Kız arkadaşım tesettürlü ve biz brlkte olduk biraz uzun lütfn okuyun?

Bir kaç kez bu böyle oldu aslında istemiyordu ben çok ısrar ettim sonra evlenmekten vazgeçtiğimi söyledim ona ayrıldı benden ama ben vagecemedim aradım sevdiğimi ayrı yapamadıģımı söyledim evlilik de bana göre değil ama dedim sevgine inanmıyorum dedi bi kac hafta konuşmadık sonra ben özürdiledim falan yeniden barıştık bana bidaha asla evlilikten bahsetmedi ama sevgiliydik buluşmak istemediğini söyledi ona dokunmayacağımı sadece görmek istediğimi söyledim inandı geldi ama onu görünce dayanamadım ilk biraz istemedi ama oda sonra karşı koyamadı yine brlkte olduk sonra bigün gene buluşalım dedim istemiyorum dokunmayacağım diyosun ama sözünde durmuyosun dedi söz verdim yeminettim bu sefer sonra yine geldi yanıma yine istemedi direndi ama ben gene dayanamadım sonra kızdı bağırdı çağardı gitti bir iki hafta soğuk umursamaz cevaplar verdi bana 2 hafta sonra birden girdim heryerden engellemiş engelleyiş o engelleyiş tam 6 ay oldu kaldırmıyor bişekilde yazıyorum arkadaşlarımdan falan ama istemiyor bende her şey bitti senin gibi pislikle yaşadığım her şey için kendimden iğreniyorum falan diyor ne yapmam gerekiyor barışmak istiyorum evlenmek istemiyorum ama hayatımdan da çıksın istemiyorum siz olsanız evlenmekten yollu gözüyle bakıp vazgecermiydiniz böyle bi kızdan hatanın büyüğü kimde aklımdan çıkaramıyorum onu napıcam?

Kız arkadaşım tesettürlü ve biz brlkte olduk biraz uzun lütfn okuyun?