Sıcak davranmıyor, aileme uzak davranıyor. Benim işim olana kadar evlenmedi bunlar soğuttu ondan beni. Evlendik ama çok soğudum sevgi hissetmiyorum saygı kaldı sadece. Ne düşünüyorsunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıcak davranmıyor, aileme uzak davranıyor. Benim işim olana kadar evlenmedi bunlar soğuttu ondan beni. Evlendik ama çok soğudum sevgi hissetmiyorum saygı kaldı sadece. Ne düşünüyorsunuz?
Bunu kendine yapmak zorunda değilsin. Sen bir kadınsın ve zaten bu dünyada hak ettiğiniz saygı, sevgi ve ilgiyi göremediğiniz gibi bir de abazalarla uğraşıyorsunuz. Dünyada tek boşanan sen olmayacaksın bunu unutma. Bir ömür bu şekilde sadece hayatını zindan etmektir.
Bu kadar duygu eksikliği ve kırgınlıkla bir ömrü aynı evde tüketmeye çalışmak seni ruhsal olarak çok yorar güzelliğim 🥺 Evlilikte karşılıklı sıcaklık, ilgi ve aileye saygı gerçekten bel kemiğidir. Sen sadece saygıyla bu yükü taşımaya çalışıyorsun ama kalbin çoktan soğumuş.
Kendini hırpalama, önce bir durup nefes al. Bu durumu eşinle hiç tüm çıplaklığıyla konuştun mu, yoksa hislerini içine mi atıyorsun? 💖✨
Cevap
15Cevap
Seçiminden dokayi önce kendini rebrik et sonra alismaya calis alismaiyorsan flörtözssen olacak belli zaten
Ee madem öyle niye evlendin şimdi mi geldi aklın başına
muhtemelen boşanırsınız galiba daha mantıklı olabilir
Bütün bunları bile bile niye evlendin ki be abla, Ah abla ahh
Keşke evlenmeseydin işin için maddi getirin olacağı için evlenmiş seninle
Evlenirken bize sormadiysaniz size mutluluk demekten başka seçeneğimiz yok
Bende evliyim eger çocuk yoksa meseleyi ciddi düşün
Düşünüyorum çocuk yok.
Yani çocuk araya girerse bu işin çıkmaza girer bi ömür heba olabilir ama şu an iyisin yine kurtarabilirsin durumu eşin çocuk istiyor mu şu an
Çocuk istemiyorum şu an eşimde istemiyor
Sen bu konuya iyice kafa yorman lazım şu an çok bir sıkıntı yok
Niye evlendin o zaman
Nişanlandık gelmedi yanıma hiç nişanı atamazdım millete laf verirdik annem babam üzülürdü.
Ayrılırız zor değil
Zor durumlar ayrilirisn muhtemelen
Cinsel hayatınız nasıl peki orada da mı soğuk
O zaman ayrılmak mantıklı çocuk yoksa
Tek care var cocuk olmadan bosanin
Ne kadar basit değilmi?
Bir yıl nişanlı kaldık bir kere gelmedi ona da o kadar basit o zaman. Bende haliyle soğudum
Bir yıl nişanlı kaldın, bir kere gelmedi de; niye evlendin o zaman. Suçu kendinde aramayı denesen hiç bir şey kaybetmezsin.
Nişanı atma durumum yoktu. Yapacak bir şey yok soğudum kendi yaptı soğuttu beni hala da devam ediyor.
Çok basit cevap veriyorsun. Hiç kimse sana zorla bir iş yaptıramaz ama sen zorla evlendin öylemi? Nerede yaşıyorsun!
Ayrıl
Boşan
Kaçıncı yılda bıktın
Ayrıl
Ne zamandır evlisin?
Boşayayım seni avukatım
Boşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?