Sakalsız erkek gelsin bizde camaşır bulaşık yıkasın... O sakal yanagıma değecek öperken 😄 Sakal şart bence tabi 2. fotodaki gibi hafiften biraz fazla 😍 şu Dicaprio niye böyle iğrençleşmiş beee 😂
Bazı kızlar hoşlanır bazıları hoşlanmaz bunun neresini anlamıyorsunuz :D sanki tüm kızlar bunlardan hoşlanmak zorunda. Bazıları uzun saçlı, sakalsız ve kaslı tiplerden hoşlanır
evet genelde kızlar kaslı ve sakllı dah sdoğrusu kirli sakallı erkeklerden hoşlanır ama ben kıll ve sakallıyım ve bir gün bu kızlardan biri benimle yetinmek zorunda kalıcak :D
@ezgisree onun tanrilari neymis yaa delimisin nesin bir tek ilah vardir oda ALLAH tir baska yaradan mi var sacma sacma seyle solediginin farkindamisin baslarim onun tanrilarina LA İLAHE İLLALLAH diosun bu ALLAH DAN BASKA ILAH YOK DEMEKTIR bide kalkmissin onun tanrilari diosun actirma simdi benim agzimi yaaa tobe tobee
@ezgisree sole ona ya musluman olur ya da defolsun gitsin daha 15 yasindasin evlencem diye tutturmussun ne yani bu anlamadim musluman erkekmi kalmadi valla sana solicek bisey bulamiyirum senin hayatin kendini atese atmak istiyosan buyur at umrumda degil
@ezgisree kendini kandirma iman etmedikten sonra ven Allah i seviyorum dese nolur demese nolur sanki haşa ALLAH in onun sevgisine ihtiyacini varmis daha bisi demicem sana napiyosan yap ben ALLAH icin seni uyardim baksada bisi demiyorum
yani insallah o da olur o beni zorlamıyorr hindu hintli olmam konusunda ama ben biliyorum o yanlışlara tapıyor iman ediyor ama nasıl söyliceğimi bilmiyorum tabi ki allah ta onu ceazlandırıcak onun eski atalarından gelmiş bu din ama yani taptıklarından ben bile korkuyorum fil maymun vişnu krishna yani çok tuhaf ama işte seviyorum birşey diyemiyorum
@ezgisree Allah bu insanlara lanet ederken senin onu seviyor olmanda bir tuhaf ALLAH in yarattiklarina Allah diyorlar bence bu tamamen beyinsizlik bakalim sende hatani ne zaman anlicaksin
@ezgisree rica ederim biraz daha buyuyunce herseyi daha iyi anlarsin umarim şu an gozun ondan baskasini gormedigi icin benim soykediklerim sana pek islemiyor zaten farkindayim hoscakal
En İyi Cevaplar