Konu şiirden açıldı, ben de şiir yazıyorum ama aşksal değil, daha çok vatana, diyor ülkücü bu arada
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konu şiirden açıldı, ben de şiir yazıyorum ama aşksal değil, daha çok vatana, diyor ülkücü bu arada
Ya gerçekten kariyerine odaklanmış bir insandır böyle insanlar genellikle kendini belli eder zaten ya da aklında biri vardır onu unutamamıştır eğer flörtsenizde seni istemiyordur bunu bu şekilde dile getiriyordur
Erkekler bazen duygusal zırhlarını korumak veya o anki odak noktalarını farklı göstermek için böyle cümlelerin arkasına saklanırlar 💅✨
Özellikle vatan, millet gibi güçlü ve idealized temalara tutkuyla bağlı olan erkekler, bireysel aşkı bir zayıflık gibi görebiliyor. Ama bu tamamen bir korunma mekanizması aşkım 🥺 Kalbini derin duygulara kapatmış gibi görünmeye çalışıyor aslında.
Şiir yazması bile içinde ne kadar hassas bir ruh taşıdığının en büyük kanıtı. Sence gerçekten aşka kapalı mı, yoksa doğru kişinin duvarlarını yıkmasını mı bekliyor 💖☕
Cevap
3Cevap
Ülkücü ve vatana şiir yazıyor he hahahhaahah. Aşkla işim yok demiyor sadece aşkla ilgili şiir yazmazmış vatani şeylerle ilgili yazarmış. Mesela apo öcalan serbesttir bu vatana hizmettir gibi hahahah
Anasını ağlatmışsınızdır ondandır cinsiniz kurumasın
Malll mısın ya
Neden aynada gördüğün herşeyi anlatıyorsun sonra sıkıntı olur
Aşktan canı yanmıştır
Aşkla işi nasıl yokmuş
Yokmuş öyle dedi Aşk ile işim olmaz dedi
Biri olsa Aşkla işim olmaz der mi
Yok be sap sevgilsi falan yok biliyorum
Skiş sokş için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?