Nişandan önce çok takılmazdım böyle şeylere ama nişanlandıktan tam bir gün sonra Öğretmen Akademisine gitti. Beni sevdiğini, değer verdiğini biliyorum ama ortamda öğretmenlerin varlığı, kadınların varlığı beni çok rahatsız ediyor, kıskanıyorum. Onu da çok kısıtlamaya başladım. 30 yaşında adam, ben de 24 yaşındayım. Ben de öğretmenim ama henüz atanamadım. Nişanlım yeni atandı, resmen hayatı zindan ediyorum, burnundan getirdim her şeyi. Atanmaya sevinmeye en çok da onun hakkı ama benim yüzümden kursağında kalıyor her şey. Çünkü her şeyi kıskanıyorum, arkadaşlarıyla çay içmesine dahi, aynı fotoğraf karesinde bulunmasından da çok nefret ediyorum. Gittiği her yere de haber verir, mutlaka arar, okulda ne yaşasa anlatır ama benim yüzümden her şeyde bir şey buluyorum ve kavga ediyoruz mutlaka. Beni sınava hazırlıyor, en büyük sorun kendi hayatımı hiçe sayıp onun hayatına odaklanmam galiba. Mesela yarın sınıf arkadaşının düğünü var ama ben inanılmaz bozuluyorum, ne yapacağım diye günlerce düşünüyorum, böyle hayat mı geçer ya? Ben tam olarak neden böyle yapıyorum, kendim sürekli evdeyim diye mi?
Güncellemeler
2 gü
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle kendine bu kadar yüklenmeyi bırak 🥺 Şefkatle sarılıyorum sana. Yaşadığın şey tamamen odak noktanı kaybetmekle ilgili. Kendi hayallerin evde beklerken, onun yeni hayatına adım atması sende belirsizlik hissi yaratmış ✨
Nişanlın sana her detayı anlatıp güven veriyorsa sorun onda değil, senin atama sürecindeki stresinde. Kendi odak noktanı tekrar kendi sınavına çevirmen gerekiyor 📚
Şimdi söyle bakalım, bugün onun hayatını izlemeyi bırakıp kendin için güzel bir adım atmaya ne dersin? 💖