Güzel sözler hoş geliyor ama herkes için tek başına yeterli olmayabiliyor. Kimi ilgiyi küçük ayrıntılarda, kimi zor zamanda yanında olunmasında, kimi de tutarlı davranışlarda hissediyor. Sizin için sevgiyi gerçekten hissettiren şey ne oluyor?
Sevildiğinizi hissetmek için sözlerden çok hangi davranışa bakarsınız?
Benim için sevgi sadece güzel sözler söylemekten ibaret değil. Sevildiğimi en çok, davranışlarda ve emekte hissederim. İyi günümde yanımda olmak kolaydır ama zor zamanımda da aynı ilgiyi, aynı değeri görebiliyorsam o sevginin gerçek olduğuna inanırım. Çünkü sözler unutulabilir, ama insanın hissettirdiği değer kolay kolay unutulmaz.
Sevdiğim şeyleri bilip alması ya da hasta olduğumda düşünmesi, koruyup kollama incitmeme ihtiyacı hissetmesi, güven vermesi, küsken kırgınken bile belli etmesede iyiliğim için çabalaması ne bileyim bunlar sevginin dilidir bence
Trip atıp atmamasına, olgun tavrına, benim için neler vazgeçip vazgeçmediğine, bana bir mucizeymişim gibi bakıp bakmamasına. Tonlarca şey. Hangi birini sayayım ayhan sende sjfh
Benim için nelerden vazgeçtiğine, ilişki için emek vermesine dertimi dert sevinçimi sevinçi bilmesine her şey den önemlisi ilişkinin yarınları için çabalayıp aynı yolu beraber yürüme hayalini kurması vs vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim için sevgi sadece güzel sözler söylemekten ibaret değil. Sevildiğimi en çok, davranışlarda ve emekte hissederim. İyi günümde yanımda olmak kolaydır ama zor zamanımda da aynı ilgiyi, aynı değeri görebiliyorsam o sevginin gerçek olduğuna inanırım. Çünkü sözler unutulabilir, ama insanın hissettirdiği değer kolay kolay unutulmaz.
Benimle gülüp benimle dertlenen birinin seni seviyorum demesine gerek yoktur))
Beni sürekli düşünüp merak etmesi. bana değer vermesi. nasılsın diye arada sırada sorması ve yanımda olması.
Sevdiğim şeyleri bilip alması ya da hasta olduğumda düşünmesi, koruyup kollama incitmeme ihtiyacı hissetmesi, güven vermesi, küsken kırgınken bile belli etmesede iyiliğim için çabalaması ne bileyim bunlar sevginin dilidir bence
Trip atıp atmamasına, olgun tavrına, benim için neler vazgeçip vazgeçmediğine, bana bir mucizeymişim gibi bakıp bakmamasına. Tonlarca şey. Hangi birini sayayım ayhan sende sjfh
Nelerden *
İlgi, merak ve tutarlı davranışlara dikkat ederim.
Benim için nelerden vazgeçtiğine, ilişki için emek vermesine dertimi dert sevinçimi sevinçi bilmesine her şey den önemlisi ilişkinin yarınları için çabalayıp aynı yolu beraber yürüme hayalini kurması vs vs
İlgi ve alaka
Yanımda oluşunu hissettirmesi yeterli
Bazen bir bakış bile yetiyor
Sarılmasına ve ilgisine
Ya bence bir insanın ses tonundan ya da bakışından bile anlaşılabilecek bir şey bu gerçekten sevdiğini hissettirmek istiyorsa bunlar bile çok etkili
sözlerden çok icraat önemli,, altı boş sözler bir şey ifade etmez..
Önemsemesine ve hissettirdiklerine göre
İlgisine genel olarak hal hareket
Benimle ilgili detayları hatırlamasına
Çiçek olabilir.
Evet
Sarılmak..
Onemsenmek