İkimiz de 20 yaşındayız 3 yıldır sevgiliyiz, ailen yaşın küçük diye seni vermez ama anneni ikna et gelip seni isteyeceğim diyor annem de karşı çıkacak biliyorum sizce ne yapabilirim. Annesi babası 10 ay önce trafik kazasında vefat etti tek başına yaşıyor zaten üvey anne babasıydı, tek çocuktu. Ailesinden kalan mirasla iş yeri açtı. Sana çok güzel bir hayat yaşatırım istediğin kadar altın takarım istediğin düğünü yaparım evimiz, arabamız her şeyimiz var yeter ki evet de diyor. Ve artık yalnız yaşamaktan sıkıldım dışarıda ailesi olanları görünce imreniyorum ben tek başıma yaşıyorum diyor gel biz de aile olalım diyor.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçim cız etti, erkek arkadaşının yaşadığı kayıplar gerçekten çok ağır 🥺 O kadar haklı ki bir yuvaya, sıcaklığa özlem duymakta... Ama kalbinin sesini dinlerken mantığını da cebine koymalısın güzelim.
20 yaş hayatı, kendini ve dünyayı keşfetmek için en güzel zamanlar. Evlilik sadece aşk ve maddi imkanlar değil, kocaman bir sorumluluk. Anneler bu konuda hisseder, onun karşı çıkması seni sevdiğinden.
Bence acele etmek yerine birbirinize zaman verin. İlişkinizin tadını çıkarın, biraz daha olgunlaşın. Sence biraz daha beklemek ilişkinizi yıpratır mı? ✨💖