Beyler yardım edın?

bır kız vardı 5 sene önce hem benim surekli mal götürüp getirdiğim yerden bır kız, instagramını buldum yazdım kıza.

kızda*efendim" gibisinden cevap verdi çıkma teklifi ettim. küf#r etti engelledi.

o öyle yapınca fake hesaplardan c7... sel konular açmaya başladım. Telefon numarasını buldum (o zaman okuyordu sınıf gruplarına sızdım bir tanıdıgın sayesinde numarasını aldım oradan.

sonra ben bunu 3 sene boyunca hep farklı numaralar hesaplarsan yazdım aradım.

çok hırslanmıştım kızmayın bana ama ç0 1st1yordum onu.

tabı o zaman bu kızın sevdiği birisi vardı ayrılmışlardı ama gerı barışmadan almak istedim kızı.

neyse bu kız en son babasına şikayet etmiş beni.

babası da emekli başçavuş. Aradı benı tehdit ettı kızın abisiyle beraber sıkıştırdılar benı. abileri öldürmekle tehdit etti benı.

ama bende kafam biraz sarhoştu, bacınızı kar1mm yapacam vs... agır konuştum baska ne dedım hatırlamıyorum...

sonra oldu bitti ben bıdaha garusmedım. geçen bırlac gün önce yine onun oraya mal götürdüm gördüm bu kızı ama çok güzelleşmiş. Nişanlanmış ama.

yazdım buna yine buda herhalde tanımış nişanlısına söyledi. nilsnlısı da bana yazdı.

Kavga ettık baya. Sonra benim memleketımde tanıdıkları varmıs nişanlısının bıraz elı kolan olan biriymiş evıme birkaç kişi yollayıp babama ogluna sahip cıksın gibi tehditler etmiş.

babam da evden kovdu beni 10 gündür eve gidemiyorum.

napıcam bilmiyorum onları şikayet etsem polise bı sonuc alır mıyım.

(ben çok ağır c7... sel seylerde bulundum)

Beyler yardım edın?