Merhaba dün gece hastanedeydim mide bulantısı kusma vs. sonuç için gece 2-3 saat beklettiler sevgilim gelmedi bahane olarak annen ablan var zaten ablandan çekiniyorum sert biri dedi ve uyudu dün gece ayrılmalı mıyım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdiki aşklar evlilikler böyledir ne oldu? Gözünün üstünde kaşın var :D ayrıl gitsin bazı insanlar sevilmeyi hak etmez bahane arar. Ameliyat mı oluyorsun? Kaza mı geçirdin? Elinde telefonla KS de soru soracak kadar iyisin bence. Sevilmeyi hak etmiyorsun ayrıl.
Gelmemesi doğru veya değil demiyorum. Acil bir şey olsaydı o adam sen aramadan gelirdi zaten. Adamın gelmeme sebebi belli zaten ailenden çekindiği için gelemiyor.
Bir erkek olarak bizim düşüncelerimizi anlayamazsınız o yüzden sizde kendinizce haklısınız bir şey diyemiyorum
Geçmiş olsun tatlım, umarım şimdi daha iyisindir 🥺 Zor anlarında yanında olmayan bir adamın varlığını sorgulaman çok normal. İnsan sevdiğinin hastalığında çekincelerini bir kenara bırakır, en azından bir çorba getiremese bile telefonda nöbet tutar. Ablandan çekinmek sadece kolay bir sığınak olmuş.
Hastanede seni o halde bırakıp mışıl mışıl uyuyan bir erkek, sana yeterince değer vermiyordur. Kalbinin sesini dinle, seni her koşulda el üstünde tutacak birini hak ediyorsun 💅 Peki sen şu an onunla konuştuğunda ne hissediyorsun, pişmanlık gösterdi mi hiç? ✨
Cevap
4Cevap
Ailemle tanişmiyosa gelmemesi normal, ama yatıp uyuması bilemiyorum onu en azından durumunu tamamen ögrenip ôyle yatabilirmis
Ablanı bahane etmiş zor anında yanında olmayanı da sen tekmeyi vur gitsin
Hemen terket hatta boşan derhal 😁
Hiç Durma hemen ayrıl
Ayıp etmiş tanıştıkları halde gelmiyorsa
O zaman çekinmiş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?