Ya bizim eve kahvaltıya anne kuzenim ve arkadaşları geldi, kapıyı ben açtım, ikisi akrabamdı, biri onların arkadaşı, ben de çocuk elini uzatınca sıktım falan, diğeriyle tokalaştım, şimdi kendimi kötü hissediyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Bir kadına el uzatılması bence doğru değil zaten o isterse uzatır sen de istersen sıkarsın. Olan olmuş tövbe et, bir daha ki sefere elini göğsüne götürürsün
Yani benim suçum neydi bir tanesiyle anne babamız kuzen o kafasını uzattı diğeri arkadasiydi o da elini uzatınca bir şey yapamadım şimdi ben namussuz mu oluyorum
Hayır o an panik ve baskı ile yapılmış bir şey. Eğer yapabilirsen dini açıdan tokalaşmamam daha doğru diyebilirsin. Hem onlar yanlış anlamaz
Anormal. İş hayatında da el sıkışma oluyor normal bir şey bu
Abartmiyor musun sence biraz , elini çamaşır suyuyla yıla istersen
Abartıyorum. sanirim ya bilmiyorum başka bir erkeğe yanlislika degsem kötü hissederim
Böyle bir suçu nasıl işlersin evet baya kötü hissetmen lazım
Abartıyorum farkındayım ama yorumlarda biri bana resmen esc muammelesi yapti
Baski altinda buyumussin ondandir
Evet çok hem de
Rahat ol biraz ilerde esinle cinsellik yasarken bile sucluluk hissedersin bu gidişle kendini koru ama cokda kasma
Gitti bekaret desene
Elini uzatan karşı cinsten de olsa kalbini kırmamak daha iyi. birsey olmaz
Elini yıka
Malmisin ne var bunda
Tövbe et geçer.
Abartma
Bu beni kötü bir kız yapmaz değil mi
Cook bos dusunuyorsun
Türbanlı mısın
Yoo değilim
Belinden tutup içerde öpmeye devam ederdim ben olsaydım
İşte her erkeği kendin gibi sapık görüyorsun da oysa onlar gayet normal bir şekilde iyi bir niyetle selamladılar beni
Sapık değilim o kadar canım istedi ki böyle yazınca sen
Be yazmisim ya ben tövbe tövbe sadece biraz takintiliyim bu konularda
Etkilendim bilmiyorum yaşın kaç
Güzelim
Müsait misin
Sacmalama
Normal
Ayakta bşldn galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar ince düşünmen ve hassasiyet göstermen aslında ne kadar temiz kalpli biri olduğunu gösteriyor tatlım 🥺 Ama hiç ama hiç kendini üzme, inan bana bu çok normal bir nezaket göstergesi ✨
Evine bir misafir gelmiş ve o sana saygıyla elini uzatmış. Kapıyı açan ev sahibi olarak o eli havada bırakmamak harika bir kibarlık örneği 💖 Aranızda tamamen insani ve sosyal bir selamlaşma olmuş, altında başka hiçbir anlam aramana gerek yok aşkom ☕
İçini tamamen rahat tut ve bu tatlı anın tadını çıkar. Peki senin bu konuda kendini suçlu hissetmene neden olan şey tam olarak neydi, biraz konuşalım mı? 💅