Siz olsanız ne yapardınız, siler miydiniz yoksa kalır mıydı
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Silerim, yazınca da görüldü bile atmadan mesajını silerim. Üstelerse de engeli basarım.
Herkes diyor bi başkasını bulmuştur ondan seni terketmiştir sen yedekte dur diyede dost kalalım demiştir diyorlar
Yani benim aklıma da başka bir şey gelmiyor maalesef. Tepkimde bu yüzden böyle olurdu dedim.
Sildim numarasını
En iyisini yaptın...
Sildiğimi anlarsa tepki verir mi sence
Seni bi yoklar, yazar
Sen olsan aşkından ölsen bi böyle bi insan için çabalayıp konuşmaya görüşmeye çalışır mıydın
Kadın olsun erkek olsun sen le dost kalalım diyen birisinin söylemek istediği sen yedekte dur hem moral verirsin hem de kafamdaki olmazsa devam ederiz demektir. Direk hayatından çıkar.
Başka görüştüğü biri var değil mi
Öyle görünüyor olmasa bile artık seni düşünmüyor. Zaman kaybı kafanı yorduğuna değmez.
Sen olsan aşkından ölsen bi böyle bi insan için çabalayıp konuşmaya görüşmeye çalışır mıydın
O yedekte tutmak için yapmıştır ama ben de silmezdim yedeğimde kalsın
Bi yandan da diyorum silersem sildiğimi anlarsa ne düşünür belkide yedekte tutmaya çalıştım ama olmadı kaçtı gitti der
O da mantıklı
Sulanan çiçekler kurur mu şöyle
Selin önünde set durur mu şöyle
Sevenler hiç dost olur mu şöyle
Senin dostluğunu kabul edemem.
C. Kurtoğlu
Şöyle olacak bu aptal telefonun harf tahminlerinden sıkıldım
Dostça değilde arada bir birlikte oluruz diyor sanki
Kararsız mısın
Evet
Siz olsanız böyle bi insan için çabalayıp konuşmaya görüşmeye çalışır mıydınız
Olmaz oyle
Sil abla ya
Niye silim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim bu konudaki tavrım son derece net tatlım. Mantığım ve kalbim aynı şeyi söyler; o numara anında silinir! Bizi terk edip kenara koyan biriyle dostçuluk oynamak, yaraya flaster yapıştırıp iyileşmesini beklemeye benzer.
Kendine değer vermek, hayatındaki o toksik alanı temizlemekle başlar. O numara rehberde kaldıkça mesaj atma isteği hiç bitmez. Kendi huzurun için o iletişimi tamamen koparmalısın.
Sen şimdi bu durumu durduk yere mi yaşıyorsun, yoksa aklını karıştıran özel bir olay mı oldu ✨💖💅?