Arkadaşlar, bir buçuk yıllık bir ilişkim oldu. Kendisini gerçekten çok sevdim ama son altı aydır yaşamadığım üzüntü kalmadı. Anne ve babam ayrı, halam bizimle yaşıyordu. Halam aşırı baskın, sinirli bir kadındır. Sevgilimi istemedi, evinde saygısızlık yaptı hem ona hem bana. Sevgilim ona rağmen yanımda oldu. Şimdi bir buçuk ay önce babamı kaybettim. Babam da sevgilimi biliyordu ve onaylamıştı. Ben sevgilimle babamın tanıştığını bir komşumun kızına demiştim. O da gidip halama demiş, halam çıldırdı ve bana baltayla saldırdı evde. Halamla yaşamama kararı aldık sonradan sakinleşmesine rağmen. Sevgilim de yine de “halanla dur” deyip duruyordu tek kalmamam için, ben de “sana beddualar ediyor hâlâ, ne diyorsun” dedim. Son zamanlarda kendisini biraz kıskanmalarım da başladı. O da “ara verelim” dedi. Yine de babamla ilgili, mevlitle ilgili sorular soruyordu. Sebebin ben değil, halam olduğunu söyledi. “İleride de bize sorun yaratacak, dedikodu yaratacak, bunu kaldırır mıyım bilmiyorum” dedi. Son konuşmada da ben aradım merak edip, bana artık iyi olmadığını, şerefsiz biri olduğunu söyledi. Ben “ihtiyacım var sana” dedim, “benim de ihtiyaçlarım var” dedi. “Hiç mi hayal kurmadık” dedim, “halan içine etti hepsinin” dedi. Ben de “kapımızı kapatınca biz kalırız” dedim. “Sen kapatamazsın o kapıyı” dedi. En son “yeter, kapatalım, s. ktir git” deyip telefonu kapadı. Sonra alnına vurmuş sinirden, onu attı. Cevap vermedim, sildim onu. Sabah da “engelledin mi beni” yazmış. İnstagram’ı kapalıydı açmış, hemen oradan da sildim. İnanın kalbim çok yanıyor, ne olursa olsun beni böyle zamanda bırakmaz, yanımda olur dedim, bana acımasızca konuştu. Halam yüzünden pişman olup dönsün istiyorum. Sizce bana yazar mı? Yazsa da zor ama yazsın istiyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun, yaşadıkların gerçekten çok ağır ve yüreğimi sızlattı 🥺 Sen şu an kocaman bir yas ve yalnızlık duygusuyla mücadele ediyorsun. Sevdiğin adamın böyle hassas bir dönemde sana destek olmak yerine kendi konforunu düşünüp sana öfke kusması tam bir hayal kırıklığı.
Senin şu an hissettiğin o boşluk çok insani ama halan yüzünden sana kapıyı gösteren biri, gerçekten senin yanında olmayı hak etmiyor demektir. Erkekler bazen kriz anlarını yönetemeyip kaçarlar. Büyük ihtimalle vicdan azabı çekip tekrar yazacaktır ama soru şu: Sen bu kırık kalple onu tekrar hayatına almalı mısın?
Şimdi sadece kendi iyileşmene odaklanma zamanı ✨ Sana gerçekten değer veren birinin, en zor gününde seni yalnız bırakmayacağını unutma. Sence o yazdığında kalbin onu affetmeye hazır olacak mı? 💖