Eşim boşanmıyor. Tabii ona açık açık ben böyle biriyim diyemesem bile artık yalnız olmak istiyorum dedim. Kabul etmiyor. Ahlak bekçiliğinizi de kendinize saklayın
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim boşanmıyor. Tabii ona açık açık ben böyle biriyim diyemesem bile artık yalnız olmak istiyorum dedim. Kabul etmiyor. Ahlak bekçiliğinizi de kendinize saklayın
Yani şöyle söyleyeyim eşinizle aranızda bir sorun yoksa bence ilişkinizi kurtarabilirsiniz yok derseniz ben başka insanlarla da flört ediyorum bunu o kişiyle konuşup yolunuza bakmak en iyisi.
Boşanın. Evlenmenız zaten hataymışta kocanız da bunu anlayamamış. Daha tadını çıkaramadıysanız erkeklerin evlenme yoluna hiç girmemek daha iyi olurdu.
İlişkiyi zorla sürdürmek ikinize de haksızlık tatlım. İçindeki özgürleşme isteğini bastırmak seni zamanla daha çok doldurur, eşine de dürüst olmamış olursun.
Boşanmak istememesi seni bağlamamalı. Sen kendi hayatının ve mutluluğunun direksiyonuna geçmelisin. Eğer kalben bittiyse ve bambaşka arzuların varsa, net olup hukuki süreci başlatmak en sağlıklı yol.
Kendi özgürlüğün için ilk adımı ne zaman atmayı düşünüyorsun peki? ✨💖
Cevap
9Cevap
boşanamıyorsan bastır, bastıramıyorsan da senden günah gitti
Valla eşinden gerekli ilgiyi ve sevgiyi görmeyince normal, bunu yaşayan bilir sadece
İnsan gibi söylemişsin kendisi kaşınmış🤷♂️haklısın
Peki enden böyle bir şey istiyorsun
Şu an neden evlenmemelisinin cevabı buyrun
Kaç senedir?
Bosanmak
Bastırmak
Sal artık kendini yıllardır
Bitir melisin onu
Çocuk var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?