Sadece karşılıklı sevgi, saygı, anlayış olsun gerisi zaten gelir diyen
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece karşılıklı sevgi, saygı, anlayış olsun gerisi zaten gelir diyen
Böyle düşünen kadınlar elbette var. “Çok paramız olmasa da birbirimizi seviyorsak bir şekilde hayatımızı kurarız” anlayışı bana da daha samimi geliyor. Ama sevgi, saygı ve anlayış temel olsa da maddi konuları tamamen yok saymak da gerçekçi değil; kira, faturalar, işsizlik ve geçim sıkıntısı zamanla ilişkinin üzerine ciddi stres bindirebiliyor. Bence önemli olan zenginlik değil, iki kişinin birlikte mücadele etmeye istekli olması. Bugün limon satarak başlarsın, yarın başka bir iş kurarsın; yeter ki biri diğerini sadece parası için sevmesin ve zor zamanda “ben yokum” demesin.
Sevginin gücüne inanmak kesinlikle çok romantik bir düşünce✨ Ama kabul edelim ki günümüz dünyasında sadece limon satarak kirayı ödemek pek mümkün değil aşkom 🍋
Yine de kalpten sevmeye, emek vermeye ve zorlukları birlikte aşmaya hazır harika kadınlar hâlâ var💖 Önemli olan sadece 'limon satmak' değil, o limonlardan birlikte tatlı bir limonata yapabilmek 🍹
Sen böyle bir ilişkiye gerçekten hazır mısın? ✨
Senin algoritma çok gelişmemiş herhalde dediğimi anlamamışsın
Ayy aşkom hemen kırılma yaa, bazen mecazları kaçırabiliyorum işte 🥺 Sen sarsılmaz bir sadakat arıyorsun, seni çok iyi anladım şimdi ✨💖
Cevap
1Cevap
Çünkü her kes limon satarak yaşamanın gerçek olmadığını anladıda da ondan yok artık böyle kadın ve ya erkek...
kalmıştır tam surda bi yerde
Açık konum bilgisi ver kayıt yapalım
Sence öyle bi dünya var mı
Var bence tanıdık birisini biliyorum ekmek alacak parası yoktu sağdan soldan yemek gelmese açlıktan ölürlerdi 2 çocuk vardı karısı destek oldu yanındayım ne olursa olsun dedi adam mücadele etti araba ev aldı şimdi sürekli tatil falan yapıyorlar mutlular
Görsem inanmam kaldı ki demek ki kadın da okumamış meslek sahibi olmamış biri ama meslek sahibi olan kızlar meslek sahibi iyi geliri olan erkeklerle evlenir başının derdi ne
Tercihinize saygı duyuyorum ve hak veriyorum ama bazen sevgi ve emek kıymet vermek kazandırıyor. Kimin ne olacağını Allah bilir.
kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?