Platoniğim, aşkım var ne yapacağım bilmiyorum bizimki imkansız ama onu uzaktan izlemek beni çok üzüyor napmalıyım mecbur olarak onu görüyorum bırakmak kolay da değil bu arada o bilmiyor sensizlikle ben izliyorum onu
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Platoniğim, aşkım var ne yapacağım bilmiyorum bizimki imkansız ama onu uzaktan izlemek beni çok üzüyor napmalıyım mecbur olarak onu görüyorum bırakmak kolay da değil bu arada o bilmiyor sensizlikle ben izliyorum onu
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Platonik aşk insanı gerçekten yorabiliyor, özellikle de onu sürekli görmek zorundaysan. Ama uzaktan izlemeye devam etmek duyguyu daha da canlı tutabilir. Mümkün olduğunca kendine mesafe koy, onu idealize etmek yerine gerçek haliyle görmeye çalış ve hayatını başka şeylerle doldur. Karşılık vermeyeceğini biliyorsan, umutla beklemek yerine yavaş yavaş kendini ondan çekmek en sağlıklısı.
Peki nasil çekerim kendimi ondan
En fazla red edilirsin hayatına bakarsın böyle bir umut kendine yazık edersin ya da bir şekilde unutacaksın
E ya diğerlerine anlatıp dalga gecerse falan ve ben onu her gordugumde o sözleri kafamda yankilanacak
İyide 1 taraf madrid diğer taraf Mardin yani imkansız yani bence Allah dışında kimse sağlayamaz
Ya geçmezse benim bu olaylar üzerinden 2 3 ay geçti ama hala onu seviyorum hayaller kuruyorum ve artıda ve yakın bi zamanda onu daha sık görücem
Ya zaten sevgilisi var %90
Sen iyi birisin teşekkür ederim
Bu denlice cesaretsiz bir kız bırakta ulaşamasın sevdiğine.
Objektifim ben sen ise 1 aptal
yapma etme ya gidip söyle sadece %99 kabul edecek bana inan
Etmez etmicek daha iyileri var çevresinde benden
kendini neden ezikliyorsun? özsaygın mı yok? saçmalamayı bırak ve git söyle.
Hayır sadece objektifim iyi yönlerimin azda olsa olduğunu düşünüyorum
eğer fırlama veya “hafif keko” bi erkek değilse reddetmez ya kendini bu kadar düşük görme kendini benzerini yaşamıştım bana platonik olduğunu öğrenmiştim bi kızın (kızla arkadaşının arası bozuldu diye gelip bana anlatmıştı) sonrasında da kızla sevgili olmuştum çevremde bazıları hadsizce kızla olan uyumumu eleştirmeye kalkmıştı falan ama günün sonunda benim mutluluğum daha önemli. söylememek çok daha zordur lisede platonik kaldığım da olmuştu ordan biliyorum
Peki tecrüben nasıldı lisede dedin ya ne yapmıştın o ne yapmisti
hangisini soruyorsun benim platonik kalmamı mı bana platonik kalınmasını mı
Senin o kıza platonik olman
hiçbir şey olmadı 9. sınıftaydım yan sınıftaydı çok hoşlanıyodum ama bi türlü cesaret edip karşısına çıkıp söyleyemiyodum “liseye yeni geçmişiz red yesem adım çıkar mı, yayılır mı” tarzında triplere giriyodum looksmatch olarak da uymuyorduk kiz bariz sekilde benden ondeydi falan sonuc olarak 1 sene boyle ezik sekilde gecti sonra unuttum 10. sinifta baskasinin benden hoslandigini bi sekilde ogrenince ona gittim yani
Anladım saol
sonuc olarak kararin ne sorabilir miyim
Yok ya tip olarak denk değiliz unutmakta istemiyorum zamana birakcam hayallerimde var şu an ama bilmiyorum hayırlısı olsun
peki
Kendine işkence etmektense gerçek biseyler yasa
Ama ben onu istiyorum
İmkansiz diyosun
tanisma vs varmiydi size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?