Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Erkeklerin "ilanı aşk etmem" söylemi altında yatan amaçlar farklı olabilir. Ancak, genel olarak bu söylemde yatan nedenlerden bazıları şunlar olabilir:
Bağlanma korkusu: Erkeklerin bazıları, bir ilişkiye başlamadan önce bağlanma korkusu yaşayabilirler. İlanı aşk etmekten kaçınarak, kendilerini bir ilişki içinde hissetme ihtimallerini azaltabilirler.
Kendini koruma: Bazı erkekler önceki ilişkilerinde kalp kırıklığı yaşamış ve tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyor olabilirler. Bu nedenle, ilişkiyi başlatmaktan kaçınarak kendilerini koruma altına almaya çalışırlar.
Güçlü ve bağımsız görünme arzusu: Bazı erkekler, ilanı aşk etmekten kaçınarak kendilerini güçlü ve bağımsız biri olarak göstermeye çalışabilirler.
Kendine güven eksikliği: İlanı aşk etmem söylemi, bazen bir erkeğin kendine güven eksikliği nedeniyle de olabilir. Kendilerine olan güvenleri az olduğu için, bir ilişkiye başlamakta zorlanırlar.
Sonuç olarak, bir erkeğin "ilanı aşk etmem" söylemi altında yatan nedenler kişisel ve değişken olabilir. Ancak, ilişki kurmaktan kaçınmanın altında yatan nedenlerin farkında olmak, ilişki kurmada yaşanan zorlukların üstesinden gelmede yardımcı olabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir erkeğin "ötekiler gibi ilanı aşk etmem" şeklinde bir beyanda bulunması, onun romantizme ya da aşka karşı olan tutumunu veya deneyimlerini yansıtabilir. Bunun arkasında farklı nedenler yatabilir. Bazı insanlar geçmişte kötü ilişkiler yaşamış olabilirler ve bu nedenle romantizm veya aşk fikriyle ilgili endişeleri olabilir. Bazı insanlar duygusal olarak fazla bağlanmaktan korkabilirler veya bunun kendilerini savunmasız hissettireceğini düşünebilirler. Her durumda, bir erkeğin böyle bir beyanda bulunması onun romantik bir ilişki yerine belki de daha yavaş ilerleyen, daha sakin bir tanışma için arayışta olduğunu gösterebilir. Ancak, bu beyan her zaman açık ve net olmayabilir ve her durumda bireysel nedenlerden kaynaklanabileceğinden dolayı, erkeğin amacını tam olarak anlamak için açık bir şekilde iletişim kurması ve daha fazla bilgi edinmesi önemlidir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılben ötekiler gibi ilanı aşk etmem demiş. yahu sen kimsin ya! karşında seçilmiş bir başkan var. ilanı aşk edilecekse affedersiniz onu da biz ederiz. öyle mi? öyle! biz gelmeden önce ilanı aşk edilebiliyor muydu? edilemiyordu. gençler ilanı aşk edebilsinler diyeee internet sitelerinin hepsi bizim zamanımızda kuruldu. şimdi vay efendim ben ötekiler gibi şöyle yapmam böyle yapmam diyorlarmış... Biz sizin Cemaziyelevvelinizi biliriz! edep yahu! yarından tezi yok ilan-ı aşktan kelime başına vergi almaya başlayacağız. bu vergilerle de deprem bölgesine yardımda bulunacağız.
10 Yorumla
Her yiğidin kendine göre bir yoğurt yiyiş tarzı vardır. Bunu söyleyen erkek sıradanlaşmak istemiyor ve kendisini öteki erkeklerle aynı kategoriye koymak istemiyordur. Dediğim gibi herkesin kendine has bir tarzı olmalı zaten. Şahsen ben de meşaleler eşliğinde kimseye aşkımı ilan edemem.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKelimelerle ifade etmem, icraate dökerim demek istemiş olabilir.
Ancak seven bence hemen fiilen, hem kelimelerle ifade etmeli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş yapıyordur. İlanı aşk etmem pozlariyla arkasına bakarak yoluna devam eder. Oyunlarla odunlarla isim olmaz. Ben ildi sevgi ilani ask isterim🥰🍓🥳🎊❤️🤣🤣🤣
18 Yorumla- +1 yıl
Ya biri iftarı yapmış full enerjik ve neşeli :D taa buraya yansıdı 💙
- +1 yıl
Kesinlikle öyle sabahlar olmasin💙😋🍓🥰🤣
- +1 yıl
Wuhuu bakamicam 🫣 belki de bakarım sjsj
- +1 yıl
Tali yemeye gidiyorum ben az daha enerji😋🤤🥳🥳
- +1 yıl
Afiyet olsun bol bol enerji olsun 😛
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😋
- +1 yıl
💙 hadi git aşkına kavuş sjsj
- +1 yıl
Aşkıma gideyim. ben ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGereksiz konuşmuştur yani ben diğerleri gibi değilim mesajı vermiştir işte hani farklıyım imajı vermek istemiştir zaten gerçekten aşık olan böyle ukala konuşmaz gizli bir şekilde içinde yaşar sonra da sürpriz yaparak ilanı aşk eder zaten. yani aslında sözler değil davranışlar daha önemlidir diyebiliriz burada
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju410 Yorumla
+1 yılDünyada değişen küresel cinsiyet eşitliğini takip ettiği için ve artık sürekli dünyada çoğunlukla dişi doğumlar olduğundan dolayı, erkek evi naz evi olacağını bildiği için
24 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon :D hey
- +1 yıl
Bi yazdığımız yazıyı da beğen be😃
- +1 yıl
Zor beğeniyorum hep ondan :D
- +1 yıl
Karşındaki bi erkek bunu unutma ldlfls
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiyi İtiraf etmemek başkalarına fırsat vermektir. Seviyorsa cesaretli olsun korkak erkekle yol alınmaz. "Yok öncekiler gibi değilmiş" vsayre havası kime 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Ona sevmeye cesaretim yok dese daha makul olurmuş 😌
- +1 yıl
Bence de cesaretle alakalı doğru yere değindin
+1 yılKime, neye, neden ilan edecek? İlan-ı aşk denilen şey gösterişten başka değildir, tipik ergenlik davranışıdır. Bir şey olacaksa ilan etmeye gerek yok, kendiliğinden olur
18 Yorumla- +1 yıl
Hee sen de kendiliğinden oldun dimi
- +1 yıl
Benim oluşumla ilan-ı aşk arasında nasıl bir bağ kurdun anlayamadım 😂
- +1 yıl
İlanı aşk edilmezse kendiliğinden olacak bir şey yok yani :D az düşün işte
- +1 yıl
Sosi karnın mı açıktı, sigarasızlık mı başına vurdu, saçmalıyorsun 😂
- +1 yıl
Uff ilanı aşk etmezsen ne olacak ne olabilir kendiliğinden?
- +1 yıl
İnsanlığından varoluşundan günümüze çocuklar hep ilanı aşk sonrasında oldu zaten😂 evlilikler hep ilanı aşk sonrasında oldu 😂 ilanı aşk denilen şeyi de teknolojinin gelişmesiyle sosyal medyada yapılan paylaşımlarla yeni nesil ortaya çıkardı : ))
- +1 yıl
O zaman işte ilan etmeden ne oluyor? Hiç bir şey! 😅 sus şimdi yine haklıyım
- +1 yıl
Haklısın haklı 😂😂😂
+1 yılÖtekiler rafında tozlana tozlana kalır o zaman. Ben ilgi vereceksem aynı şekilde karşıdan da beklerim, tek taraflı ip çekmece oynanmaz clksncnsns
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın 😏
+1 yılAleyküm selam. Ben diğerlerine benzemem yiğidim imajı çizmeye çalışıyor ☯️
12 Yorumla- +1 yıl
Hııı en çok onlardan korkacaksın :D
- +1 yıl
Aslında bunlara o sözünü yutturmak lazım da neeeyse
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ben belli ederim, duygularım açık. Seni seviyorum ama ama sonucu seni seviyoruma çıkan cümleler kurarım demek istemiş olabilir. 🫨
13 Yorumla- +1 yıl
Yok be 😮💨 şey demek istemiş egom müsaade etmiyor
- +1 yıl
Belki 😮💨
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Neyin egosu, neyin kıyası bu anlamadım :D ya da ben bambaşka seviye de ederim demek mi istiyor acaba
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de 💁♀️
Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Tamam herkesin sevgisini gösterme şekli aynı olmayabilir ama seviyorum demeyi de bir egoya dönüştürmek saçma
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de. Tamamen egoyla alakalı bir durum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe amacı olacak düpe düz korkaktır. Seven adam ilan-ı aşk eder. Dünyayı ayaklarının altına serer. Edemiyorsa yeteri kadar sevmiyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
Katıldım ✌️
- +1 yıl
😘
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin ilanı aşk etme tarzı farklıdır. Hissettirmek daha mühim bence.
10 Yorumla
+1 yılBilmem maço kafası da olabilir "erkek adam öyle şekillere girmez aslanım" kafası. Elinde tespih heh tam işte 😂
13 Yorumla- +1 yıl
sjsj maço erkek öyle olmaz 😅 tutar kolundan aşığım kızım sana, benimsin der 🫠
- +1 yıl
Bilmiyorum ben maço olmadığım nasıl da belli 😂😂
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖtekiler gibi derken kendini kimden daha üstün gördüğünü sanıyor? Aşkını ilan etmek basitlik midir niye bundan kaçıyor ve inat edermişcesine bunu belirtiyor sinirim bozulur. Ben de ötekiler gibi kimsenin afrasını tafrasını çekemem
10 Yorumla
+1 yılÖtekiler napmış ki o napacakmış
Önce açıklaması lazım kdjd14 Yorumla- +1 yıl
İşte ötekiler ilanı aşk etmiş, o etmezmiş diyelim :D
- +1 yıl
Bildirimi yeni görüyorum 😅
Etmese etmesin keyfi bilir fkf - +1 yıl
Hıh çokta fifi 😃
- +1 yıl
Bincede jdjd
Keyfi bilir etmezse edecek birileri var denir ;)
11 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yılAşık olsamda bunu belli ediyorum etmemek lazımmış
111 Yorumla- +1 yıl
Hee etmemek lazım :D hııı aynı kafayla devam et sen
- +1 yıl
Kafamda ne varmış benim 🤧
- +1 yıl
Aşık olduğunu belli etmezsen, sahiplenmezsen hoooop gelir başkası alır
- +1 yıl
Genel olarak konuşuyorum sadece kişi için değil konuyu görenler olucak üstüne alıncak hatta ilişkim için degil ilişkilerim olarak adlandırayımki sorun olmasın. Başkasına gitmeye meyilliyse bu benim suçum mu? Gitmek isteyen kafasına koymuşsa benim daha bişey yapmama gerek var mı demekki sevmeler sevgiler sahteymiş seven insan ne olursa olsun gitmez
- +1 yıl
Yaaa siz erkekler ne tas kafalasınız. Başka birine merakı olsa niye seninle birlikte olsun, misal. Azcık mantıklı düşünün, kullanın şu kafanızı. Kadın zaten o adamın sevgilisiyse, sevdiği içindir onu seçmiştir. Ne yani çok mu zor sevmiyorum seni demek. Bir kadının ağzından artık seni sevmiyorum cümlesini duyana kadar o kadında o adam bitmemiştir. Bu kadar basit mi?
- +1 yıl
Ben seviyorum demişimdir her zaman.. bu konu uzar gider başka konulara girelim 😀
- +1 yıl
Baş edemeyince işte öyle kaçıyorsunuz bi de :D sen ve hemcinslerin biraz silkelenip kendinize gelin djdjs
- +1 yıl
Sen beni tanımamışsın ben kimseyi kolay kolay hayatımdan çıkarmam ne düşman olurum nede kin tutarım beni tanıyan bilir..
Olay benim tarafımdan bakılıyor olucaksa Sevgi kısmına gelince kimseyi sevgisiz mahrum etmedim, eminimki… benimle olan mutlu olmuştur.. ben hiç bişeyden kaçmam.. ilişkilerde ayrılık olur birileri gerçekten sevgisini gösterecekse koşmalı gurur falan olmaz.. ben nedense birisinin arkasından koştuğumda o kişi gurur yapıyor.. herkes sevgi gösterebilir benim şansımda buymuş derim kapatırım.. - +1 yıl
Aslında paso üstüne almana gerek yok. Olabildiğince genelleme yaptım. Ayrılık olunca gurur yapan taraf bazen yer değiştirebiliyor. Ve tabii ki, kadın da seviyorsa eğer gurur yapmamalı.
- +1 yıl
Bu arada kimseye sorularda ne bilim görüşlerde gönderme yapmıyorum artık bıraktım aşk sorularına ya da ayrılıkla ilgili şeylerden bahsetmek istemiyorum artık çünkü ayrılık acısı çektiğimi sanıyor insanlar
- +1 yıl
Yapma sorma :D kim ne sanıyorsa sansın herkes kendi işine baksın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen de ilan işlerini sevmiyorum ya.
Kıymetli olduğumu hissettirsin benim için kafi.
Benim mekanizmam duyusal çalışmıyor.
Kulağıma değil beynime ve kalbime hitap etmeli.10 Yorumla
+1 yılBana göre bu düpedüz korkaklıktır.. Başka bir açıklaması olamaz. Ne yani ilanı aşk edince kılıbık mı oluyormuş da etmezmiş.. Azıcık kendine güvenip de aşkını itiraf etsin..
10 Yorumla
+1 yıl"Sevgimi yarım yamalak gösterecek ve en ufacık jesti sana çok göreceğim. Kabul ediyorsan böyle et" diyordur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılKendini ağırdan satıp öyle canım cicim gibi sizler bekleme romantik biri değilim fazla nazlanırsan uğraşmam demiş:)
10 Yorumla O etmezse başkası eder napalım yani 🙄
18 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D öyle sözle böyle atar
- +1 yıl
Aynen öylee kimsenin nazıyla uğraşamayız 🤓
- +1 yıl
Naz kadına yakışıyor, herkes aklını başına devşirsin :D
- +1 yıl
Nazlanan erkek g*ydir, net hahahaa
- +1 yıl
😮💨 yordu bunlar bizi hdjd
- +1 yıl
Hiç denk gelmedim, yapamazlar bana ahsfjd
- +1 yıl
Hee yok bunları anlatmak dahi yordu yani :D
- +1 yıl
Iyk evet asjdjn
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bende bu kafadayım. Taa ki gerçekten aşık olurum ve bunun karşılıklı olduğunu hissederim ancak o zaman.
10 Yorumla
+1 yıl
Halay çekerek ilanı aşk etcek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ilan etmekle aşk olmaz. Erkek dediğin aşkı hissettirmeli. Haliyle, tavrıyla, bakışıysa, duruşuyla, ses tonuyla... Her şekilde kadına özel oluşunu hissettirmeli.
10 Yorumla
+1 yılDiğer erkeklerden farklı olduğunu gösterip kızın ilgisini çekmektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılBu tipler disarinin gazına gelip kolay pofpoflanir ve çevresindekiler neder diye korkuyla yasar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlan-ı Aşkı bekliyorsan daha çok beklersin demek ister 😃
10 Yorumla O şey diyordur mesela seni içimden seviyorum ben sevmesem seninle ne işim var 😀
10 YorumlaBana aşkını ilan etmicekse zaten gelmesin. Hiç uğraşmam erkeklik egosuyla 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılEtmesine gerek yok. Aşık oldugunu hissetirsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılDiğeri diye bizi ötekileştiren o kazma kim acaba 🤔 agır abi ayakları , ayar oldugum tip ya
10 Yorumla
+1 yılKuts-i ilan ı aşk ediyorum benimle evlenir misin demiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Asıl aşk davranışta, ilgide ve özveride dir. En son dilde dir.
10 Yorumla
+1 yılÖtekiler: "aynen kardeşim, şurdan bir touch blue alsana ya..."
10 Yorumla
+1 yılBunlar hep Amariganın oyunu yeğen diyen dayılarla aynı kafadadır kendisi...
10 Yorumla
+1 yılBende öyleyim, anlarsa kendisi anlasın ne gerek var
10 Yorumla
+1 yılEgosunu tatmin edecek birini arıyor demektir. İtinayla uzak durulması gereken biridir.
10 Yorumla
+1 yılyani ben diğerleri gibi her seyi poh gibi yapmam :D
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adamdır. Captain Price senle gurur duyardı evlat 🥲
10 YorumlaÖyle diyen erkeğin amacı sadece korkaklıktır veya sadece sevgilim olsun yeter kafasındadır
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim. Tipsizim zaten bana bakmaz reddeder diye düşünüyorum. Uzak durmayı tercih ediyorum. Benim uzak durmam da kimsenin umurunda olmuyor zaten. Ama senin sorduğun sorunun muhatabı uzak durduğunda umurda olan yakışıklı erkek tayfası.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoş laf salatası. En çok da bunlar bilir İlan-ı Aşk'ı. Sanki soran oldu da..
10 Yorumla
+1 yılAy bırak şunu ya manyak
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam djsj
- +1 yıl
Kendini efeletcek yemezler cikss🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yemezler evet :D duruşumuz bu
- +1 yıl
Aynen kanki😆😆😆
+1 yılen iyisini yapandır, çok yüz verirsen şeyi kalkıyor da ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı yoktur, bence aşik degildir. Aşik olan erkeği kolay kolay kimse durduramaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSözden çok icraat önemli.
Hiç söylemese de olur. Yaşatsın yeter.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bende laga luga olmaz neyse o diyor
14 Yorumla- +1 yıl
Kim diyor 😃
- +1 yıl
Ahah havalara bak 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten aşıktır derken niye bu kadar emin konuştun?
12 Yorumla- +1 yıl
Öyledir ama egosu izin vermez
Cevap sahibi+1 yılBence yalandan ya öyleyse sence olamaz mı 😉😂
uff ne boş yapmış.
10 Yorumla
+1 yılVur kaç operasyonu
10 Yorumla
+1 yılDobrayım diye edebiyat yapmak istemiş
10 Yorumla
+1 yılAtanamamış alfa sendromu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeceriksizim diyordur
10 Yorumla
+1 yılİlanı aşk etmeyi sevmiyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFarklilik pesinde ne olacakti ya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ayağıma kapanmaktir 😂
10 Yorumla
+1 yılİşi bilip ağırdan almaktır
10 Yorumla
+1 yılGösteriş meraklısı değildir belki
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği