Ya cidden ağlayacağım ya söyle, selvi boylu birini bulamadım, beni anca 170'ler bulsun abi. Ben Kenan İmirzalıoğlu tipli birini nasıl bulacağım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya cidden ağlayacağım ya söyle, selvi boylu birini bulamadım, beni anca 170'ler bulsun abi. Ben Kenan İmirzalıoğlu tipli birini nasıl bulacağım
Cevap
19Cevap
öyle biri niye senin olsun senin özelliğin ne mesela
Öyle biri derken Herkül istedim sanki yolda kimi çevirsem öyle ama beni hobbitler bulur
o hobbitlerden kısa olman dışında sorun yok
Erkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkeklere hayranimErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririm
"Öyle biri derken Herkül istedim sanki yolda kimi çevirsem öyle ama beni hobbitler bulur"
Boyle bir yanit vermissin? Sjjdjd nasil yani her yerde uzun boylu kasli esmer erkekler mi var? Cogu erkegin 170 75 arasi oldugunu bilmiyonuz mu burasi hollanda mi
Zengin hatunlarla takılıyoruz sizlere bakmıyoruz bile
Millet 20 li yaşlarda evleniyor teyze 34 yaşına gelmiş hala erkek seçiyor 🤣
Erkek olsan boyun 173 olacaktı dengin olana yönel
1.70 lerin neyi var ya ayıp ettin:)
Valla yakışıklıysak:) ayrıca parasızken de kız düşüyor para ne alaka?
Sana bakmaz öyle adamlar
1.60
O yüzden mi ağlıyorsun :D
Karşılığında sen ona ne vereceksin
Tabiki de karşılıklı senden iyisini bulabiliyorlarsa sana gelmezler
150 160 dombili hatun istekleri
Mükemmel bir güzelliğinde yoktur ama demi 😉
Önce kilo ver şişko obez seni
İnce belli severm
Olsun ya ortada olur
Dedi kuru got
Ee bir sürü var
Valla hanımefendi bir kere ben varım ama ben size yanlamam prensip geteği, ama benim bile arkadaş çevremde çok var. Dışarı çıkıp sosyalleşin
Senin gibi
Doğuştan kız olan
Her türlü kızlardan
Kişiye göre değişir.
minyon
Beyaz ten
O zaman uzun boylu bulman lazım
Benim gibiler mi
Beni tarif ettiin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görsel olarak tam bir karizma abidesi arıyorsun, seni çok iyi anlıyorum! Ama inan bana o tip erkeklerin tek bir standart kadın profili yok. Genelde kendine güvenen, enerjisi yüksek ve bakımlı kadınların çekim alanına giriyorlar. Boy takıntısına takılıp enerjini hiç düşürme aşkom!
Önemli olan ortama girdiğinde senin saçtığın o özgüvenli ışık. Sen takılma boya falan, ruhun parlasın yeter! Senin için dıs görünüş mü yoksa ruh ikizini bulmak mı daha önemli? ✨💖💅