- Aile & Toplum konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyleri yalnızca zamana bırakın...
Evlenirken ona nasıl dürüst olduysanız zamanla ona da dürüst olmaya başlayın yavaş yavaş... Yani işler olmayacak seviyeye geldiği zaman...
İyi yönlerinden bakın bu dönemde her bir şeyin ve bardağın dolu tarafından bakmaya çalışın.
Uğraşın.
Mücadele edin.
Oturduğunuz yerde beklemeyin yani, evliliğiniz için mücadele edin ve sorumluluklarınızı yerine getirin bu süreçte, bunu sürdürün.
İŞLER OLMAZA GİTTİĞİ VAKİT SON KARARI VERİN.
Anlık kararlar pişmanlık oluşturabilir.
cut.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani cok zor bir durum bilmiyorum nasıl evlenme plani yaptınızda evlendiniz ama görucu usulu oldugunu tahmin ediyorum anlattıgınıza göre esiniz herkesin isteyipde bulma acısından zorlandıgı bir tipde davranıs ve tutumları var sizi bu duruma iten muhakkak baska bir neden vardır sadece sevememek buna yetmez evlilik konusu icin konusuyorum sevgili olsanız anlarımda
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesin isteyipte bulmada zorlandığı tutumlarda kastınız nedir
- +1 yıl
iyi olması sana değer vermesi iyi yönlerinin senin acından cok olması ve senin bunlardan hosnut olman vs seyler herkese nasip olmayabiliyor
+1 yılNeden yargilayalim ki canim herkesin basina gelebilir. Bak bazi noktalarda artik sevgi biryere kadar goturur onemli olan evlilikte saygi sevgi anlayistir. Bence sevgi zaten 6 7 yildan sonra git gide azaliyor yerine saygi sevgi hosgoru kaliyor. O kadar iyi bir insansa madem ona karsi duygularini degistirebilirsin kocan nihayetinde degismiyorsada , bosanmaktan baska cozum yok cunku onunda sevilmeye hakki var seninde😊
30 Yorumla
+1 yılCanım benim yadirgayacak bir durum yok aldatmamissin boşanma duyguları ile oynamamissin. Kendini kötü hissetme. Çabalaman güzel ama kendi içinde savaş verme esin ile aktiviteler yap ailesi ile biraz uzak tut ki kendi karar vermeyi öğrensin tek çare bu. Ona de ki, bu huyundan memnun değilim kendin karar almayı öğrenmelisin bizim için lütfen de. Ve ailesi ile biraz mesafe koymaya uğraş.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılSana biraz sert yapsa içindeki o agresif ve olgun ruhu biraz dizginlese, sana biraz hükmedebilse severdin aslında. şu an sadece içindeki çocuksu ruha hitap ediyor. Kadınların 2 ayrı ruhu var biri çocuktur biri olgundur, bunların istedikleri şeyler farklıdır.
Bu durum tehlikelidir. Zamanla seni istememediğin birine dönüştürebilir. Seni asla yargılamıyorum. Eşinle konuşmalısın ;)20 Yorumla
+1 yılSen ona bu tavırlarınla kotuluk yapıyon" yargılamak yerınde olmadık ama yadırganırsın en azından acık sozlusun bravo. Ama sevmedin insanın koynuna gırmek bence adıllık deıl. Birinden haz alacanki onunla mutlu olacan onsuz nefes alamaz olucan eger ole deılsen. Uzak dur sanada yazık onada. Sevmeyen birgün bosanacak sevgi en onemlisi. Saygı sadakat guvenin temeli sevgi ltf biraz saygılı olun ilişkinize. Cocuk olunca daha zor olur ahrılmak
10 Yorumla
+1 yılsana tavsiyem bilgsayar ya da telefon başından kaldırıp kafanızı baş başa bişeyler yaşamanız uzak duruyosunuz demekki çok monoton geçiyo ondan sıkılmışsın kendini yargılıyosun düşüncelerin var içinde aranızda eskisi gibi istek yoksa belkide içinedüşünce düşmüşdür onu düzeltmeye bak yakınlaş herşey olur o senin kanın canın eşin sonuçda hayat eşin
10 Yorumla
+1 yılAşk sonradan öğrenilmiyo yürekte varsa vardır. Bir insana zamanla alışırsın ama zamanla sevip aşık olamazsın. Yani ben eğer o kişiyi seviyorsan bunu en başında hissedersin. Evlendiğin zaman evet işte bu diyebilmelisin. Senin şu an eşine duyduğun şey merhametten dolayı acıma duygusu. Onun iyi olmasına karşılık ona hata yapmaman onu sevdiğin anlamına gelmez. İnsan sevgide aşkta çelişkiye düşmez. Seviyorsa seviyodr aşıksa aşıktır. İkilemde kalmaz sen sevmiyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Ailesnin sözünü dinlemesi onu sevmene engel bir durum değil. O kadar kaba insanlar var ki eşine karşı. Ailesini üstün tutup karısını ezen ama yinede seviyorlar. Sen sevmiyosum bahanende bu
+1 yılSen bence daha cok bundan seveniyorsun eşinin sozunun gecmedigini dusundugun icin pasif gordugun icin de olabilir o kadar temiz kalpli bir insan sa eger ssversin kalbini ssversin ve daha 1 sene olmus gorucu usulu evlenenler var mutlular diyecegim o ki Allah hayırlı olani versin Mutlu etsin 🙏
10 Yorumla
+1 yılSevemiyorsan bahanen hic bitmez.. bugun ailesine olan duskunlugu yuzunden dersin yarin ailesiyle olan kopuklugu yuzunden olur bu bahane.. ayril gitsin.. seni zerre düşünmüyorum da adama yazık gunah.. kalbi uzakta olanin bedeni yanında olsa ne olmasa ne..
10 Yorumla
+1 yılDostum bak simdi.. sevgi ektikce geri alabilecegin bir seydir.. ask kavramini yanlis anliyorsunuz.. sevgi zekasi diye bir kitap var okumani tavsiye ederim.. kucuk bir tavsiye onun sevebilecegin yonlerini zihninde canlandir.. ve ona dua et.. dua ettigin kisiyi zamanla sevmeye baslarsin 😃
40 Yorumla
+1 yılBence senin içinden geçen aptal birine aşık olup hergün kavga gürültü ve hiç anlaşamamak sana değer veren bir insan bulmuşsun bence bir türlü sevemiyorum deme öyle değer verecek insanlar kolay bulunmuyor haberin olsun
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılsen her evleneni aşık olarak mı evleniyor sanıyorsun? seni seveni asla bırakma çok ama çok pişman olursun evlilik zamanla alışkanlık oluyor, evlilik bir idare sanatıdır.. önemli olan onunla birlikte olurken içinden gelerek mi birlikte oluyorsun? yoksa istemeyerek iğrenerek mi? bence macera aramaya gerek yok adamı da üzme bulmuşsun böyle adamı resmen aranıyorsun...
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmediğin adamla evlendin ki 😓 Keşke duygularından emin olup evlenseydin zamanla belki oluşur sevgi ama kendini sevicem diye sıkarsan olmaz evet iyi yönlerini görüp sevebilirsin 🙏🏻 Umarım başarırsın
10 Yorumla
+1 yılkarşında iyi bir insan var. evlendiğine göre beğenmişsinde. sana değerde veriyor. ailesi ile de iyi anlaşıyorsun. ama mutsuzsun.
Sizin durumunuza tıp dilinde adikonjik realtirimelit deniyor. halk arasında rahatlık batması diyede bilinir :)15 Yorumla
Soran+1 yılYani nasil desem eşim kendi kendine hic karar veremez. onun adına ailesi karar verir bu bazen can sıkıcı bir hal alıyor
- +1 yıl
bunu eşinle karşılıklı oturarak örnekler ile sakin bir şekilde konuşabilirsin. ilk aşamada kabul etmeyebilir. gerilebilirsiniz de. ama zamanla tekrar sakinlikle anlatırsan anlayacaktır. erkeğini yönlendirmek kadının elinde.
Soran+1 yılOna ne kadar anlatsam bile sonuç değişmeyecek. Ortada ailesinin kurduğu bir baskı söz konusu. Kotu degil ama her şekilde yönlendirilmek.
- +1 yıl
benim size tavsiyem. hayatta ki en büyük sıkıntınız bu olsun.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim gerçekten. Insan olmak bu.. şu yorumların içinden bir tane akıl veren bulmak o kadar güzel birseyki
+1 yılDemekki onunla yeteri kadar ilgilenmiyorsun. Yeteri kadar değerli değil. Sen onu sevdiğine inanmadığın için sevmiyorsun. İnanırsan seveceksin.
20 YorumlaAyrılma baştan onu diyeyim olur bu tür durumlar daha yenisin işte zaman ayır ona çık gez yani o da bira bunları düşünmeli karar vermeli seni yemeğe götürsün arada beraber dışarı çıkın bişeyşer için istersem sana yardımcı olayım yani yanlş anlama akıl vermek gibi olmsın bazen düşğnceler birbirinden üatündür istersen dinlerim seni yol gösterebelirm takipleşelim konşryorz saygı cevresinde
00 Yorumla
+1 yılDenemişsin ve olmadığını söylüyorsun.
Sen yapamıyorsan bırak başkası yapsın. Bunu yaşatmaya hakkım yok diyerek daha çok zarar veriyorsun. Sevilmeye hakkı yok mu?
Doğrusu ayrılmak olur bana kalırsa..20 Yorumla
+1 yılbence zamana bırak. ve ona şu an nasıl bakıyorsan öbür türlü bakmayı dene. onu izle onu seyret onun mutluluguna tebessüm et ondaki seni gör hisset. 2 çift gözle bakma ona kalben bak. dua ile bak niyetin salih olsun öyle bak. bakmayan göremez.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi tam ama anacıl bir erkek modeli çok sürmez bu şekilde evlenenlerin evlilikleri e baştan duygularından emin olmadan neden evlendin bu saatten sonra yapacağın tek şey ya seveceksin ya da o şekil devam edeceksin olan olmuş artık
00 YorumlaElinde geleni yap oncelikle. Tabiki sevgi onemli ancak saygi olmayan yerde hic bir sey olmuyor.
Onunla basbasa biseyler yap.
Aslinda nasil olmasini istiyorsan caktirmadan onlari yaptir.
Umarim bosanmaz evliliginiz bir omur surer00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYargılanmayacak gibi de değil ki şimdi arkadaşım , senin gibi kadınlara değersiz hissettirecek kötü davranılacak bunlar sizin daha çok hoşunuza gidiyor sanırım. Hem bir insan sevdiğinden emin olmadığı halde nasıl evlenir? Töre mi vardı ne vardı yani
00 Yorumla
+1 yılaşkı bırak kafanda kuruntu yapma işi normal akışına bırak yüzü güzele doyulur da huyu güzele doyulmaz demişler herşey zamanla düzelir meral etm e adama vok sıcak davran asla soğuk durma
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılduygusuz olarak sürdür hayatını ne diyelim. Ama şu da var haline yat kalk dua et nice kızlar var evde baskıdan kaçıp evleniyorlar koca evinde de aynı durum başlarına gelebiliyor
00 Yorumla Ailesini dinliyorsa iyidir kendi kendini dinleseydi belki de senden başka insanlar ile flört veya ilişki yaşayabilirdi...
10 Yorumla
+1 yılSen desene şuna eşim iki tokat atıp kötü davransa hasta kalırdım ama adam fazla iyi geldi bana kaldıramadım diye. Not: Tipik bir mazoşist kendine acı çektirenleri seven bir bu topraklarda yaşayan bir Türk kızı daha...
44 Yorumla
Soran+1 yılyaw he he
- +1 yıl
Ya hayır yani ne insanlar var beni ilgilendirdiğinden değil belki bakıp şu yoruma feyz alırsın diye yazdım. Ayrıl bari ilerde eğer bu ısınamama olayı devam ederse...
- +1 yıl
Yani...
- +1 yıl
...
+1 yılHmmm bilemiyorum. Bir Arkim görücü usulüyle evlendi 1 sene sonra anca sevdi şimdi de mutlular. Umarım seninde öyle olur
00 YorumlaNeden evlendin öyle bir evlilikten bide çocuk yapma sevmiyosan boşan hayata bidaha gelmiceksin unutma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü davranmadığı için sevemiyorsun yazık ya aldaticaksan ayrıl gitsin belkide o daha iyisini hakediyor
00 Yorumla
+1 yılİyi bir aile / ilişki terapistine gidin.
İnsanlar ne yazık ki, bir insanın değerini kaybettikten sonra anlıyor.
Umarım herşey gönlünce olur. 🙏🏻00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu ilgi istiyorsunuz ilgi gösteriliyor
Ezmesin dövmesin gözümün içine baksın oda oluyor
Sevsin ilgilensin diyorsunuz daha neyi istiyorsunuz ya
Bir türlü yaranamıor insanlar size ya
Bunları yapmasa neden yapmıyor dersiniz00 Yorumlazamanla sevebilirsin sakın bırakma.. sadece beraberliği zamana bırak; ortak yönlerinizi araştırıp bunlara vurgu yap, hayat çok kısa aslında...
00 Yorumla
+1 yılYa aklıma bişey geldi sanki size biri nazar etmiş ya da soğutma büyüsü yapmış gibi. sen bu sorunu asarsin
00 Yorumlayargılamayın diyorsun ama sen kendini yargılamışsın zaten. duygularından emi değilsen neden evlendin sevemiyorsan değer gösterip saygı vericeksin hayat arkadaşı olup bir yuva yıkmayacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden emin olmadan neden evlendindin ki sevebilirim diye dusunup de evlilige girismek hata. Herkes birbirine asık degil askla sevgi de farkli seyler zaten. Yaptigi seyler sana batmıyorsa umut var evliliginde
00 YorumlaEn basta sevdiginden emin olmadan evlenmeseydin keske
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin yönleri neler hep iyi yönlerinden bahsetmişsin
10 Yorumla
+1 yılKalbinde bir kül kamış sevemen zor olur ama yine de eşini hayal kırıklığına uğratma...
00 Yorumla
+1 yılDizilerdeki gibi Aşk hayatı bekliyorsan boşyere hayal kurma.
00 YorumlaOna kendi haytı oldugunu ve onuniçinde senin de oldugunu söyle böyle yapmasının soguttugunu soyle.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden duygularınızdan emin olmadan kimseye umut vermeyin.. Kocan bunu farketse dünyası yıkılır
00 Yorumla
+1 yılBaşta daha iyi düşünmek gerekiyo demek ki
Şu noktadan sonra ne denebilir ki..00 YorumlaSert olmadığı ve sana sözünü geçirmediği için sevemiyorsun sanırım
00 YorumlaBöyle biri ile evli kalınmaz zaten boşan.
Küt diye de evlenme.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiriyle tanıştım aynı senin durumundaydım adam çok iyi çokta değer veriyor ama sevemedim. Sevmeye çalışım zorladım ama olmadı. Konuşmayı kestim. Olmayınca olmuyor işte.
00 Yorumlacinsel birlikteliginiz var dimi. onda sikinti varmi?
00 Yorumla
+1 yılGörücu usulu evlenirsen olacağı buydu kac senelik evlisin
06 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var? görücü usulü evlenenlerde mi yoksa flört usulü evlenenlerde mi boşanma oranı yüksek?
- +1 yıl
Elimde istatistik yok ben nerden bileyim sevmeden evlenirsen olacağı budur yani ne bekliyosun senin evlenecegin kisiyi annenin seçmesi ne kadar iyi olabilir
- +1 yıl
görücü usülü senin seveceğin kişiyi annenin seçmesi değildir. senin hoşlandığın kişiyi bulmana ailenin aracılık etmesidir.
annen kimi gösterirse onunla evlenmiyorsun. tanışıyorsunun görüşüyorsun anlaşırsan evleniyorsun.
flörtten farkı yok aslında.
flörtte de arkadaşın, dostun vesile oluyor tanıştırıyor sizi anlaşırsanız evleniyorsunuz. hikaye aynı.
görücü usülü evlilik anormal bir durum değildir. aksine normal olandır. - +1 yıl
@player1645 cahil cahil konuşma be kardeşim neyse seninle bu konuyu tartisamicam senim esini annen yan komsun teyzen veya bir baskasi bulabilir
- +1 yıl
cahil cahil konuşan sensin. hakaret etmeden düşünceni savunmayı öğren.
- +1 yıl
@player1645 hakaret etmedim osuruktan nem kapma dediklerimi dikkatli oku
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendikten sonra öyle aşk falan hikaye eger aranizda saygı azıcıkta sevgi varsa takılma böyle şeylere.
10 Yorumla
+1 yılTabikide iyi yonlerini sevebilirsinde asla bosanmayida dusunmuyorsun bu senin sinavin iste seytani vesveselerine kulak asma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi iyi biri diyon demek ki doğru kararlar alıyor ailesine danışarak ailesi bugün var yarın yok senin sevesin yokmuş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bendede ayni sorun var sevmiyorum ama bosanamiyorum bende bosanmadan ona belli etmeden baskasiyla mutlu olcam eve yansitmadan
01 Yorumla- +1 yıl
Yumuşatmaya ne gerek var. Kısaca aldatıcam deyinsenize şuna
+1 yılTabi bu tür şeyler olabilir erkenden karar vermemek gerekir ama olan olmuş gerekli konuşmayı yapıp ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılGözümde kerhanedeki kaşardan bir farkın yok sevmediğin adama neden umut verip evlenirsin galtak
00 Yorumla
+1 yılIyi bir insanmış zamn ver kendine sewersin uzme bnce onu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi gelip geçici mantık işte yaşayıp gidin sevip ne yapacaksn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa salak mısın aşk geçici bir şey önemli olan onunla mutlu olup olmaman boşanacaksan da yol yakınken boşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSiz iyiyi sevmezsiniz nerde bir bacım çocuğu onu seversinuz
00 Yorumla Cocuk yaşta olgunlaşmadan evlenirsen olcağı bu tatlım
10 Yorumla
+1 yılpeki seni soğutan ne aklından geçenler ne onun sana davranışları nasıl
00 Yorumlasanırım yeni evlenmişsin biraz zaman tanıyın kendinize.
00 YorumlaSonra baska bir adama asik olup aldaticaksin. Iyi insanlarin basina hep senin gibi indanlar gelir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. cok iyiyse devam edin bu dusunceleride birakin evlenmeden once keske kendinize iyice emin olsaniz
00 Yorumla
+1 yıl1. Neden evlendin? Yuva kurmak icinmi?
2. Aklinda baskasi varmi?
3. Onunla nasil beraber oluyosn sevmedigin halde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence zamanla sevilebilir hatta aşık olunabilir rahat ol relax ol dokunmadımı hiç sana eşin
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar