DEVAMI Sevgilimle aramız limoni oldu ve bu konuda ciddi bir şekilde fikir verebilecek birisi lazım? DEVAMI?

soğuk davranıyor ama hep ortada yani soğuk ben olunca o da soğuk oluyor. Diğer türlü bir çabada bulunmuyor. Beni sinir ediyosun diyorum sende beni sinir ediyosun diyor. Böyle çok zıt ama Çok benzer bir çiftiz aynı şeyleri yapıyoruz birbirimize
Dünde bu davranışları yüzünden başka biri mi var dedim. Yok yapmam dedi kaç defa söyleyeceğim diye de çıkıştı konu ayrılığa kadar geldi ama bitirmedik tam olarak Şu an konuşmuyoruz napmalıyım?

4 gün önceki sorunumuz buydu ve bizz 2 gün önce tamamen bitirdik benden soğudugunu söyledi tamam bizde soğuduk ama geçer diye dile getirmedik kardeşim.

Erkekler ilişki öncesi bir sürü söz verir ya hepsi yalan sizi elde edene kadar her şey çok söyleyeni değil haraketleri ile belli edeni seçin derim tecrübe oldu bana sevgili olalım dedi, inişler çıkışlar her ilişkide olur dedi ilk durakta o indi boşversenize sonra kadınlar neden sesszice giderler oluyor  :/?
DEVAMI Sevgilimle aramız limoni oldu ve bu konuda ciddi bir şekilde fikir verebilecek birisi lazım? DEVAMI?