Güncellemeler
+1 yıl
Neden heyecanlanıyorum ve bunun geçmesi için çözüm nedir bıktım cidden çok yoruyor her an sakarlık yapabilecek duzeydeyim erkek olmayınca çok rahatım
ya da konusurken kekeliyorumbazen ya da konuşamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok normal çünkü yabancı ve karşı cins ama hormon ve duygularını kontrol etmeyi öğrenmen gerekiyor.
Eskiye göre iyiyim sanki ama yinede biraz zorlanıyorum
Olsun utanmaz olmaktansa utanmak güzeldir 😊
Biraz sakin olman gerekiyor stres yapmadan daha rahat konuşmak için uğraşman gerek bu da senin elinde
Ben de var aynısı. Başbaşa bi kızla heyecan oluyor maalesef
Mastürbasyon fazla mı yapıyosun? Ciddi soruyorum taşkınlık için değil.
Hiç yapmadım
Fazla mastürbasyon karşı cinsten utanmaya neden oluyor. O yüzden sordum
Hayır hiç bir şey yapmıyorum ergenliğe girdiğimden beri bir utanma var ellerim falan çok titriyor midem rahatsız oluyor nedenini bilmiyorum acaba vücudum tehlikeli bir madde alarmı mı veriyor vmbkbkbk niye böyleyim ya ne yapsam da olmuyor yanlış anlasilacagim diye çok korkuyorum
Yanlış anlaşılmazsın da ergenlik sebebi bariz belli. Çekinecek bişey yok. Az biraz insanlarla muhabbete girince alışırsın.
Ergenlik ten çoktan çıktım
Ha girdiğinden beri deyince hala ergenlikte sin sandım. Sosyalleşmekten kaynaklı olabilir belki
Kızlarla konuşabiliyorum sorun yok küçüklugumden beri erkeklere uzak olduğum için öyle sanırım
Çok Büyük ihtimalle
Onun icin buradak veya etkiliklere katilman gerekiyor
Bakin eger birini pek fazla tanimiyorsaniz konusmaya calismayin
Teşekkür ederim ☺️ öyle yaparım ama neden kardeşim çok rahat konuşabilirken ben heyecandan geberiyorum
Cunku kendi ortamindan pek fazla cikmiyorsun rahatlik duzeyindesin ama insanlarla konusmaya basla ve yavas yavas konus tane tane hizli konusmaya calisma dusunerek konus kendini topla
Olabilir normal bişey
Rahat olamıyorsun heyacan yapıyorsun ondan
Ben kendimi tek zannediyordum ya
ne güzel yalnız değilmişim kskdkf aslında üzücü beni anlayan biri olman
Geriliyorsun çünkü arzular şelale olabilir
Nasıl yani
Özelden mesaj at istersen buradan konusmayalim
heyecandan olsa gerek
Evet
Tanımadığı. İçin oluyor nasıl bir hiç duygu içine giriyorsun?
Çok endişe li oluyorum çekiniyorum konuşmakta zorlanıyorum ve çok sakar birine dönüşebiliyorum
Rahat olmaya çalış sıradan bir arkadaş gibi kendini hazırla güncel şeylerden başla sohbete arkana yaslan rahat bir gürüntü oluştur
Yapmakta çok zorlanıyorum basaricagim inşallah
Yaparsın başarırsın emin ol sakin ve endişeli olma olabildiğin kadar cool al. Yavaş konuş düşünerek cevaplar ver
Konusurken ona da bakamiyorsun degil mu
Konuştugum anda bakarım ful herkese öyleyim ama onun dışında Bakamıyorum evet yanlış anlar diye korkuyorum bütün erkeklere böyleyim
Yanlis anlamaz ki mesela biz konussak ben sana iltifat etsem gulumsesem cok mu. utanirsin
Utanırım yüz yüze olsa ama onun dışında sanaldan pek utanmam
Anladim, bu sorun uzerine gidilerek cozulur nerede yasiyorsun
Sorunu begendim
Orada mısın
Bilmem bir soyunda nude at
Hayır
Evet
Heycan yapıyorsun