilemezsin..
onu düşünmemek ve takip etmemekle başlaya bilirsin sonra zamanla unutuyorsun
yeni hobiler edinerek bu durumu atlatabilirsin. hayatta hiç yapmadığın şeyleri yapmayı denemelisin
Madem aşk acısı cekicwn cok özel durum yoksa neden ayrılıyorsun ki 🤔
Amaannn başka erkek mi yok ondan kat kat daha iyisi vardır demekki kısmet değilmiş o
Çekmeden bitmez bacım Allah kolaylık versin şimdiden
Kafana getirmemeye çalış ve sürekli bi işle meşgul ol
Mutlu olmaya odaklan ve cevrendeki yeni insanları tanimaya basla yarana merhem gelicektir:)
Seni aldatmış birde aşk açısımı çekcen tuhaf ihanetin aşk acısı olmaz kendi yoluna bak
3 kırmızı Tuborg moda sahil arabesk=tüm dertlere son 🤣
😂😂😂😂😂
Öyle degilmi kardeş yaa🤣
Denendi fakat ağrı kesici gibidir. Amaç iyileştirmek...
Ben sana bı taktik vereyimmi
Eglenebilecegin kişileri seç hergun biseyler yap veya yeni birisini bul
Ne demişler yeni eskiyi siler 🤷♂️🤷♂️
Yen bulmak çok kolay ama sıfırdan başlamak çok zor bir şey. Anlayamazsın
Niye anlayamıyorum ya bende yaşadım yok unutamam yok çok seviyorum yok şu yok bu bunlar hikayeeeee
:D Hikaye mi tamam. Elbette zamanla unutulur ama senin dediğin gibi değil. Zaman her şeyin ilacıdır.
Sen beklemeye devam et ozaman 🤣
kafanı dağıtacak başka şeyler bul, başka insanlarla tanış
İşin gücün yok mu işine ver kendini hayatının merkeziymis gibi neden davranıyorsun
eskort ol. ben evlenmeden once aşk acımı oyle atlqttim. kocamla da o yolla tanıştık 😊
Yuh mikrop😄
Allah'a sığın yemin ederim aşırı faydalı oluyor bide unutmak amaçlı roman oku
kanka zamanla ama cok zor baslari iki ay oldu hala bastiramiyorum
Hemen başkalarıyla takılarak, böyle ONS kafasına girersen emin ol hızlıca unutursun, deneyimle sabit
Vay be 3 aylık birliktelik var ve buna aşk diyorsunuz öyle mi
Aşk olması için kaç yüzyıl lazım?
keşke yıl bile olsaymış. Aşk dediğin şeyin adı heves
1 ay olmak üzere ayrılığım zamanla alışıyorsun hatta yenilerini arıyorsun :D
Yeni bir sevgili yap hemen
İşte aradığım yorum :)
Kendine işkence yapıyorsun sadece
Gece tantuni ayran söyleyerek :)
Hayat boş eğlen coş 😂
Gez, toz, eğlen
Hayalhanem izleyerek :)
Bastırma, bastırırsan daha da zorlanırsın.
sohebtbederek baskasiyal
Hafifçe ortaya doğru baskı yap.
Tabii ki yeni birisini bularak yok mu birisi
Başka şeylerle meşgul olarak